- 11 Şubat 2016
- 3.945
- 18.281
Jou cum yarın olmasa da cuma kesin farkedecekYarin bakalım kiloşlar nedicek regliyim aslındaa farkedicekmi bilemedim
Ozaman aynen cokta bitmiş oluyorJou cum yarın olmasa da cuma kesin farkedecek
Canım benimm genede bizden çok uzaklaşmaa hersey olacağına varır üzülmeee hepimizin ayrı bi derdi varDuygusal olarak çok çalkantılı bir surecteyim şuan. Küçük oğlanin durumunu demiştim. Onunla ilgili her yeni adım beni en başa götürüyor. Aile içi derinden etkileniyorum.
Yok yok bu civarlardayim bı sesleyin gelirim hemenCanım benimm genede bizden çok uzaklaşmaa hersey olacağına varır üzülmeee hepimizin ayrı bi derdi var
CansınYok yok bu civarlardayim bı sesleyin gelirim hemen
Afiyet olsun menü çok güzel olmuş yaptığımız tüm sporları yazıyoruz22 Temmuz menüm
Sabah
Limonlu su
Kahvaltı
1 yumurta 2 dilim tb ekmeği
Domates salatalık 1 dilim peynir yeşil çay
Akşam
3 parça tavuk salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mil leslie
100 ipsiz ip atlama
Dün çok yorgundum menümü yazamadım . Bişey daha eklemek istiyorum takımlarda genelde herkes adım paylaşıyor ama bn çok yürüyüşe çıkamıyorum normal spor yapınca yazmıyor muyuz sadece adım mı yazılıyor yeni olduğum için bilemedim
Elhan A akrep
Kırmızı Takım Kızlarım bu hafta çok güzel şeyler yapacağız hazır mısınızHerkes su mataralarını alsın sporlarımızı yapıp aromalı sularımızı içip iştahları kapatacağız
Elhan kaptanım listem bu şekilde
Nergis 35
@DeryaOnDiet
@suspushanimcim
Jou
FitVenus
asliogretmen
@1artiikizanasi
@s i d e l y a
@Anbuyanbu
Tabiiki olalımKaptanım bu hafta süper kilo verelimmmm
FitVenus biz eş yarışmacı olabiliriz bence kilolarımız yakın
Harikasın bu ne hızGünaydın mutlu pazarlar kacamksiz bir gün olsun herkese
6 da kalktim 2 bardak suyumu içip 7.bin adım yürüyüp 15 dkk spor aletleriyle gün başlatıldı haydi kızlar çok uykuda kilo aldiririr ben diyeyim size
Etiketlediğin ben değilim şekerim. Benimkisi büyük A ve çift r ile22 Temmuz menüm
Sabah
Limonlu su
Kahvaltı
Akşam
3 parça tavuk salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mil leslie
100 ipsiz ip atlama
Dün çok yorgundum menümü yazamadım . Bişey daha eklemek istiyorum takımlarda genelde herkes adım paylaşıyor ama bn çok yürüyüşe çıkamıyorum normal spor yapınca yazmıyor muyuz sadece adım mı yazılıyor yeni olduğum için bilemedim
Elhan A akrep
Akşam yediğin cips için 100 kez ip atlıyosun canımGünaydınnnnnndün çok sağlıklı beslendikten sonra akşam cips yedim. Kızlar tatilde dikkat etmeyince şimdi tekrar dikkat etmeye odaklanamıyorum. İradem zayıfladı galiba bugğn artık tüm ciddiyetimle başlıyorum. Hatta şimdi önce ödem atıcı maydanoz çayı yapayım.
Günaydın cicimGünaydınnnnn
Herkese bol hareketli bir pazar günü diliyorum.
(Doğrusu bazılarımız için dilememe gerek kalmamış ama)
Sıcaktan uyuyamıyorum canım yatakta debeleneyip durcagima yürüyüşümü yapıyorum en azından kahvaltıya kadar 3 veya 4 saat geçmiş oluyor benim psikolojime iyi geliyor canımUykuyu alamamak da kilo aldırır iştahı da artırır şekerim
O zaman eksidesin demekkiOzaman aynen cokta bitmiş oluyor
O zaman hep gel. Hakemlik yap bu hafta bize..Yok yok bu civarlardayim bı sesleyin gelirim hemen
Bunalıma tatlı çikolata iyi giderCansınbende kaynanamgildeyim dışarı cıksam ayrı dert eve dursam ayrı dert bende bunalımdayım kendi evimde daha mutluyum iyiki diyorum herkesten uzağım
Sabah ekmeği 1 dilime düşür canım. Hatta ekmeği komple çıkarırsan menün çok daha güzel olur.22 Temmuz menüm
Sabah
Limonlu su
Kahvaltı
Akşam
3 parça tavuk salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mil leslie
100 ipsiz ip atlama
Elhan A akrep
Meyve hariç evet.HADİ BİLGİLENELİMKahvaltılarımızı nasıl hazırlıyoruz? Neler olmalı?
1. Kompleks karbonhidrat
Yulaf, karabuğday, tam unla yapılmış ekmekler, chia, kinoa
2. Proteinler
Yumurta, yoğurt, süt, kefir
3. Yağlar
Avakado, keten tohumu, chia, zeytin, ceviz gibi kuruyemişler
4. Meyve
5. Sebzeler
İşte size sağlıklı bir kahvaltının anahtarı
bu saydığım 5 maddeden de birer porsiyon seçip kahvaltımızı oluşturuyoruz.
Sonradan garkettim bnde canım dikkat edeyim bugünEtiketlediğin ben değilim şekerim. Benimkisi büyük A ve çift r ile
Aslında bir dilim ekmek de yiyebilirim ama bnde psikolojik açlık var galiba aç kalmaktan korkuyorumSabah ekmeği 1 dilime düşür canım. Hatta ekmeği komple çıkarırsan menün çok daha güzel olur.
Sporlarını yazabilirsin tabi.
Ben de yeniyim. Hep birlikte öğrenicez yaşam kalitemizi yükseltmeyi, hedefimize daha kolay ve eğlenceli bir şekilde ulaşmayı