- 11 Şubat 2016
- 3.945
- 18.279
Toparlamak için elinden geleni yapmışsın canım, tebrik ederim.Cumartesi menüsü
Sabah 11
Bol yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği
8 badem
Ara
1 hurma
7 badem
Akşam 17
1 tabak etli kabak yemegi
2 yk yoğurt
Buraya kadar herşey güzeldi. Evdekiler için farklı yemekler hazırladım. Ben onlarla yemeyeyim diye karnımı önceden doyurayim dedim ancak öyle olmadı malesef dayanamadim. Saat 18 civarı fırında tavuk 3 kaşık makarna 2 mücver ve bir tane poğaça yedim
Çok yoğun bir gündü ve halim de yoktu. Normalde spor yapmayacaktım. Bütün bu olanlar sonrası 30 dk hiit cardio yaptım. 4bin de adım var. 2,5 lt de su içtim
Elhan kitapzede
hoş geldiiin aramızaaaa :)))Anaaa takima secilmisim tamam tamamiyi olan kazansin tamamdir
İşte bir hafta sonu kaçağı dahaaaEllssa kaptanım ben haftasonu oraya git buraya git mecbur yedim birşeyler o yüzden menülerim paylaşılcak gibi değil yarın dan itibaren bomba burdayım. Tartı eksi gelmez de
Hosbuldum hosbuldum ozlemon valla cocuk durmuyor diye komsuya indim ne cebellestim ne cebellestim en son komsum goz hakki diye cenemden tutup pankek sokmaya calisiyodu dedim kiz bi dur aaaaa yemiycem ayolhoş geldiiin aramızaaaa :)))
Girne canımharika görünüyor neredesin canım
Gözüme irmik helvası acıcık batsada 1 kaşıkla yetinmişsin. Yürüyüş yapabilirsen süper olur canımEveeeetttt kızlarrr nasılsınız nasıl gidiyor ? Benim şimdiye kadar iyi gitti
Kahvaltı: (11:00)
2 haşlanmış yumurta
Domates/salatalık
2 ceviz
3 dilim sucuk
2 dilim hindi füme
1 bardak ayran
Öğle/akşam öğünü(15:30) (mevlüt yemeği)
1 yemek tabağı mercimek çorbası
5 köfte
1 kaşık pilav
1 kaşık irmik helvası
1 bardak ayran
Böyle bakınca çok gibi. Ama sonra hiç bir şey yemedim/yemeyeceğim.
17:00 gibi kahve içtim
18:30 da pilates yarım saat
Şimdi de yemek yapmadığım için kocama tost hazırlayacağım ama ben yemeyeceğim
Belki 9 gibi yüeüyüşe giderim (pilates yordu belki de gitmem)
Elhan Ellssa
Gider gider. Hafta boyu da dikkat edersek oh missBen bugün maalesef menü paylaşmayacağım sabah güzeldi ama denize felan gidince biraz kötü olduama sabah 72.55 gelişmiştim cumaya göre 150 gr eksilmiştim Yeşilçay demledim yatana kadar içeceğim inşallah geri gider
Hahahahahahaha ay ne güldümmHosbuldum hosbuldum ozlemon valla cocuk durmuyor diye komsuya indim ne cebellestim ne cebellestim en son komsum goz hakki diye cenemden tutup pankek sokmaya calisiyodu dedim kiz bi dur aaaaa yemiycem ayol