Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Fenamıdırrr benimki erkeklerden farkı yok 1dk durmuyo yanii asıri derecedeyanii dışarı gezmeyi cok seviyo herdakka peşindeyim belimi burktu vallahiii büyüsede rahatlasam diyorum sanırım daha fenası geliyo
Ayyy annemde beni hep kandirdi biliyomusun kizim 40 i ciksin rahatlayacaksin, kizim 3 aylik olsun rahatlayacaksin, kizim yasina girsin rahatlayacaksin , kizim bu 2 yas sendromu, kizim pandemide eve tikildik ondan , kizim az kaldi buyuyo derkennnnn meğer beni kandiriyomuş

Hahahahahahahah annen sendrom işi biliyorsa helal olsunn bizimkilerr büyüyo ondan derler de hep

Bu hafta salabilirsin kendini iyi gelir
Çocuklar dondurma alıp gelmiş ler dondurma yedim aksam aksam
Allah kolaylık versin bebeleri olanlara şimdiki çocuklar hem akıllılar hem.sendromlular enerji dolular ne yapsınlar

Afiyet olsun canım. Masallah

Afiyet olsun öğretmenim adımlar harika
Yarın muhtemelen + geleceksin ama olsun toparlarız. Önemli olan ipin ucu kaçtı nasılsa diye diyeti unutarak salmak. Öyle bir an yaşandı nefsine yenildin yedin ama bitti. Unutup bir şey olmamış gibi devam yarın sabah ama bir bilgi geçeyim badem yağlı tohumlardan gün içinde 5-6 adetle sınırlamak güzel olur
canım çok doğru yapıyorsun tek başına meyve önerilmiyor diye biliyorum yense bile yanında yoğurt, kefir, süt, ayran veya ceviz, badem gibi kuruyemişlerle
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Özellikle sağlıkçı olarak meyve yanında süt yoğurt vs tüketilmesindeki en büyük etkenin şu olduğunu söyleyebilirim: Kalsiyumlu besinler meyvelerin aniden kan şekerimizi yükseltmesine engel olur daha doğrusu kan şekerini dengeler böylece kanda şeker çok artmazsa vücutta depolanmak üzere karaciğere gitmez ve kilo almanın önüne geçer
Afiyet olsun
Bu hafta salabilirsin kendini iyi gelir
Gelemedim diye hemen takımımı yoldan çıkarıyorsun ha
1 pişi cumaya kadar ohooo erir gider

Dunku menum - 22 temmuz
10:00- peynirli sandviç
15:00-17:00 davetteydik- 1 kase etli yemek , 1 kase dondurma, 2 dilim kek, birkac kadeh sarap

Su:2lt
Spor: 5km kosu
kitapzede Elhan
Madalyayı kosuyu zamanında bitiren herkese veriyorlar
Komsularla kostum

Eklentiler

• IMG_0099.jpeg
    167,6 KB · Görüntüleme: 41
H
elleeine saglık kaptanım

Cansın bende kaynanamgildeyim dışarı cıksam ayrı dert eve dursam ayrı dert bende bunalımdayım kendi evimde daha mutluyum iyiki diyorum herkesten uzağım
Canım insan annesinde bile duramıyor. O şekliyle çok zor
O zaman hep gel. Hakemlik yap bu hafta bize..
Sen de dikkat et menülerini bekliyoruz
Kel ve merhem olayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…