Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın mutlu pazarlar kacamksiz bir gün olsun herkese
6 da kalktim 2 bardak suyumu içip 7.bin adım yürüyüp 15 dkk spor aletleriyle gün başlatıldı haydi kızlar çok uykuda kilo aldiririr ben diyeyim size
Harikasınnnnnn ekriciğim
Hazırızzzzzzz bendün 8271 adımı attımmmmmm
Allahımmmm sana geliyorum ben hala miskin miskin yatıyorum. Tebrik ediyorum canlarım pazar sabahı dememiş resmen şiir yazmışsınız .

Günaydın mutlu pazarlar kacamksiz bir gün olsun herkese
6 da kalktim 2 bardak suyumu içip 7.bin adım yürüyüp 15 dkk spor aletleriyle gün başlatıldı haydi kızlar çok uykuda kilo aldiririr ben diyeyim size
Uykuyu alamamak da kilo aldırır iştahı da artırır şekerim

Butun gun mesaj atip durdum ve unutuldum demek olsun bakalim vardir bir hayir bende
- lerimle kalplerde yer edinirim
Sen olayı tamamen yanlış anlamışsın. Unutulmadınki. Liste sayısı tek sayı olduğu için tereddüt ettik ama eşit olması gerekmiyormuş takım sayılarının. Seçme sırasına göre kırmızı takım aldı seni.

Günaydınnnnnn dün çok sağlıklı beslendikten sonra akşam cips yedim. Kızlar tatilde dikkat etmeyince şimdi tekrar dikkat etmeye odaklanamıyorum. İradem zayıfladı galiba bugğn artık tüm ciddiyetimle başlıyorum. Hatta şimdi önce ödem atıcı maydanoz çayı yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…