Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cookiie

Hicccc takmiyacaksin canım insanlar soyler çok zayiflarsin laf ederler kilo alırsın laf ederler konuşmak için bahane.arayanlar çok be güzelim ver cevaplarını gec

Ay gerçekten öyle. Bi ara da çok zayıftım o zaman de pek şaşkın olmuşsun kimse seninle evlenmez derdi aynı insanlar

Ay küm kü o youtuber, kıyamam üzüldüm ya . İnsanlar çok tuhaf sırf konuşmak için konuşuyorlar resmen . Kilo alan kilo aldığını biliyordur yani mesela değil mi? Ne tuhaflar..

Teşekkür ederim can kaptanım Elhan

Gezmede bile güzel tutmussun kendini ben evde tutamıyorum tebrik ederim

Dün eşimin mezuniyet kutlaması vardı paylaşıma uygun bir menüm yok hatta üstüne taşa tutarsiniz beni
Bugün piknik planımız var ama bakalım ne olacak. Dün ki yediklerimden sonra 1 hafta aç gezsem yeri var
Perşembe den beri evdeyim. Acilayim diye eşim sağa sola götürüyor sürekli sağolsun. Pazartesi daha iyi başlarım inşallah
Aynen o dediğini yaptım

Rakip olarak kaptanım yamacına aldı beni. Boy bilmiyorum ama kilo gramina kadar aynı. Cookiie kaptanım azimli onun hızına yetisirmiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…