- 20 Mart 2008
- 140.741
- 211.220
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkeseee. Kahvaltılar yapıldı mı granolayla başladım hiç tat alamadım, benim için kahvaltı demek peynir demek
Çok güzel
Ya Allahım eriyorum minnoşBenim kızım doğum yaptı biz tatildeyken 1 tane bebeğimiz var nasıl oldu hiç bi fikrim yok görülmüş şey değil tek yavru
Eki Görüntüle 3286901 Eki Görüntüle 3286902
Güzel canım
ben de öyle yapayım bari, hiç sevmedim çünkü. Normalde yulaf tüketirim granola pek sevmem normalde deBen granolayi yoğurt ve meyve ile tüketiyorum, cok guzel oluyor, sut ile güzel olmuyor.
Eşine maşaAllahCanım bunlar 10 yıllık perde. Yepyeniydi ama kedicikler delik deşik yaptı. En yaramaz kedi de bana kaldı
15 aylık oldu biraz sakinleşti. Sokakta kuş görmedikçe perdeye atlamıyor. Biraz daha durulunca perdeleri yenieyecegim inşallah. Canı sagolsun
Benim eşimde kızıyor ama kiyamaz. İstersen bırakabilirsin sokaga diyorum, yok artık diyor
Arada kaç saat bırakıyorsun ve 2. Öğün saati çok erken, kahvaltıyı geciktirebilsen daha kolay dayanırsın, ben de birazdan kahvaltı yapacağım, ikinci öğün muhtemelen 6 saat sonra olurGeçmiş olsun kuzu ya
Maşşalah diyelim de devamı gelsin inşallah bende bu cuma 68 görürüm tek istegim ama düşünüyorum 6 gün önce 72 ydim şimdi 69 u gördük ucundan
Senle bu hafta yarışmamız lazımdı ikimiznde hedefi 68 dir şuanda
Abla bende günde iki öğün yiyorum ikinci öğün genelde saat 2 de
6 günde 2 kilo gitti farkında olmadan aralıklı oruç yapmışım galiba öyle oluyor degil mi
58 görünce aklıma kilo deyil plaka numaramız geldiNice nice 58lere
Hahahah yaa sivaslımısın53 le 58 ze kaldım hehehe58 görünce aklıma kilo deyil plaka numaramız geldi
Günaydın herkeseee. Kahvaltılar yapıldı mı granolayla başladım hiç tat alamadım, benim için kahvaltı demek peynir demek
Bende peynir ekmek cayciyim
Yanında da domates
Günaydın bende aynen öyle peynir
Bende sizlerdenim
Kahvaltıcıyım bende helede bergomatlı çaya hayır demem
Bir peynirci de buradaBen deeee
Hmm kahvaltı 8 de bazen 9 da oluyor ama akşam yemeği erken yiyorumArada kaç saat bırakıyorsun ve 2. Öğün saati çok erken, kahvaltıyı geciktirebilsen daha kolay dayanırsın, ben de birazdan kahvaltı yapacağım, ikinci öğün muhtemelen 6 saat sonra olur
Tatil dedigin böyle olur iyi tatillerCumartesi İzmire gidiyorum kızımda torunda gelecek geleneksel kız kıza tatilimiz bu sene böyle ,kocalar yok .
Haftaya pazarda döneceğiz,fırsat bulup gelemem zaten haber vereyim dedim.
Allah kolaylık versin öpüyorum minnaklarıEşine maşaAllah
Benimki birini sahiplenirdi, o da benim yüzümden oldu, aşırı tüy döküyordu ve ben temizleyemiyordum, oğlanlar yapamıyor falan.
Bir diğerini de sahiplandirmek istedi, çok cana yakın ve kendini sevdirdiği için kıyamadık. İlkini zaten veremezdik çok nazlı büyüttük .
Başkasında ne yapar bilemedik.
Bizim de yepyeni deri sandalyelerimizi delik deşik ettiler, canları sağolsun dedik, nasılsa yukarda sadece biz görüyoruz, aşağıya deri almadık, kadifeye tırnak geçiremediler, sadece çiziyorlar.
Yarın sıkıntı olmuyor, bahçeye çıkıp gezip geliyorlar, gerçi 3 numara biraz uzaklaşıyor da ilki artık çıkmıyor, kışın hep evde nasıl yaparız bilmiyorum
Bence zaten çok güzel bir günGÜNAYDINNNNNNN
Çok güzel bir gün olsun
Güzel bi düşünce45 dk yurudum spor yapmadan kilom gitmeyecek diye dusunmeye basladim
Kaptanım ben anca cumaya tartı günü tartılayım. Tartımın pili bittiCanııım sen sabah aç karnına tartıl ben de anca sabaha güncellerim zaten
Tamam canım teşekkür ederim gözden kaçırmışım
Hiç üzülme lütfen canım ipleri sıkı tut hepsi gidecektir
Hoş geldiiin
Hoş geldiiin