Evet öyle oluyor ama 3 çok erken dimi?Kızlar benim yaptığım aralıklı oruç mu mesela saat 3 te yemek yiyorum sonra diger gün 9 a kadar hiç bişey yemıyorum
BanaKırmızı ve Maviş takımın sevgili üyeleri bu hafta ikili yarışma fikri için bu tabloya bakarak kendinize rakip seçebilirsiniz. Beni etiketlemeyi unutmayın.
Masterfit Yarışması 75.Etap 14.07 16.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou Kaptan 71.2 ozlemon 72.6 Nergis 35 64.6 Zeytur 94.2 DeryaOnDiet 75.6 Lavinia_98 69.65 Ellssa 85.8 FitVenus 60.0
Mavi Takim Cookiie KAPTAN 79.4 @s i d e l y a 71.45 @Kevssooo 78.6 @TemelinSafinazi 73.4 Kinoalihatun 86.4 @Mthn83 79.4 asliogretmen 76.15 @suspushanimcim 68.6 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @KitapseverAnne 79.9 @Anbuyanbu 95.2 @1artiikizanasi 84.5
Karşı takımdan tabiki canımKendi takımımız dan mı seçeceğiz yoksa farketmezmi benim kiloma yakin @suspushanimcimFitVenus veya
Lavinia_98
Kızlar rakip olabiliriz
Elhan
Aynı takımdanmışız ya bizKızlar benim yaptığım aralıklı oruç mu mesela saat 3 te yemek yiyorum sonra diger gün 9 a kadar hiç bişey yemıyorum
Başınız sagolsun Allah rahmet eylesin canimmGüzel pazarlar kizlarburalara bakamadaim.
Elhan 'im bayram öncesi annemlerin yanına geçmiştim,o ara sen de Ankaradaydin sanırım.Geldim iki üç gün hoş geldin fasli için misafirler.Bayramin birinci günü kuzenimin gorumcesi vefat etti,daha çok gençti.İki yıl önce midesinden ameliyat olmuştu zayıflamak için.Sonraki süreçte dikisler atmış, Dr var yanlis tedavi uygulamış son aylar tüm organlar iflas etmişti.
Ondan bir hafta sonra halamın gelini beyim kanamasi geçirdi.On gün hastanede yatti, üç gün önce de o vefat etti.
Şundan sonra basliyayim dedikçe hep bir şeyler çıktı.
Bildirim illaki vardır ama açamadım eskiye dönük,belki anlık bir hatadir .Sonrasında açarsa geçmişe yönelik okurum.
Sizler nasılsınız,şimdi birkaç sayfa da olsa okuyacağım
Tamamdir yarışalım canimBen talibim canım sana çünkü haftasonu zaten gluten yüklenmesinden şuan muhtemelen 62 63 üm
Adımıyla bir çoğu yediklerini yakmış oldun canım güzel gidiyorsun
Aboo başlamış bile bende seçemmTatlım herkes kendine bir rakip seçsin. Bugünden itibaren başlayalım. Bana bırakırsanız o da olur.
Başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum.Güzel pazarlar kizlarburalara bakamadaim.
Elhan 'im bayram öncesi annemlerin yanına geçmiştim,o ara sen de Ankaradaydin sanırım.Geldim iki üç gün hoş geldin fasli için misafirler.Bayramin birinci günü kuzenimin gorumcesi vefat etti,daha çok gençti.İki yıl önce midesinden ameliyat olmuştu zayıflamak için.Sonraki süreçte dikisler atmış, Dr var yanlis tedavi uygulamış son aylar tüm organlar iflas etmişti.
Ondan bir hafta sonra halamın gelini beyim kanamasi geçirdi.On gün hastanede yatti, üç gün önce de o vefat etti.
Bildirim illaki vardır ama açamadım eskiye dönük,belki anlık bir hatadir .Sonrasında açarsa geçmişe yönelik okurum.
Canım başınız sağolsun mekanı cennet eylesin bu mide ameliyatı çok iyi bi dr emin olmak lazım çok zor yaaGüzel pazarlar kizlarburalara bakamadaim.
Başınız sagolsun Allah rahmet eylesin canimm
Tamamdir yarışalım canim
Teşekkür ederimBaşınız sagolsun Allah rahmet eylesin canimm
Tamamdir yarışalım canim
Teşekkür ederimBaşınız sağ olsun, sabırlar diliyorum.
Yaşı da çok gençti canım ,çok arastirdiklarina da eminim aslında ama ecel ne ileri ne geriCanım başınız sağolsun mekanı cennet eylesin bu mide ameliyatı çok iyi bi dr emin olmak lazım çok zor yaaneolcak sağlıcakla versiinler organlarıyla uğraşmak düzeltmek çok zor mümkün değill
SEnde dogru diyorsun hepsinede ayni sonuçlar vermiyor demekki ne kötü yaYaşı da çok gençti canım ,çok arastirdiklarina da eminim aslında ama ecel ne ileri ne geriKonya'da tanıdığım başka bir abla oldu maşallah herhangi bir sorun yasamadi ama en güzeli ameliyattan zayıflama ürünlerinden uzak durmak bence de
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinTeşekkür ederim
Teşekkür ederim
Bilmiyorum ki hep böyle gidiyor bizim düzenEvet öyle oluyor ama 3 çok erken dimi?
Peygamber efendimiz (s.a.v) bir hurma da olsa akşam yiyiniz buyurmuştur.
Bir de akşam yemeği yemeyen erken yaşlanır.
En azından 18:00 de akşam yemeğini ye kapat dükkanı. Gereksiz işkence çekmezsin böylece. Hem de gece yağların daha çok yanar.
Bu arada mavi takımda isen dediklerimi unut
İnşallah güzellikBugün pazaarrrrr kocalarınıza uymayın kızlarrrrvallahaaa vururumm hepinuziiii düşmana çatlatmayaa geldikkk bu cuma sizi bomba haberlerbekliyoruzzzzz rakiplerimizii geçiyorruuzzz güzel sonuçlar alıyoruzz ondan sonra sizinle güzel bi kutlama yapıcazzz bolbol suyumuzu içiyoruzz sporumuzu yapıyoruzz ollmadı yürüyüş fırsatınız varsa hiç üşenmiyoruzz herşey çok daha güzel olcakk çıtırrr garulaarrr olcazzz düşmanlarımızı çatır çuturr çatlatacağuuuzzzzzzz
Beni yanıltmayacağınızı çok çok eminimm sizlere çok ama çok guveniyorummm
ozlemon
Nergis 35
DeryaOnDiet
Zeytur
Lavinia_98
FitVenus
Ellssa
Lavimmm 1 hafta boyunca akşamları sebze tüketelimmİnşallah güzellik
Kabul o zaman bundan sonra rakibimsinKendi takımımız dan mı seçeceğiz yoksa farketmezmi benim kiloma yakin @suspushanimcimFitVenus veya
Lavinia_98
Kızlar rakip olabiliriz
Elhan
Lavimmm 1 hafta boyunca akşamları sebze tüketelimm