Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bende diyorum çok karıştırdım birde şuan açım hala artık midemi ne kadar genişletiysem

Eminim daha fazla sını verirsin

İyiyiz canım diyete ve spora başlıyorum adım yarışması var 4 günlük bugün basladi var mısın yok musun?
ben diyete yavaştan başlayacağım. en başta yapacağım iş çikolatayı dizginlemek. deli gibi çikolata yiyorum
şimdilik sadece yürüyüş yapıyorum ama adım yarışması için ayrıca fazla adım atmaya pek zamanım yok. bir de sıcaklar var malum.
bugün 12000-13000 adım olmuştur.

Hosgeldin canim nasilsin .
Bende bi cikolata canavariyim ama birkac gundur yemiyorum aralikli oruc iyi geldi sanki bide farkli alternatifler bulmamiz lazim meyveden dondurmalar hurmadan cikolatalar vs neyi nezaman yiyecegimizde onemli aksam yemeginden sonra agzi kitlemek ertesi gun oglene kadar ama kararli olmakta onemli tabi burdayiz birbirimizi motive edivez şu yaglardan kurtulucaz

hoşbuldum zeynepcim çok şükür iyiyim sen nasılsın?
aralıklı oruca tam başlasam sorun olmaz ama bir türlü başlayamadım. belki Eylül sonuna hani havalar az serinleyince olabilir. şimdi sıcaktan adapte olamıyorum.
alternanif malzemelerle tatlılar iyi oluyor dediğin gibi. ve evet akşam yemeğinden sonra birşey yememek...

hoşgeldin büşra. kaç kilo oldun şimdi? ben bugün 90.9 çıktım.

Daha kaç adım olacaktı ki muhteşem ben de temizlik yapıyorum çok adım atamam yorgunum ve çok sıcak beynim. Çikolatayı bırak arada ufak züber atıştırmalık ye. Ben öyle yapıyorum canım

Elhan ozlemon kizlar kusura bakmayın paylaştım sanıyordum ama listede çarpı görünce şimdi fark ettim paylasilmamisBugün çocukların diş randevusu vardı erken çıktık tarrilmadim ama hafta sonu fena cozuttum cumaya kadar temizliği bitirip sahalara dönmek istiyorum

Eklentiler

• IMG_20230811_094906.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…