Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben menü yazmamışım:

13:00
5 Kasik et kavurma
Mercimek çorbası
Karisik salata

16:00
300 ml ayran

19:30
6 kasik salata
6 kasik semiz otu salatası

2 lt su

Elhan Elhan @ozlemon Koalina Koalina
Çok güzel 👍
Benim kızım doğum yaptı biz tatildeyken 1 tane bebeğimiz var nasıl oldu hiç bi fikrim yok görülmüş şey değil tek yavru :skandal:
Eki Görüntüle 3286901 Eki Görüntüle 3286902
Ya Allahım eriyorum 🫠 minnoş 😍
15 AĞUSTOS
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Az beyaz peynir
Acı ezme
ARA
türk kahvesi
3-4 çiğ kaju
ÖĞLE
yayla çorbası
Baş başı bulgur pilavı 3 yk
AKŞAM
1 büyük bardak ayran az beyaz üzüm
Elhan Elhan Cordelia Cordelia menü bildirimi sizdeydi demi kızlar
Güzel canım

Canım bunlar 10 yıllık perde. Yepyeniydi ama kedicikler delik deşik yaptı. En yaramaz kedi de bana kaldı 🤣🤣🤣
15 aylık oldu biraz sakinleşti. Sokakta kuş görmedikçe perdeye atlamıyor. Biraz daha durulunca perdeleri yenieyecegim inşallah. Canı sagolsun ❤️❤️❤️
Benim eşimde kızıyor ama kiyamaz. İstersen bırakabilirsin sokaga diyorum, yok artık diyor🤭
Eşine maşaAllah
Benimki birini sahiplenirdi, o da benim yüzümden oldu, aşırı tüy döküyordu ve ben temizleyemiyordum, oğlanlar yapamıyor falan.
Bir diğerini de sahiplandirmek istedi, çok cana yakın ve kendini sevdirdiği için kıyamadık. İlkini zaten veremezdik çok nazlı büyüttük 😂.
Başkasında ne yapar bilemedik.
Bizim de yepyeni deri sandalyelerimizi delik deşik ettiler, canları sağolsun dedik, nasılsa yukarda sadece biz görüyoruz, aşağıya deri almadık, kadifeye tırnak geçiremediler, sadece çiziyorlar.
Yarın sıkıntı olmuyor, bahçeye çıkıp gezip geliyorlar, gerçi 3 numara biraz uzaklaşıyor da ilki artık çıkmıyor, kışın hep evde nasıl yaparız bilmiyorum

Geçmiş olsun kuzu ya ❤️

Maşşalah diyelim de devamı gelsin inşallah bende bu cuma 68 görürüm 😊 tek istegim ama düşünüyorum 6 gün önce 72 ydim şimdi 69 u gördük ucundan

Senle bu hafta yarışmamız lazımdı ikimiznde hedefi 68 dir şuanda🤜😊

Abla bende günde iki öğün yiyorum ikinci öğün genelde saat 2 de
6 günde 2 kilo gitti farkında olmadan aralıklı oruç yapmışım galiba öyle oluyor degil mi
Arada kaç saat bırakıyorsun ve 2. Öğün saati çok erken, kahvaltıyı geciktirebilsen daha kolay dayanırsın, ben de birazdan kahvaltı yapacağım, ikinci öğün muhtemelen 6 saat sonra olur

Herkese merhabalar

14 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi

12.00 1 domates, Kk kadar peynir, 5 zeytin, 1 yumurta, 1 şeftali, 10 üzüm

15.00 4 dilim kavun, 1 avuç kaju

18.00 6 yk taze fasülye yemeği, salata ve 1 kase yoğurt

2 litre su

10.091 adım

💙 Elhan Elhan 💙 Ozzybal Ozzybal 💙

Cordelia Cordelia 14 Ağustos 10.091 adım

IMG_4398.jpeg

Günaydın herkeseee.:KK76: Kahvaltılar yapıldı mı:kk77: granolayla başladım hiç tat alamadım, benim için kahvaltı demek peynir demek

Bende peynir ekmek cayciyim 🤣

Yanında da domates:halay:

Günaydın bende aynen öyle peynir

Bende sizlerdenim

Kahvaltıcıyım bende helede bergomatlı çaya hayır demem :kahve:

Bir peynirci de burada :confused:

Eşine maşaAllah
Benimki birini sahiplenirdi, o da benim yüzümden oldu, aşırı tüy döküyordu ve ben temizleyemiyordum, oğlanlar yapamıyor falan.
Bir diğerini de sahiplandirmek istedi, çok cana yakın ve kendini sevdirdiği için kıyamadık. İlkini zaten veremezdik çok nazlı büyüttük 😂.
Başkasında ne yapar bilemedik.
Bizim de yepyeni deri sandalyelerimizi delik deşik ettiler, canları sağolsun dedik, nasılsa yukarda sadece biz görüyoruz, aşağıya deri almadık, kadifeye tırnak geçiremediler, sadece çiziyorlar.
Yarın sıkıntı olmuyor, bahçeye çıkıp gezip geliyorlar, gerçi 3 numara biraz uzaklaşıyor da ilki artık çıkmıyor, kışın hep evde nasıl yaparız bilmiyorum
Allah kolaylık versin öpüyorum minnakları🤗

Canııım sen sabah aç karnına tartıl ben de anca sabaha güncellerim zaten 😘😘😘

Tamam canım teşekkür ederim gözden kaçırmışım 😘😘🥰

Hiç üzülme lütfen canım ipleri sıkı tut hepsi gidecektir

🥰🥰😘😘😘

Hoş geldiiin 🌺🌺

Hoş geldiiin 🌺🌺
Kaptanım ben anca cumaya tartı günü tartılayım. Tartımın pili bitti 😂😂

X