- 13 Ekim 2016
- 6.196
- 26.715
Hayırlı akşamlar. Annemlerin yanına yazlığa geldim dün o yüzden hiç uğrayamadim. Burda ne yemek piserse ondan yiyorum mecbur ama ölçülü olduğunu düşünüyorum. İki günlük menümü yazayım.
Cuma
Kahvaltı 12
Yulaf ve yoğurttan bir hamur hazırlayıp üzerlerine yumurta kaşar ve biber koyup pişirdim
Eki Görüntüle 3273028
Akşam 18:30
5 YK kuru fasulye
2 yk tavuklu bulgur pilavı
1 küçük dilim karpuz
Birkaç kiraz
21
Çeyrek haşlama mısır
2,4 lt su
Spor yok
Cumartesi menüsü
Kahvaltı 10
3 YK kıymalı menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık
Ara 13
2 hurma
Ara 16
3 hurma (hacdan dönen bir yakinimizi ziyarete gitmiştik orada tekrar hurma ikram ettiler)
Akşam
18:30
5 YK patlıcan yemeği
4-5 adet yaprak sarması
3 lt su
40dk Eva
@Cooki
ieElhan
Hicccc takmiyacaksin canım insanlar soyler çok zayiflarsin laf ederler kilo alırsın laf ederler konuşmak için bahane.arayanlar çok be güzelim ver cevaplarını gec
birkaç gün önce youtube ta bir hesaba denk geldim. kızcağız 50 kilo vermiş. 104 ten 54 e düşmüş. lise yıllarından beri al ver al ver hep 60-70-80 kilolardaymış. evlenmiş falan 90 olmuş. geri vermiş sonra pandemide 104 ü görmüş. bazı şeyler de yaşamış psikolojik olarak terapi almış.
kızın videolarını izliyorum kaç gündür. gözleri doluyor bazen. bu konuda çok hassasım diyor. en başta aile bireyleri olmak üzere konu komşu, tanıdık vs hep kilosunu baz alan saçma sapan yorumlar yapmışlar ve halen yapıyorlarmış. düşün kız 54 e düşmüş halen eskiyi konuşuyorlarmış yüzüne ve şimdi de blumia gibi oldun diyorlarmış ki fıstık gibi olmuş.
yani anlayacağın insanların terbiyesizliği bu... kızın halen gözünden yaş geliyor yaa çok üzüldüm izlerken.
bana da bazen yapıyorlar gözleriyle.... ayyy nasıl olmuşun gibi. ben zaten nasıl olduğumun farkındayım sana ne yani
Maviş takımın güzelleri güzeli çıtır kızları yeni bir haftaya başlıyoruz. Kimimiz çok güzel kilolar verdi kimimiz veremedi. Ama bu hafta yeniden bir başlangıc zamanı. Bugün itibariyle öğünlerimizi daha sıkı bir şekilde geçirip haftayı eksi ile tamamlamalıyız. Bu güzel yaz günleri hala bitmedi. O güzel bedenlere kavuşalım. Giydiklerimizi kendimize yakıştıralım. Herşeyden öte kilo verdikce sağlıksal olarakta değişikleri görüyorsunuzdur. Hareketlerimiz kısıtlanmıyor. Nefes alışımız bile değişiyor. Daha da güzel günler daha da güzel bir beden için son gaz devam.
Bol sebze protein tüketiyoruz.
Bol su günlük en az 3 lt
Bol yürüyüş, bol hareket.
Hadi göreyim sizi mavi takım fıstık gibi çıkcak bu haftadan
Elhan
Mthn83
@TemelinSafinazi
@Kinoalihatun
asliogretmen
suspushanimcim
Childdevelopment
s i d e l y a
Teşekkür ederim can kaptanımKırmızı ve Maviş takımın sevgili üyeleri harika bir yeni etap sizinle olsun.
Masterfit Yarışması 75.Etap 14.07 16.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım @J O U Kaptan 71.2 @ozlemon 72.6 Nergis 35 64.6 @Zeytur 94.2 @DeryaOnDiet 75.6 @Lavinia_98 69.65 @Akrrep 85.8 @sudansebep 60.0
Mavi Takim Cookiie KAPTAN 79.4 s i d e l y a 71.45 Childdevelopment 78.6 @TemelinSafinazi 73.4 @Kinoalihatun 86.4 Mthn83 79.4 asliogretmen 76.15 suspushanimcim 68.6 HAZIRLIK BÖLÜMÜ kitapzede 79.9 Anbuyanbu 95.2 @1artiikizanasi 84.5
Günaydın masalahhh toplanmış baya güzellik
Çok şükürGünaydın masalahhh toplanmış baya güzellik
Gezmede bile güzel tutmussun kendini ben evde tutamıyorum tebrik ederimHayırlı akşamlar. Annemlerin yanına yazlığa geldim dün o yüzden hiç uğrayamadim. Burda ne yemek piserse ondan yiyorum mecbur ama ölçülü olduğunu düşünüyorum. İki günlük menümü yazayım.
Cuma
Kahvaltı 12
Yulaf ve yoğurttan bir hamur hazırlayıp üzerlerine yumurta kaşar ve biber koyup pişirdim
Eki Görüntüle 3273028
Akşam 18:30
5 YK kuru fasulye
2 yk tavuklu bulgur pilavı
1 küçük dilim karpuz
Birkaç kiraz
21
Çeyrek haşlama mısır
2,4 lt su
Spor yok
Cumartesi menüsü
Kahvaltı 10
3 YK kıymalı menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık
Ara 13
2 hurma
Ara 16
3 hurma (hacdan dönen bir yakinimizi ziyarete gitmiştik orada tekrar hurma ikram ettiler)
Akşam
18:30
5 YK patlıcan yemeği
4-5 adet yaprak sarması
3 lt su
40dk Eva
@Cooki
ieElhan
Dün eşimin mezuniyet kutlaması vardı paylaşıma uygun bir menüm yok hatta üstüne taşa tutarsiniz beni
Maviş takımın güzelleri güzeli çıtır kızları yeni bir haftaya başlıyoruz. Kimimiz çok güzel kilolar verdi kimimiz veremedi. Ama bu hafta yeniden bir başlangıc zamanı. Bugün itibariyle öğünlerimizi daha sıkı bir şekilde geçirip haftayı eksi ile tamamlamalıyız. Bu güzel yaz günleri hala bitmedi. O güzel bedenlere kavuşalım. Giydiklerimizi kendimize yakıştıralım. Herşeyden öte kilo verdikce sağlıksal olarakta değişikleri görüyorsunuzdur. Hareketlerimiz kısıtlanmıyor. Nefes alışımız bile değişiyor. Daha da güzel günler daha da güzel bir beden için son gaz devam.
Bol sebze protein tüketiyoruz.
Bol su günlük en az 3 lt
Bol yürüyüş, bol hareket.
Hadi göreyim sizi mavi takım fıstık gibi çıkcak bu haftadan
Elhan
Mthn83
@TemelinSafinazi
@Kinoalihatun
asliogretmen
suspushanimcim
Childdevelopment
s i d e l y a
Aynen o dediğini yaptımProteinin üstüne bol fıstıklı baklava ve dondurma acaip güzel gider haydin hanımlar hergün ekleyin menülerinize
Boyu boyuma kilosu kiloma denk varnı bakiim aranızda özel yarışalım
Kendimi motive etme çalışmaları sürüyor
MasaAllah kendine gelmis nasilda hisli bakiyo. Herkese hayirli pazarlar pogaca yapiyim diye erken kalktim
Onu bende düşündüm de evde yaparsam yerim yoldan alayım dedimMasaAllah kendine gelmis nasilda hisli bakiyo. Herkese hayirli pazarlar pogaca yapiyim diye erken kalktimbugun bizim mangal var İnsaAllah cok kacirmadan gunu kaparim
Normalde bende oyle yaparim hemen bitsin diye ama yanimada almak istedim erken cikicaz cocuklar mangala kadar kesin acikir malum yanimda 4 erkek oluyoOnu bende düşündüm de evde yaparsam yerim yoldan alayım dedim