Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Oyle birşey olcaktı Elhan demişti sanırım olmadı y

Bence göreceksinn sabah ve akşam yersen bitek çok daha iyi gider ama gayette iyi gidiyor diyetin sevdimm vallahi
Evet olmasa haftaya yaparız
Valla bende çok mutlu yum şimdilik çünkü iki hafta da 3 kilo gitti haftada bir kilo giderse harıka olur benim için dikat etmeye çalışıyorum bakalım inşallah en kısq sürede zayıflarız

Çok güzel bilgiler bunlar ellerine saglık özlemim mesela ben sbah kahvaltı yı 9 da yapıp ara öğünüde aradan 4 saat geçince yanı saat 1 de yapıyorum çok hafif birşeyle oda sonra saat 3/4 gibi yemek yiyip ondan sonrada sadece su içiyorum bol bol oda bunu yaptığım da beri ıyı gitti kilom iki haftada

Harika bilgiler, teşekkür ederiz.

Masterfit Yarışması 75.Etap14.0716.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
Jou Kaptan71.2
ozlemon 72.6
Nergis 35 64.6
Zeytur 94.2
DeryaOnDiet 75.6
Lavinia_98 69.65
Ellssa 85.8
FitVenus 60.0
Mavi Takim
@Cookiie KAPTAN79.4
s i d e l y a 71.45
Childdevelopment 78.6
TemelinSafinazi 73.4
Kinoalihatun 86.4
Mthn83 79.4
asliogretmen 76.15
suspushanimcim 68.6
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@KitapseverAnne79.9
Anbuyanbu 95.2
1 1artiikizanasi 84.5
Kırmızı ve Maviş takımın sevgili üyeleri bu hafta ikili yarışma fikri için bu tabloya bakarak kendinize rakip seçebilirsiniz. Beni etiketlemeyi unutmayın.

Güzel pazarlar kizlar buralara bakamadaim.
Elhan 'im bayram öncesi annemlerin yanına geçmiştim,o ara sen de Ankaradaydin sanırım.Geldim iki üç gün hoş geldin fasli için misafirler.Bayramin birinci günü kuzenimin gorumcesi vefat etti,daha çok gençti.İki yıl önce midesinden ameliyat olmuştu zayıflamak için.Sonraki süreçte dikisler atmış, Dr var yanlis tedavi uygulamış son aylar tüm organlar iflas etmişti.
Ondan bir hafta sonra halamın gelini beyim kanamasi geçirdi.On gün hastanede yatti, üç gün önce de o vefat etti.
Şundan sonra basliyayim dedikçe hep bir şeyler çıktı.
Bildirim illaki vardır ama açamadım eskiye dönük,belki anlık bir hatadir .Sonrasında açarsa geçmişe yönelik okurum.
Sizler nasılsınız,şimdi birkaç sayfa da olsa okuyacağım

Ooo ikili yarış Jasminium84 tatlım nerelerdesin gel biz de takım dışı yarışalım bı sure mezun olup gittin mi yoksa kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…