Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Eline sağlık canim
Canim bugun diyetisyene gittim ben insulin direnci icin 5 ogun verdi tatli yeme ataklari olmamasi icin az az sık sık yemek lazim diyor sen kac ogun yapiyorsun bilmiyorum ama bu sekilde uygulama yapabilirsin
Ahh bu insülin direnci beni de mahvediyor ama onu da yeneceğiz

Güya 70 li kiloya gelcem sevincindeydim.
İnsülin direncinin etkisi bu maalesef. Gram gram verip kilo kilo geri alıyosun.
Asıl mesele yeme krizlerini engellleyebilmek özellikle gece hortluyor bir de bu krizler.
Hoff yaa
Burdan dönme canım 7 lere gelmişken zayıf resimlerine bak şuan boy aynasında kendine bak ne istediğini hatırla ne olur ben de 79 dan 88 e gittim şimdi tekrar inmeye çalışıyorum pişmanım çok. Ben ettim sen etme

Canim bugun diyetisyene gittim ben insulin direnci icin 5 ogun verdi tatli yeme ataklari olmamasi icin az az sık sık yemek lazim diyor sen kac ogun yapiyorsun bilmiyorum ama bu sekilde uygulama yapabilirsin
Bana hiç olmuyor öyle canım. Uyguladım sonuç alamadım. Aralıklı oruç tarzı çok iyi geliyor bana

İyi akşamlar kusura bakmayın bir türlü düzenimi oturtamadım bu evde iki üç gündür de menüler kaçamaklı oldu ve geç saate kalınca yazamadım
Bugün de biraz rahatsızım bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimi ama bugünden itibaren tekrar burdayım

Menum
Sabah 12.30
2 sucuklu yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalik
2 dilim tb ekmegi

Aksam 18.20
5 yk taze fasulye
1 kase ispanak borani

Su 2 lt
Elhan Koalina

Pazartesi menüm

12:00
1.5 porsiyon Kısır

18:30
1 kase şehriye çorbası
Yarım porsiyon çökelek salatası
Ekmek
Çeyrekten küçük tantuni

1 saat yürüdüm.

Elhan Koalina
Kızlar gayet güzel haftaya başlangıç menüleri olmuş seviyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…