Afiyet olsun
Allah bağışlasın erkek galiba adı ne canımBenim kızım doğum yaptı biz tatildeyken 1 tane bebeğimiz var nasıl oldu hiç bi fikrim yok görülmüş şey değil tek yavru
Eki Görüntüle 3286901 Eki Görüntüle 3286902
Bu ara zor kuzum valla spor yürüyüş bana eziyet keşke yatsam dinlensemde iyileşsem artıkAfiyet olsunElhan kraliçem takip ediyor. Takımlara girersen takım kaptanları. Spor yaparsan yolla gelsin canım
Bencede erkek ama kızım dişi fiyo daha 4 haftalık tam belli değil kediler nadir tek doğum yaparmış bide nadiren dişi sarmanımız olursa şaşırmam artıkAllah bağışlasın erkek galiba adı ne canım
Hayırlısı olsun canim bol diziler bol.makyajlar ve tabi ki bol kazançlar dilerimYok korişim evdeyim en iyi ihtimalle ekime kadar
Ayy amin amin çok amin kızı üni yazdırıcaz %50 burslu para lazımHayırlısı olsun canim bol diziler bol.makyajlar ve tabi ki bol kazançlar dilerim
Sen bana popo bolgesini resim at ben söylerim. Genelde anlarım suratı erkeğe benzettim amaBencede erkek ama kızım dişi fiyo daha 4 haftalık tam belli değil kediler nadir tek doğum yaparmış bide nadiren dişi sarmanımız olursa şaşırmam artık
Aynen tam erkek tipi varSen bana popo bolgesini resim at ben söylerim. Genelde anlarım suratı erkeğe benzettim ama
Erkek canim adi ne?
Canım 300 kilo bile olsan neden utanasın. Yine de istemiyorsan yazma ama diyet yapabiliriz beraberNe kadar güzel tabiki zayıflamak cok çok istiyorum ama burada kilomu yazamam utanıyorum ben
Bende peynir ekmek cayciyimGünaydın herkeseee.Kahvaltılar yapıldı mı granolayla başladım hiç tat alamadım, benim için kahvaltı demek peynir demek
Olur cnmCanım 300 kilo bile olsan neden utanasın. Yine de istemiyorsan yazma ama diyet yapabiliriz beraber
Yanında da domatesBende peynir ekmek cayciyim
Günaydın bende aynen öyle peynirGünaydın herkeseee.Kahvaltılar yapıldı mı granolayla başladım hiç tat alamadım, benim için kahvaltı demek peynir demek
Bende sizlerdenimYanında da domatesGünaydın kızlar bende sizlerdenim peynir domates cay
Ben deeeeKahvaltıcıyım bende helede bergomatlı çaya hayır demem
Mis gibide kokar o çay.Ben deeee