Popüler Konu LenaG ile MasterFit

14.08 p.tesi
adım 9799
Cordelia Cordelia

Kızlar bildirimi bu şekilde yapalım lütfen tenkyuuuu😘😘😘

Eklentiler

• Screenshot_20230814_235921_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20230814_235921_Samsung Health.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 26
Selam, iyi geceler 🌺☺️💕

Yaklaşık iki aydır memleketteydim. Dün İstanbul'a döndüm. Bu akşam da kilomla yuzlestim. Pek hoş yüzleşme olmadı. Kabul ederseniz tekrardan aranızda olmak istiyorum. Çünkü bir yerde dur demeyince sonu daha kötü oluyor 🌼
Hosgeldin canım burada herkesin koltuğunu boş tutuyoruz 😘🤗

@Elhan ozlemon ozlemon kizlar kusura bakmayın paylaştım sanıyordum ama listede çarpı görünce şimdi fark ettim paylasilmamis😔Bugün çocukların diş randevusu vardı erken çıktık tarrilmadim ama hafta sonu fena cozuttum🥺 cumaya kadar temizliği bitirip sahalara dönmek istiyorum🤗
Efsane come back❤️

Menum
Sabah 12.30
2 sucuklu yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalik
2 dilim tb ekmegi

Aksam 18.20
5 yk taze fasulye
1 kase ispanak borani

Su 2 lt
@Elhan Koalina Koalina
Ayy menu yazasım geldi
14.08 P.tesi menum

Sabah 12.00
3 yumurtadan omlet
Az peynir
3 zeytin
2 kayısı

Akşam 20.00
Zuber portakallı bar 40 gram
Zuber nohut cipsi acılı 55 gram

Temizlik yapınca böyle oldu

Ara 1 bardak ayran

ADINIZ: Pozitif 🤍
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.70
KİLONUZ: 62
HEDEF KİLONUZ: 53
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Estetisyen
ÇOCUK SAYISI: 0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : Eski beni özlüyorum, psikolojimi etkiliyor bu durum ve kilo artışından endişe duyuyorum.

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : Eski beni özlüyorum, psikolojimi etkiliyor bu durum ve kilo artışından endişe duyuyorum.
Oooo kilon harika olmak istedigim kilo sen 34 beden mi olmak istiyorsun ben 53 iken 34-36 bedendim sanki. Çok çok eskidendi unuttum 🤣

Oooo kilon harika olmak istedigim kilo sen 34 beden mi olmak istiyorsun ben 53 iken 34-36 bedendim sanki. Çok çok eskidendi unuttum 🤣
Ya çok onore oldum ama yookk 😅 İri duruyorum yani ince bir vücut sayılmaz ve kemikli de bi yapım var 53'te mutlu olurum kesin ben. 36 bedende mutlu eder aslında beni ama beden kilo ilişkisinin teori bilgisi bende pek yok. Sanırım 34-36 olurum. Şu an 38 bedenim. Sizin kaç kilo hedef 😄

Ya çok onore oldum ama yookk 😅 İri duruyorum yani ince bir vücut sayılmaz ve kemikli de bi yapım var 53'te mutlu olurum kesin ben. 36 bedende mutlu eder aslında beni ama beden kilo ilişkisinin teori bilgisi bende pek yok. Sanırım 34-36 olurum. Şu an 38 bedenim. Sizin kaç kilo hedef 😄
Hedefim 60 canım. 93 kg dan 60 a inip tekrar kilo aldım. Bu defa 60 olup kalmak istiyorum. 53 te yüzüm çok çöküyor 58-63 arası ideal benim için. 😊

Hedefim 60 canım. 93 kg dan 60 a inip tekrar kilo aldım. Bu defa 60 olup kalmak istiyorum. 53 te yüzüm çok çöküyor 58-63 arası ideal benim için. 😊
Tebrik ederim sizi, çok güzel bir başarı yine olacağına inancım tam çünkü bir kere yapmışsınız.. Umarım bende istediğim kiloya gelirim. Yarın bir plan hazırlayacağım fikirlere de açığım. Bu arada sağlıklı kiloda insanın yüzü canlı oluyor cidden dolgunluk oluyor. Hadi bakalım bismillah diyeyim 😇🌺

Ekmek nekadar dememissin ama😂 afiyet olsun sporunda cok guzel
Miktarını ben de bilmiyorumki canım. Bandım arada öyle. Aslında ekmek hiç yemesem iyiydi ama geceye yol yapmasın diye çözümledim kendimce ve güzel haber akşam menüsü sonrası sadece su içtim. Yarının yemeği ile uğraştım şu saate kadar sarma dolma yaptım. Oyalanacak bişey bulunca daha kolay geçiyor akşamın tehlikeli anları.
Şimdi mutlu bir şekilde uyuyabilirim. Tatlı rüyalar herkese♥️

Kaptanım benim bu sabah aniden misafirim geldi kahvaltıya. Evde dağınıkta biryandan evi topla biryandan kahvaltı hazırla tartılamadım kusura bakmayın yarın sabah tartılsam olurmu😕
Canııım sen sabah aç karnına tartıl ben de anca sabaha güncellerim zaten 😘😘😘

Tamam canım teşekkür ederim gözden kaçırmışım 😘😘🥰
Ben sabah tartıldım çok üzüldüm.
Maalesef 84 çıktım.
Dünüm de kötü geçti çünkü.
Cuma 82.1
Gelen artı kilo 1.9
Hiç üzülme lütfen canım ipleri sıkı tut hepsi gidecektir
Eline sağlık canim❤️❤️❤️😘😘😘
🥰🥰😘😘😘
Selam, iyi geceler 🌺☺️💕

Yaklaşık iki aydır memleketteydim. Dün İstanbul'a döndüm. Bu akşam da kilomla yuzlestim. Pek hoş yüzleşme olmadı. Kabul ederseniz tekrardan aranızda olmak istiyorum. Çünkü bir yerde dur demeyince sonu daha kötü oluyor 🌼
Hoş geldiiin 🌺🌺
Hoş geldiiin 🌺🌺

Ayyy ben nerelere gideyim bugün 68 i gördüm de şımardım sanmayın 😔😔 kardeşimin doğum günüydü dışarı çıktık ben de neyse artık diyip biraz abarttım. Aslında masadaki her şey acayip sağlıklıydı ama kurt gibi yemeseydim 😵‍💫😵‍💫 üzerine de iki kadeh rakı tuzu biberi oldu ama cumaya kadar telafi etmek zorundayım inşallah bu bana dehşet bir artı olarak gelmez. Korkumdan cumaya kadar tartıya çıkmayacağım 😬😬

Bak nereye ışınlandımm Efenin_Annesi Efenin_Annesi
İyi geceler herkesee, biz zayıflamak istiyoruzz şahsen ben okeyim. Gelelim mii yanınıza 🥰🩷
İlk sayfayı okudum epey, bilgilerimizi burdan yazıyoruz sanırım d'mi 😇
Ne kadar güzel tabiki zayıflamak cok çok istiyorum ama burada kilomu yazamam utanıyorum ben 😔

X