Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ne kadar güzel tabiki zayıflamak cok çok istiyorum ama burada kilomu yazamam utanıyorum ben
Neden anonimiz nedennn Saygı duyarım ama bana iyi geliyor grup halinde birşeyler yapmak ezelden beri, tek motive olamıyorum çoğu zaman. O yüzden itici bi kuvvet olur diye düşündüm ♥

Neden anonimiz nedennn Saygı duyarım ama bana iyi geliyor grup halinde birşeyler yapmak ezelden beri, tek motive olamıyorum çoğu zaman. O yüzden itici bi kuvvet olur diye düşündüm ♥
Düşüncen çok güzel kendini iyilestirirken beni de düşünüp çağırmak çok incesin Allah razı olsun ama en kilosunun benim sanırım bu bile size yetişemem duygusu yaratıyor bana

Düşüncen çok güzel kendini iyilestirirken beni de düşünüp çağırmak çok incesin Allah razı olsun ama en kilosunun benim sanırım bu bile size yetişemem duygusu yaratıyor bana
Ne demek olur mu Nasıl içinden geliyorsa, nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun

Günaydın özlemişim herkesi valla ne güzel geldi mesajlarınızı görmek Cordelia adım yarışına katılamam 2 haftadır ağır hastayım hala iyileşemedim evin içinde bile yürümek yoruuo evim yokuşta mümkün değil çıkamsm zira 10 gündür evden çıkmıyorum ay artık iyileşmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…