FenamıdırrrBende erkek var valla azman
Ayyy annemde beni hep kandirdi biliyomusunFenamıdırrrbenimki erkeklerden farkı yok 1dk durmuyo yanii asıri derecedeyanii dışarı gezmeyi cok seviyo herdakka peşindeyim belimi burktu vallahiii büyüsede rahatlasam diyorum sanırım daha fenası geliyo
Hahahahahahahah annen sendrom işi biliyorsa helal olsunn bizimkilerr büyüyo ondan derler de hepAyyy annemde beni hep kandirdi biliyomusunkizim 40 i ciksin rahatlayacaksin, kizim 3 aylik olsun rahatlayacaksin, kizim yasina girsin rahatlayacaksin , kizim bu 2 yas sendromu, kizim pandemide eve tikildik ondan , kizim az kaldi buyuyo derkennnnn meğer beni kandiriyomuş
Hayirlisiyla duzene girsek yeterHahahahahahahah annen sendrom işi biliyorsa helal olsunn bizimkilerr büyüyo ondan derler de hep
Çocuklar dondurma alıp gelmiş ler dondurma yedim aksam aksamBu hafta salabilirsin kendini iyi gelir
Allah kolaylık versin bebeleri olanlara şimdiki çocuklar hem akıllılar hem.sendromlular enerji dolular ne yapsınlarAyyy annemde beni hep kandirdi biliyomusunkizim 40 i ciksin rahatlayacaksin, kizim 3 aylik olsun rahatlayacaksin, kizim yasina girsin rahatlayacaksin , kizim bu 2 yas sendromu, kizim pandemide eve tikildik ondan , kizim az kaldi buyuyo derkennnnn meğer beni kandiriyomuş
Afiyet olsun canım. MasallahGünaydın
Mutlu Hafta Sonları
21 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
11.30 1 yumurta, 1 domates, kk kadar peynir, 5 zeytin, yarım susamsız simit, 2 lokum
14.30 muzlu, kavunlu, sütlü smothie
18.00 bol salata, 4 yk sarımsaklı yoğurtlu erişte
2,5 litre su
7500 adım
Elhan . DeryaOnDiet
Hatdi bakalımKırmızı Takım Kızlarım bu hafta çok güzel şeyler yapacağız hazır mısınızHerkes su mataralarını alsın sporlarımızı yapıp aromalı sularımızı içip iştahları kapatacağız
Elhan kaptanım listem bu şekilde
Nergis 35
DeryaOnDiet
@suspushanimcim
Jou
@sudansebep
@asliogretmen
@1artiikizanasi
@s i d e l y a
@Anbuyanbu
Afiyet olsun öğretmenim adımlar harika
Yarın muhtemelen + geleceksin ama olsun toparlarız. Önemli olan ipin ucu kaçtı nasılsa diye diyeti unutarak salmak. Öyle bir an yaşandı nefsine yenildin yedin ama bitti. Unutup bir şey olmamış gibi devam yarın sabahCumartesi menüsü
Sabah 11
Bol yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği
8 badem
Ara
1 hurma
7 badem
Akşam 17
1 tabak etli kabak yemegi
2 yk yoğurt
Buraya kadar herşey güzeldi. Evdekiler için farklı yemekler hazırladım. Ben onlarla yemeyeyim diye karnımı önceden doyurayim dedim ancak öyle olmadı malesef dayanamadim. Saat 18 civarı fırında tavuk 3 kaşık makarna 2 mücver ve bir tane poğaça yedim
Çok yoğun bir gündü ve halim de yoktu. Normalde spor yapmayacaktım. Bütün bu olanlar sonrası 30 dk hiit cardio yaptım. 4bin de adım var. 2,5 lt de su içtim
Elhan kitapzede
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Özellikle sağlıkçı olarak meyve yanında süt yoğurt vs tüketilmesindeki en büyük etkenin şu olduğunu söyleyebilirim: Kalsiyumlu besinler meyvelerin aniden kan şekerimizi yükseltmesine engel olur daha doğrusu kan şekerini dengeler böylece kanda şeker çok artmazsa vücutta depolanmak üzere karaciğere gitmez ve kilo almanın önüne geçercanım çok doğru yapıyorsun tek başına meyve önerilmiyor diye biliyorumyense bile yanında yoğurt, kefir, süt, ayran veya ceviz, badem gibi kuruyemişlerle
Afiyet olsun
Gelemedim diye hemen takımımı yoldan çıkarıyorsun haBu hafta salabilirsin kendini iyi gelir
1 pişi cumaya kadar ohooo erir gider
Daha giremedinmi len 4 yaşında seninkiHayirlisiyla duzene girsek yeter
Elhan abla listeye almadın ki hazırlıkta takılırsın dedin. Bende listeye girmicem diye tartı işi çıktı aklımdanHoş geldin canımyarın bekliyorum bildirimini. Bu hafta hazırlıkta takilirsin.
Döndün dün müCanım inşallah her şey yoluna girer.❤
Yarın geliyorumhadi gel Lavişimm hem de kafanı dağıtırsın iyi olur inşallah her şey
elleeine saglık kaptanımSevgili arkadaşlar yarın kontrol tarti günümüz. Sabah aç karnına tartı sonuçlarınızı kaptanlarinizi ve beni etiketleyerek bildirmenizi rica ediyorum.
Masterfit Yarışması 76.Etap 21.07 24.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım kitapzede Kaptan 77.85 Jou 71.8 Nergis 35 64.9 @s i d e l y a 70.6 DeryaOnDiet 74.8 @1artiikizanasi 82.0 @suspushanimcim 67.8 @sudansebep 61.3 @asliogretmen 75.65 94.0 Mavi Takim Ellssa KAPTAN 85.2 @Cookiie 78.0 @ozlemon 73.4 @TemelinSafinazi 72.7 @Nimooo 59.2 Frytiop 74.8 @Beklenen2 78.9 Lavinia_98 Pzt bildirim yapacak HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Konusamam Yalnizca Burhan 56.6 @Lonely single girl 64.3 aypare ackerman @Hufezaa 69.0
Kaptanlarimiz bildirimlerini fotoğrafli olarak özelden bana gönderecekler.
Biraz artı gelebilirimÇok sevindim bitanem.
Canım insan annesinde bile duramıyor. O şekliyle çok zorCansınbende kaynanamgildeyim dışarı cıksam ayrı dert eve dursam ayrı dert bende bunalımdayım kendi evimde daha mutluyum iyiki diyorum herkesten uzağım
Kel ve merhem olaylarıO zaman hep gel. Hakemlik yap bu hafta bize..
Sen de dikkat et menülerini bekliyoruz
Şeker nişasta ve undan uzak kalmaya dikkat ediyorum. Dolma pirinçli değil bulgurlu etli mesela.Afiyet olsun kaptanım.
Bakliyat ağırlıklı beslenmişsin özel bir sebebi var mı canim