3 oğlun mu varNormalde bende oyle yaparim hemen bitsin diye ama yanimada almak istedim erken cikicaz cocuklar mangala kadar kesin acikir malum yanimda 4 erkek oluyo
Tutmam lazım canım 2 haftaya 68 görmek istiyorum tatil öncesi. Ve sonrasında tekrar 70 üstü görmemek hedefim. İnşallah başarabilirim.Gezmede bile güzel tutmussun kendini ben evde tutamıyorum tebrik ederim
Bu şekilde veren var mı kızlar.
Günaydınnnnn, gözler açılmış. Harikaaaaa
Maşallah sana bıncuk gööz
benim tatlış takım arkadaşlarım sizlere deee ayrı günaydııınnnn
ölümüne canım kaptanım :)))Sendende hain performans bekliyorum aşkooo
yaaa ne kadar güzel bir bebek bu. çok şükür biraz iyileşmiş senin sayende Elhanım
Hayırlı pazarlar anbucum. Kedim hayata döndü çok şükürMasaAllah kendine gelmis nasilda hisli bakiyo. Herkese hayirli pazarlar pogaca yapiyim diye erken kalktimbugun bizim mangal var İnsaAllah cok kacirmadan gunu kaparim
Oynamaya bile başladı Ozlemcim ben de çok mutluyum. Sık sık yanına iniyorum iyi ki getirmişim. Yemesi içmesi düzeldi. Gün boyu yalanip neresi gölgeyse orada uyuyor. Daha da iyi olacak inşallah şimdilik çabuk yoruluyor biraz daha zamanı var.yaaa ne kadar güzel bir bebek bu. çok şükür biraz iyileşmiş senin sayende Elhanımne kadar duygulandım anlatamam
Huhuvvvvölümüne canım kaptanım :)))
Anniye pazar yok 7/24 hizmetVeeee tüm kizceler günaydın
Küçük oğlum sabah 7 de hortladı ve anniiii diye geldi sonrası malum işte
inşallah canım daha iyi olacak sayendeOynamaya bile başladı Ozlemcim ben de çok mutluyum. Sık sık yanına iniyorum iyi ki getirmişim. Yemesi içmesi düzeldi. Gün boyu yalanip neresi gölgeyse orada uyuyor. Daha da iyi olacak inşallah şimdilik çabuk yoruluyor biraz daha zamanı var.
Teşekkürler paylaştığın bilgi ler için canım sporu bende sabah erkenden aç karnina yürüyüş olarak seviyorum bu hafta haftada 3 gün evde de video lardan yapmayı düşünüyorumcanlarım
bu diyet saatleriyle ilgili ben de araştırdığım şeyleri sizinle paylaşayım.
öğünler arasında 4 saat açlık çok önemli evet. sabah uyanınca en azından ilk 2 saat bir şey yememekte öyle.
işin aslı şu yapabiliyorsak sporu sabah açlığıyla yapmak gerekiyor.
öğünler arasında 4 saat boşluk bırakmak gerekiyor ama bu her zaman mümkün olmayabiliyor. özellikle ara öğün eklediğimiz beslenme programlarında. o zamanlarda öğünlerin arasını mümkün olduğunca açmaya çalışıyoruz. burada önemli olan akşam saat 6-7 den sonra öğünleri bitirmek
hangi sistemin daha iyi olduğuna gelince yani sık sık yemek mi yoksa 2 öğünlük aralıklı oruç mu?
benim size tavsiyem metabolizmanızı denemeniz ve şaşırtmanız. yani 2 ay aralıklı oruç yaptıysak sonraki 1-2 ay 3 ana bir ara öğünle metabolizmayı da şaşırtmış oluyoruz.
aralıklı oruç yaparken bile çoğumuz 2 öğün besleniyoruz. 1-2 ay böyle mi yaptık sonra araya bir ara öğün koyalım. bir süre de böyle devam edelim.
bu beslenme stillerini 1 er 2 şer ay düzenli devam ettirirsek veeee
bütün bunları yaparken boool suuu
ve 1 saatten biraz fazla yürüyüşle verilemeyecek kilo yok
Maşallah abla gözleri boncuk gibi. Kurban olurum seni Yaradana .