Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sen nasıl tatlı bir kaptansin
Canımmmmsınnn
Günaydın mutlu pazartesiler
Yemek derdim yok bu daha keyifli sebzesi bir gün önceden varsa şişkolar mutludur kocama da tost most bir şeyler yaparım. Açılın yollar ben geliyorum
Günaydın tatlım Yolları açtırdım kuşum engel vs yok cumartesiye doğru güvenli bir şekilde gidebilirsin

Herkese iyi geceler hanımlar . İçim acayip sıkılıyor. Rabbim hayırlara çıkarsın.
hayırlara vesile olsun canım şu anda nasılsın

Hahaha ee sen ben olabilir misin, kocaya karşı duyulan hislerle falan birebiriz bazen sarılasım bazen de boğasım geliyor benimkini

aynı şekildeyim bazen böyle içime sokasım geliyor ama bazen böyle kafasını yerden yere vurasım geliyor deli ediyor beni

Her mesajında gülesim geliyor, Sonra da bugün kocama kaç kere sinir olduğum idolüm feza abla ama sen de gelecekteki halimsin
yaaaa ilahiiii ben olmayayım ya gelecekteki halin daha mutlu daha huzurlu biri ol şimdi ve gelecekte canımmm

sarılalıımmmm

yaaa sorma, sinir oluyorum, çok çok enteresan ya benim ne zaman reglim yaklaşsa o benden sinirli benden gergin oluyor.

büyük kızımla eşim dün sabah yine saçma sapan bi mevzudan tartışmaya başladılar, yaa dedim yeter derdiniz ne sabah sabah, her gün birşey buluyorsun kavga edecek çatışacak dedim diye hala trip atıyor bana

Günaydınn kızlarrrrrrr mutlu ve bol eksili bir haftamız olsun.Korkunç bir karın ağrısı ile uyandım ilaç içtim . Regli söküldü aslan pençesi çayı iyi geldi . Battaniyeye sarıldım yatıyorum. Reglinjn ilk günü modum çok düşük oluyor nedense. Ne yemek yapasım var nede yemek yiyesim. . Eşim tost yaptı yediler .Koca işe, oğlan okula gitti. Kızada 2 kutu logo döktüm debeleniyor. Akşama Allah kerim yeriz birseyler. Tartıda artı cikiyorum regli kaynaklı cumartesiye inerim inşallah.

Afiyet olsun canım k.fasulye 6 kaşık olsa sanki daha iyi olur
Kanada ya selamlaarrr
Kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim, bu güzel mesajlarınız o kadar mutlu ediyor ki, iyi ki varsınız
Aşkol yani bir benim mesajımı görmemişsin
Günaydın güzel insanlar
Günaydın canım
Günaydın hanımlar. Bu gece düzgün uyuyamadım. Gözlerim uykusuzluktan şişmiş. Vücudumda da ödem var belli.
Günaydıınnn
Günaydın mutlu pazartesiler
Yemek derdim yok bu daha keyifli sebzesi bir gün önceden varsa şişkolar mutludur kocama da tost most bir şeyler yaparım. Açılın yollar ben geliyorum
Günaydın queennn keyifli yürüyüşler
tost yesin değişiklik olur
günaaaydınnnnnn
Günaydııınnn
günaydınnnnn canlar
Günaydın canım
Günaydın canım
ıyy reglin ilk günüüü tam yatağa gömülmelik gün

Günaydın canım kaptanım.
Dert yesin kocalar. Dün üzdü beni ne kadar köfte o kadar ekmek

Rüzgarin iteklemesiyle güzel yürüdüm kuzum. 45 dakika eliptik her babayigidin harcı değil maşallah
Ben de şaşırdım kendime
Bir ev düzeni, sadelesme, planli yasam grubuna katıldım. Aslinda hepsi ayri ayri gruplar ama ayni kişi yaptiriyor. Bu grup bana iyi geldi çünkü dikkat dağınıklığı ve odaklanma problemim var.
Kadin ev islerini yaparken pomodoro uygulamasını ısrarla tavsiye ediyor. Ben sadece ders çalışmak veya akademik birşey üretmek icin kullanildigini sanıyordum.
Yeni aliskanlik geliştirmek veya tembellik aninda yerinden kalkmak icin de " sadece 5 dk challenge " var.
5 dk evi turlayip göze batan seyleri düzeltmek, perdeleri acmak , terlikleri toplayip vestiyere koymak gibi.
5 dk kurup eliptik bisiklete çıkmak da olurdu. Zaten insan bir baslayinca devami geliyor.
Saglikli aliskanliklar edinsek , devam ettirsek ne guzel olur degil mi

Aylardan kasım, yeni yila daha saglikli bir beden ve zihin ile girmek hayalim

Bu düşünceler beni heyecanlandırıyor paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…