Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Duygusal olarak çok çalkantılı bir surecteyim şuan. Küçük oğlanin durumunu demiştim. Onunla ilgili her yeni adım beni en başa götürüyor. Aile içi derinden etkileniyorum. 😔
Canım benimm genede bizden çok uzaklaşmaa hersey olacağına varır üzülmeee hepimizin ayrı bi derdi var

22 Temmuz menüm
Sabah
Limonlu su
Kahvaltı
1 yumurta 2 dilim tb ekmeği
Domates salatalık 1 dilim peynir yeşil çay
Akşam
3 parça tavuk salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mil leslie
100 ipsiz ip atlama
Dün çok yorgundum menümü yazamadım . Bişey daha eklemek istiyorum takımlarda genelde herkes adım paylaşıyor ama bn çok yürüyüşe çıkamıyorum normal spor yapınca yazmıyor muyuz sadece adım mı yazılıyor yeni olduğum için bilemedim
Elhan Elhan A akrep

22 Temmuz menüm
Sabah
Limonlu su
Kahvaltı
Akşam
3 parça tavuk salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mil leslie
100 ipsiz ip atlama
Dün çok yorgundum menümü yazamadım . Bişey daha eklemek istiyorum takımlarda genelde herkes adım paylaşıyor ama bn çok yürüyüşe çıkamıyorum normal spor yapınca yazmıyor muyuz sadece adım mı yazılıyor yeni olduğum için bilemedim
Elhan Elhan A akrep
Afiyet olsun menü çok güzel olmuş yaptığımız tüm sporları yazıyoruz

Kırmızı Takım Kızlarım bu hafta çok güzel şeyler yapacağız hazır mısınız 😍 Herkes su mataralarını alsın sporlarımızı yapıp aromalı sularımızı içip iştahları kapatacağız ♥️

Elhan Elhan kaptanım listem bu şekilde 🙏🏻

Nergis 35 Nergis 35
@DeryaOnDiet
@suspushanimcim
Jou Jou
FitVenus FitVenus
asliogretmen asliogretmen
@1artiikizanasi
@s i d e l y a
@Anbuyanbu
😍😍😍
Kaptanım bu hafta süper kilo verelimmmm 😍

FitVenus FitVenus biz eş yarışmacı olabiliriz bence kilolarımız yakın 🌸
Tabiiki olalım 😍
Günaydın mutlu pazarlar kacamksiz bir gün olsun herkese
6 da kalktim 2 bardak suyumu içip 7.bin adım yürüyüp 15 dkk spor aletleriyle gün başlatıldı haydi kızlar çok uykuda kilo aldiririr ben diyeyim size :halay:
Harikasın bu ne hız 😍

22 Temmuz menüm
Sabah
Limonlu su
Kahvaltı
Akşam
3 parça tavuk salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mil leslie
100 ipsiz ip atlama
Elhan Elhan A akrep
Etiketlediğin ben değilim şekerim. Benimkisi büyük A ve çift r ile

Günaydınnnnnn 🌸 dün çok sağlıklı beslendikten sonra akşam cips yedim. Kızlar tatilde dikkat etmeyince şimdi tekrar dikkat etmeye odaklanamıyorum. İradem zayıfladı galiba 🫠🥲 bugğn artık tüm ciddiyetimle başlıyorum. Hatta şimdi önce ödem atıcı maydanoz çayı yapayım.
Akşam yediğin cips için 100 kez ip atlıyosun canım :spor: hiç takmıyosun kafana. Hatta tüm irade dışı yediklerin için bunu yapabilirsin. Sonunda 100 ip olunca beynin seni doğru olanı yapmaya yönlendirecektir zaten:KK37:

Son düzenleme:
Günaydınnnnn

Herkese bol hareketli bir pazar günü diliyorum.

:KK4:

(Doğrusu bazılarımız için dilememe gerek kalmamış ama :KK70:)​
Günaydın cicim
Uykuyu alamamak da kilo aldırır iştahı da artırır şekerim :KK66:
Sıcaktan uyuyamıyorum canım yatakta debeleneyip durcagima yürüyüşümü yapıyorum en azından kahvaltıya kadar 3 veya 4 saat geçmiş oluyor benim psikolojime iyi geliyor canım
Ozaman aynen cokta bitmiş oluyor 😍
O zaman eksidesin demekki

22 Temmuz menüm
Sabah
Limonlu su
Kahvaltı
Akşam
3 parça tavuk salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mil leslie
100 ipsiz ip atlama
Elhan Elhan A akrep
Sabah ekmeği 1 dilime düşür canım. Hatta ekmeği komple çıkarırsan menün çok daha güzel olur.
Sporlarını yazabilirsin tabi.
Ben de yeniyim. Hep birlikte öğrenicez yaşam kalitemizi yükseltmeyi, hedefimize daha kolay ve eğlenceli bir şekilde ulaşmayı :KK55::KK19:

HADİ BİLGİLENELİM :KK36:
Kahvaltılarımızı nasıl hazırlıyoruz? Neler olmalı?

1. Kompleks karbonhidrat
Yulaf, karabuğday, tam unla yapılmış ekmekler, chia, kinoa
2. Proteinler
Yumurta, yoğurt, süt, kefir
3. Yağlar
Avakado, keten tohumu, chia, zeytin, ceviz gibi kuruyemişler
4. Meyve
5. Sebzeler

İşte size sağlıklı bir kahvaltının anahtarı
bu saydığım 5 maddeden de birer porsiyon seçip kahvaltımızı oluşturuyoruz.

HADİ BİLGİLENELİM :KK36:
Kahvaltılarımızı nasıl hazırlıyoruz? Neler olmalı?

1. Kompleks karbonhidrat
Yulaf, karabuğday, tam unla yapılmış ekmekler, chia, kinoa
2. Proteinler
Yumurta, yoğurt, süt, kefir
3. Yağlar
Avakado, keten tohumu, chia, zeytin, ceviz gibi kuruyemişler
4. Meyve
5. Sebzeler

İşte size sağlıklı bir kahvaltının anahtarı
bu saydığım 5 maddeden de birer porsiyon seçip kahvaltımızı oluşturuyoruz.
Meyve hariç evet.
Meyve tek başına tüketilmesi gerekir. Zira çok çabuk hazmedilir.
Uzun süre hazmedilen gıdalarla birlikte yendiğinde, uzun bekleme süresinde mayalanır ve alkol almışız gibi karaciğeri kötü etkiler. Yağlanmasına yol açar.

Sabah ekmeği 1 dilime düşür canım. Hatta ekmeği komple çıkarırsan menün çok daha güzel olur.
Sporlarını yazabilirsin tabi.
Ben de yeniyim. Hep birlikte öğrenicez yaşam kalitemizi yükseltmeyi, hedefimize daha kolay ve eğlenceli bir şekilde ulaşmayı :KK55::KK19:
Aslında bir dilim ekmek de yiyebilirim ama bnde psikolojik açlık var galiba aç kalmaktan korkuyorum 😂😂

X