Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yani daha iyiyim ama uykusuzum canım.
Havalardan canim kiminle konuşsam aynısını söylüyor. Bende geceleri daralıyorum. Rabbım gönül ferahlığı versin
Aynen gökyüzü kıpkırmızı oldu. Rüzgar kar eve girdik havaya birşey oldu.
Günaydın canım kaptanım.
Dert yesin kocalar. Dün üzdü beni ne kadar köfte o kadar ekmek
Aman hepsi mi aynı bunların. Dün de ben azıcık cirladım sabah kalkmış sanki hicbirsey yokmuş gibi hayatına devam ediyor.
Kış lastiklerini giy bir şey olmaz. Dikkatli ol yeter ki bu keyif kaçirilir mi Allah esirgesin kuzumu.
Küçük bebelerim var hocam benim eşim olacak zatı muhterem çıktı evden. Yoksa bu keyif kaçmaz.
Eki Görüntüle 3509512
Şoyle bir bere lazım sana. Antalya çok soğuk olsaydı alırdım.
Sadece gözler gözükecek mantıklı Erzurum için
Eki Görüntüle 3509525

Hadi gel Erzuuuuuruma geeel Erzurum yahşi guzeeeel
Amaaaa burası Antalya şarkiya bakmayın siz Abba sahile indi bacıları da yanında olsa ne adımlar atardı
Ay uşakları anama bırakıp cikasim geldi.

Eki Görüntüle 3509525

Amaaaa burası Antalya şarkiya bakmayın siz Abba sahile indi bacıları da yanında olsa ne adımlar atardı
Ben de kalkıp Leslie yapayım bari evde iş de kalmadı ki ugrasayim azıcık. Bilseydim okul tatil olacak dün kendimi o kadar yormazdim.
Bu arada kalp bıraktım fotoya

Harika bir uygulamaymış. Anam bana hamileyken pomodoro yüklemiş bilmeden yaptığımi öğrendim kuzum sayende. Bir de aldığını yerine koy uygulaması var o da terlikle yüklendi yine anamin katkısıyla .
Heyecanin daim olsun. Sağlıklı bir beden ve zihin hayalin inşallah gercekleşir.

Ben de ciddi ciddi okuyorum. Sonuna gelince dank etti.

Kızlar kaptanlarım hayırlı sabahlar iki üç gündür sayfaya giremiyorum Bir koşturma telaşım var ama menülerimi gelip topluca yazacağım İnşallah bugün akşam veya yarın gün içinde belki biliyorsunuzdur minik Küba elektrikli araç almaya niyetim var Allah nasip kısmet ederse 2-3 gündür onun koşturmacasındayım yani hep dışarılardayım eve bile doğru düzgün giremiyorum kullananlar bilenlerin varsa önerilerinizi söylemek istedikleriniz varsa çok sevinirim sağlıcakla kalın

Günaydın arkadaşlar. Herkese selam olsun. Gününüz bereketli, mutluluğunuz bol ve daim olsun...
Menümü bırakıp gitmeliyim akşamdan beri elektrikler yok nezaman geleceği belli değil maalesef 2_3 gün bile gelmeyebilir. (mahrumiyet bölgesi gibi bir yer burası - hakikatten-) şarjı idareli kullanmlıyım.
LenaG Boncuk2307 sibel_84

24 Kasım Pazar
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
2 yumurtadan bol sebzeli-lorlu omlet
Domates salatalık Söğüş
1 çk pekmez
1 çk şekersiz fıstık ezmesi
1 tk bal
1 tk tereyağı
30 gr labne
2 ince dilim kızarmış ekmek

20 gr badem
30 gr kuru incir

Gün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı,

Egzersiz yok maalesef. canım sıkkın, keyfim kaçık, tadım tuzum yok... (bence sebep gayet yeterli)

Afiyet olsun canım. Aynı duygular içerisindeyim. Kalkıp dolapları dökeceğim şimdi.

Eki Görüntüle 3509525

Keyfin bol olsun kraliçem çeeekk denizin tuzunu ciğerleree beee ben de orda olsam,hayat bayram olsa bütün dünya buna inansaa
Canım hayırlı olsun ben de çok istedim ancak ben normal araç gibi sandım eşim ana yola çıkılmıyor onunla dedi kısa mesafelerde kullanılıyormuş. günlük kısa mesafelerde kullanacaksan çok keyifli bir araç bence çok da sevimli

Afiyet olsun canım geçmiş olsun
Biraz yeşillik eksik geldi bana

Soyle kaptanicem otobanda ve köprülerden geçilmiyormus ama ben baya kullanırım İstanbul E5 üzerinde Maltepe Üsküdar bostancı Kartal heryere giderim öğrenince iyice Anadolu yakası dayım da ki zaten vitesli Doblo kullandım ben bu otomatik oyuncak gibi gelir herhalde bana

kızlar ben öğünlerime biraz daha protein eklemek istiyorum ama 1-1,5 öğün beslendiğim için sanırım yetersiz kalıyorum.

yemekler haricinde ara öğünümde tüketebileceğim protein içerikli gıdalar ne olabilir, kuruyemiş vs tarzı?

Geçmiş olsun canım. Ve afiyet olsun. Akşama az salata olsaydı keşke. Tabi evde yediysen

Canım kefir veya ayran ekliyor diyetisyen. Bir meyve ile. Ama uyguluyor muyum? Uygulayamiyorum.

Eki Görüntüle 3509525

Güzellik
Günaydın canım hiç fikrim yok benim ama tatlı araçlar çok severim inşallah içine siner
Aşkitom bir kase yoğurt içine ananas olabilir ya da hurma olabilir
Veya zencefilli tarçınlı süt gibi tercih edebilirsin bu seçenekler hem tok tutuyor hemde yağ yakımını destekliyor

Tünaydın kizlarrr
Sabah gelemedim bebeklerden birinin disi çıkıyor çok kötü geçti gece sabah
İyi haftalar herkese

Eklentiler

• 20241124_140529.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…