Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben menü yazmamışım:

13:00
5 Kasik et kavurma
Mercimek çorbası
Karisik salata

16:00
300 ml ayran

19:30
6 kasik salata
6 kasik semiz otu salatası

2 lt su

Elhan @ozlemon Koalina
Çok güzel
Benim kızım doğum yaptı biz tatildeyken 1 tane bebeğimiz var nasıl oldu hiç bi fikrim yok görülmüş şey değil tek yavru
Eki Görüntüle 3286901 Eki Görüntüle 3286902
Ya Allahım eriyorum minnoş
Güzel canım

Eşine maşaAllah
Benimki birini sahiplenirdi, o da benim yüzümden oldu, aşırı tüy döküyordu ve ben temizleyemiyordum, oğlanlar yapamıyor falan.
Bir diğerini de sahiplandirmek istedi, çok cana yakın ve kendini sevdirdiği için kıyamadık. İlkini zaten veremezdik çok nazlı büyüttük .
Başkasında ne yapar bilemedik.
Bizim de yepyeni deri sandalyelerimizi delik deşik ettiler, canları sağolsun dedik, nasılsa yukarda sadece biz görüyoruz, aşağıya deri almadık, kadifeye tırnak geçiremediler, sadece çiziyorlar.
Yarın sıkıntı olmuyor, bahçeye çıkıp gezip geliyorlar, gerçi 3 numara biraz uzaklaşıyor da ilki artık çıkmıyor, kışın hep evde nasıl yaparız bilmiyorum

Arada kaç saat bırakıyorsun ve 2. Öğün saati çok erken, kahvaltıyı geciktirebilsen daha kolay dayanırsın, ben de birazdan kahvaltı yapacağım, ikinci öğün muhtemelen 6 saat sonra olur

Günaydın herkeseee. Kahvaltılar yapıldı mı granolayla başladım hiç tat alamadım, benim için kahvaltı demek peynir demek

Bende peynir ekmek cayciyim

Yanında da domates

Günaydın bende aynen öyle peynir

Bende sizlerdenim

Kahvaltıcıyım bende helede bergomatlı çaya hayır demem

Bir peynirci de burada

Allah kolaylık versin öpüyorum minnakları

Kaptanım ben anca cumaya tartı günü tartılayım. Tartımın pili bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…