Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar benim yaptığım aralıklı oruç mu mesela saat 3 te yemek yiyorum sonra diger gün 9 a kadar hiç bişey yemıyorum
Evet öyle oluyor ama 3 çok erken dimi?
Peygamber efendimiz (s.a.v) bir hurma da olsa akşam yiyiniz buyurmuştur.
Bir de akşam yemeği yemeyen erken yaşlanır.
En azından 18:00 de akşam yemeğini ye kapat dükkanı. Gereksiz işkence çekmezsin böylece. Hem de gece yağların daha çok yanar.

Bu arada mavi takımda isen dediklerimi unut

Bana Kinoalihatun uygun bence Elhan

Başınız sagolsun Allah rahmet eylesin canimm
Ben talibim canım sana çünkü haftasonu zaten gluten yüklenmesinden şuan muhtemelen 62 63 üm
Tamamdir yarışalım canim

Adımıyla bir çoğu yediklerini yakmış oldun canım güzel gidiyorsun

Başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum.

Canım başınız sağolsun mekanı cennet eylesin bu mide ameliyatı çok iyi bi dr emin olmak lazım çok zor yaa neolcak sağlıcakla versiinler organlarıyla uğraşmak düzeltmek çok zor mümkün değill

Canım başınız sağolsun mekanı cennet eylesin bu mide ameliyatı çok iyi bi dr emin olmak lazım çok zor yaa neolcak sağlıcakla versiinler organlarıyla uğraşmak düzeltmek çok zor mümkün değill
Yaşı da çok gençti canım ,çok arastirdiklarina da eminim aslında ama ecel ne ileri ne geri Konya'da tanıdığım başka bir abla oldu maşallah herhangi bir sorun yasamadi ama en güzeli ameliyattan zayıflama ürünlerinden uzak durmak bence de

SEnde dogru diyorsun hepsinede ayni sonuçlar vermiyor demekki ne kötü ya neoldu birsey göremeden gitti kaç yaşındaydı ki

Bugün pazaarrrrr kocalarınıza uymayın kızlarrrr vallahaaa vururumm hepinuziiii düşmana çatlatmayaa geldikkk bu cuma sizi bomba haberlerbekliyoruzzzzz rakiplerimizii geçiyorruuzzz güzel sonuçlar alıyoruzz ondan sonra sizinle güzel bi kutlama yapıcazzz bolbol suyumuzu içiyoruzz sporumuzu yapıyoruzz ollmadı yürüyüş fırsatınız varsa hiç üşenmiyoruzz herşey çok daha güzel olcakk çıtırrr garulaarrr olcazzz düşmanlarımızı çatır çuturr çatlatacağuuuzzzzzzz
Beni yanıltmayacağınızı çok çok eminimm sizlere çok ama çok guveniyorummm

ozlemon
Nergis 35
DeryaOnDiet
Zeytur
Lavinia_98
FitVenus
Ellssa

Bilmiyorum ki hep böyle gidiyor bizim düzen ama kilo verene kadar yaşlanmam

İnşallah güzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…