- 23 Mayıs 2022
- 959
- 6.977
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden anonimiz nedennn Saygı duyarım ama bana iyi geliyor grup halinde birşeyler yapmak ezelden beri, tek motive olamıyorum çoğu zaman. O yüzden itici bi kuvvet olur diye düşündüm ♥Ne kadar güzel tabiki zayıflamak cok çok istiyorum ama burada kilomu yazamam utanıyorum ben
Düşüncen çok güzel kendini iyilestirirken beni de düşünüp çağırmak çok incesin Allah razı olsun ama en kilosunun benim sanırım bu bile size yetişemem duygusu yaratıyor banaNeden anonimiz nedennn Saygı duyarım ama bana iyi geliyor grup halinde birşeyler yapmak ezelden beri, tek motive olamıyorum çoğu zaman. O yüzden itici bi kuvvet olur diye düşündüm ♥
Ne demek olur mu Nasıl içinden geliyorsa, nasıl rahat hissedeceksen öyle olsunDüşüncen çok güzel kendini iyilestirirken beni de düşünüp çağırmak çok incesin Allah razı olsun ama en kilosunun benim sanırım bu bile size yetişemem duygusu yaratıyor bana
Tamamdır
Teşekkür ederim2 gunde gelen kilo 2 gunde gider, sıkıntı yapma, bu hafta dengeleme haftası olur, arada da böyle olur
Tekrar hosgeldin, geçmiş olsun, artık mavi takimdasin
Yine çok güzel bir menü, afiyet olsun.
Afiyet olsun menun gayet dengeli olmus
Benim kilom 63 ve 58 arası fazlasında yüzüm çöküyor kötu duruyor artıkHedefim 60 canım. 93 kg dan 60 a inip tekrar kilo aldım. Bu defa 60 olup kalmak istiyorum. 53 te yüzüm çok çöküyor 58-63 arası ideal benim için.
Hoşgeldin canımNeden anonimiz nedennn Saygı duyarım ama bana iyi geliyor grup halinde birşeyler yapmak ezelden beri, tek motive olamıyorum çoğu zaman. O yüzden itici bi kuvvet olur diye düşündüm ♥
Çizelgeyi değiştirmedim kalsın orada diye,şimdi 55,50 filanım aldım yani dikkat eddiyorum genevalla ben seni hep 50 kilo olarak biliyordum
Başlıyorum ama çok aktif olamıcam evdeyim çalışmıyorumHoş geldin canımm özlemdin vallahi başlıyor musun artık
Ahaahaaaa kıyasıya aynı mı gidiyoruz nedir ben de birazdan tartılacağım belki tuvalete giderim diye bekliyorum
Yok korişim evdeyim en iyi ihtimalle ekime kadarHoşgeldin canim Adım yarısımız var 4 günlük bugün başladı katılmak istersen? İşler nasıl yoğun mu? Yaz dizisi var mı?
Teşekkür ederim fezamAyakta alkışlamak istiyorum