Hicccc takmiyacaksin canım insanlar soyler çok zayiflarsin laf ederler kilo alırsın laf ederler konuşmak için bahane.arayanlar çok be güzelim ver cevaplarını gecKızlar ya buraya iç dökmeye geldim. Bugün havuza gittik, geçen yaz 54 kiloydum, şimdi 61 den 58 kusura düştüm biliyorsunuz zaten. Yine de 4 kilo o kadar mı fark ediyor bilmiyorum. Bacakların çok kalınlaşmış falan dediler bana..
ya kilo alan biri zaten kilo aldığını biliyordur. İnsanlar niye yorum yapıyor ki. Bi aydır şurda zaten sağlıklı besleniyoruz, hep beraber yememizden içmenizden kesildik. Çaba var yani. Kilo da alabiliriz hem, mesele zaten sağlık değil mi ay ne biliyim sinir oldum ve üzüldüm geldim.
birkaç gün önce youtube ta bir hesaba denk geldim. kızcağız 50 kilo vermiş. 104 ten 54 e düşmüş. lise yıllarından beri al ver al ver hep 60-70-80 kilolardaymış. evlenmiş falan 90 olmuş. geri vermiş sonra pandemide 104 ü görmüş. bazı şeyler de yaşamış psikolojik olarak terapi almış.Kızlar ya buraya iç dökmeye geldim. Bugün havuza gittik, geçen yaz 54 kiloydum, şimdi 61 den 58 kusura düştüm biliyorsunuz zaten. Yine de 4 kilo o kadar mı fark ediyor bilmiyorum. Bacakların çok kalınlaşmış falan dediler bana..
ya kilo alan biri zaten kilo aldığını biliyordur. İnsanlar niye yorum yapıyor ki. Bi aydır şurda zaten sağlıklı besleniyoruz, hep beraber yememizden içmenizden kesildik. Çaba var yani. Kilo da alabiliriz hem, mesele zaten sağlık değil mi ay ne biliyim sinir oldum ve üzüldüm geldim.
Proteinin üstüne bol fıstıklı baklava ve dondurma acaip güzel gider haydin hanımlar hergün ekleyin menülerinize
Maviş takımın güzelleri güzeli çıtır kızları yeni bir haftaya başlıyoruz. Kimimiz çok güzel kilolar verdi kimimiz veremedi. Ama bu hafta yeniden bir başlangıc zamanı. Bugün itibariyle öğünlerimizi daha sıkı bir şekilde geçirip haftayı eksi ile tamamlamalıyız. Bu güzel yaz günleri hala bitmedi. O güzel bedenlere kavuşalım. Giydiklerimizi kendimize yakıştıralım. Herşeyden öte kilo verdikce sağlıksal olarakta değişikleri görüyorsunuzdur. Hareketlerimiz kısıtlanmıyor. Nefes alışımız bile değişiyor. Daha da güzel günler daha da güzel bir beden için son gaz devam.
Bol sebze protein tüketiyoruz.
Bol su günlük en az 3 lt
Bol yürüyüş, bol hareket.
Hadi göreyim sizi mavi takım fıstık gibi çıkcak bu haftadan
Elhan
@Mthn83
@TemelinSafinazi
@Kinoalihatun
@asliogretmen
@suspushanimcim
@Kevssooo
s i d e l y a
Şahanesinn conemmm cuma ya bomba gibi geleceksin haa
Canım kaptanım
Bu cuma 68 i görcm tek hedefim şuanŞahanesinn conemmm cuma ya bomba gibi geleceksin haa
Tesekurlerrr kaptan ımAfiyet olsun canımGuzel bir menü
Aslında profillere eklenebilirKızlar bi önerim var.
Mesajlarımıza mavi veya kırmızı kalp de eklesek hangi takımda olduğumuz belli olsa.
Kime laf dokundurcaamızı biliriz en azından kolaylık olur maksat heyecan yülselsin
Eline sağlık ElhoşummKırmızı ve Maviş takımın sevgili üyeleri harika bir yeni etap sizinle olsun.
Masterfit Yarışması 75.Etap 14.07 16.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou Kaptan 71.2 ozlemon 72.6 Nergis 35 64.6 @Zeytur 94.2 @DeryaOnDiet 75.6 Lavinia_98 69.65 Ellssa 85.8 @sudansebep 60.0
Mavi Takim Cookiie KAPTAN 79.4 s i d e l y a 71.45 @Kevssooo 78.6 @TemelinSafinazi 73.4 @Kinoalihatun 86.4 @Mthn83 79.4 @asliogretmen 76.15 @suspushanimcim 68.6 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @KitapseverAnne 79.9 @Anbuyanbu 95.2 1 1artiikizanasi 84.5
TEşekkürler canım benim
Bence göreceksinn sabah ve akşam yersen bitek çok daha iyi gider ama gayette iyi gidiyor diyetin sevdimm vallahiBu cuma 68 i görcm tek hedefim şuantesekur ederim çiçeğim
Sendende hain performans bekliyorum aşkoooCanım kaptanımyeni haftamız hayırlı olsun