Bak bunu bilmiyordum ben de yulafi meyveli yapmayı çok seviyordum artık meyve koymayayim bari teşekkürler kızlarMeyve hariç evet.
Meyve tek başına tüketilmesi gerekir. Zira çok çabuk hazmedilir.
Uzun süre hazmedilen gıdalarla birlikte yendiğinde, uzun bekleme süresinde mayalanır ve alkol almışız gibi karaciğeri kötü etkiler. Yağlanmasına yol açar.
Bilemiyorum canım çünkü görüştüğüm birkaç diyetisyen 2 porsiyon meyve hakkının birinin kahvaltıda diğerinin ara öğünde olması gerektiğini söylüyor. özellikle smoothiilerde ve yulaf lapalarında meyve ekliyoruzMeyve hariç evet.
Meyve tek başına tüketilmesi gerekir. Zira çok çabuk hazmedilir.
Uzun süre hazmedilen gıdalarla birlikte yendiğinde, uzun bekleme süresinde mayalanır ve alkol almışız gibi karaciğeri kötü etkiler. Yağlanmasına yol açar.
Bak bunu bilmiyordum ben de yulafi meyveli yapmayı çok seviyordum artık meyve koymayayim bari teşekkürler kızlar
Diyetisyenlerin ezberci öğretilerine güvenmiyorum canım.Bilemiyorum canım çünkü görüştüğüm birkaç diyetisyen 2 porsiyon meyve hakkının birinin kahvaltıda diğerinin ara öğünde olması gerektiğini söylüyor. özellikle smoothiilerde ve yulaf lapalarında meyve ekliyoruz
örnek yulaf lapasının içine meyve - süt, yoğurt veya kefir, 1 tatlı kaşığı keten tohumu veya ceviz koyduğumuzda bu 5 linin 4 dünü kullanmış oluyoruz
Tartı çekmedim ki amaAlındın işte canım. Alınmasan listede olmazdınki
O yüzden bu hafta süper bir performans bekliyorum senden. Sen yaparsın
ezberci diyetisyenler var mutlaka ama genel davranışlarına güveniyorum ben. özellikle şok diyet listeleri konusunda çok haklısın ezberci bir tavır olabilir. fakat onun dışında bu işin okulunu okuyorlar bilimsel çalışmalar doğrultusunda listeler hazırlıyorlar. ben çok fazla diyetisyenle çalıştım söylediklerine uyduğumda gerçekten fark ediyordu. özellikle son iki diyetisyenim listeden çok doğru beslenmeyi öğretmeye çalıştılar benimki de onlardan derlediklerimDiyetisyenlerin ezberci öğretilerine güvenmiyorum canım.
Gıdaların içeriği vücuduma yaptıkları daha önemli.
Diğer önemli konu da bildiklerimiuygulayabilme iradesi.
Kırmızı Takım Kızlarım bu hafta çok güzel şeyler yapacağız hazır mısınızHerkes su mataralarını alsın sporlarımızı yapıp aromalı sularımızı içip iştahları kapatacağız
Elhan kaptanım listem bu şekilde
Nergis 35
@DeryaOnDiet
@suspushanimcim
Jou
@sudansebep
@asliogretmen
@1artiikizanasi
s i d e l y a
Anbuyanbu
harika görünüyor neredesin canım
Teşekkürler ÖzlemcimHADİ BİLGİLENELİMKahvaltılarımızı nasıl hazırlıyoruz? Neler olmalı?
1. Kompleks karbonhidrat
Yulaf, karabuğday, tam unla yapılmış ekmekler, chia, kinoa
2. Proteinler
Yumurta, yoğurt, süt, kefir
3. Yağlar
Avakado, keten tohumu, chia, zeytin, ceviz gibi kuruyemişler
4. Meyve
5. Sebzeler
İşte size sağlıklı bir kahvaltının anahtarı
bu saydığım 5 maddeden de birer porsiyon seçip kahvaltımızı oluşturuyoruz.
Bende kahvaltida yiyorum. Tek basina meyve beni daha cok aciktiriyo ama yaz gunude kahvaltida soguk soguk iyi gidiyoHADİ BİLGİLENELİMKahvaltılarımızı nasıl hazırlıyoruz? Neler olmalı?
1. Kompleks karbonhidrat
Yulaf, karabuğday, tam unla yapılmış ekmekler, chia, kinoa
2. Proteinler
Yumurta, yoğurt, süt, kefir
3. Yağlar
Avakado, keten tohumu, chia, zeytin, ceviz gibi kuruyemişler
4. Meyve
5. Sebzeler
İşte size sağlıklı bir kahvaltının anahtarı
bu saydığım 5 maddeden de birer porsiyon seçip kahvaltımızı oluşturuyoruz.
Hahahahahahahah yokyokk detoksa devammBunalıma tatlı çikolata iyi giderbol bol ye
Hadi insaallah kuzumGünaydın cicim
Sıcaktan uyuyamıyorum canım yatakta debeleneyip durcagima yürüyüşümü yapıyorum en azından kahvaltıya kadar 3 veya 4 saat geçmiş oluyor benim psikolojime iyi geliyor canım
O zaman eksidesin demekki
Bende kahvaltida yiyorum. Tek basina meyve beni daha cok aciktiriyo ama yaz gunude kahvaltida soguk soguk iyi gidiyo
Cumaya çekip atacaksın canım tartı sonucunu.Tartı çekmedim ki ama
Muhteşem
Aman diyiimmm bebişim bırakmak yokYazın diyet yapmak gerçekten çok zor artık veremiyorsam almayayim modumdayim ama.tutuyorum kendimi
Yok yok kuzum bırakmak yokAman diyiimmm bebişim bırakmak yok