- 21 Aralık 2016
- 8.897
- 40.952
Allah onun yaşamasını istemiş beni almaya göndermiş hanimcim. Seçildigim için mutluyum.Maşallah abla gözleri boncuk gibi. Kurban olurum seni Yaradana .Ah ablacim cansın ömrüne bereket
Tercihine saygılar tatlımBugün Festimiz var hercesit yemek olacak yine. Tabi ben şekerli karbonlu şeylere değil. Yemek tarzı yiyecegim. Dün 15den beri bisey yemedim.
Sevginin iyileştirici gücü her şeyi güzelleştiriyor gerçekteninşallah canım daha iyi olacak sayendebir dokunuş neleri neleri değiştiriyor değil mi
Oyle birşey olcaktıElhan demişti sanırım olmadı y
Evet olmasa haftaya yaparızBence göreceksinn sabah ve akşam yersen bitek çok daha iyi gider ama gayette iyi gidiyor diyetin sevdimm vallahi
Bende akşamlar ı aç yatıyorum yoksa gitmiyor o kilolarAçım açım ya . Ama yemeyecegim. Akşamları aç kalmaya çalışacağım.
Çok güzel bilgiler bunlar ellerine saglık özlemim mesela ben sbah kahvaltı yı 9 da yapıp ara öğünüde aradan 4 saat geçince yanı saat 1 de yapıyorum çok hafif birşeyle oda sonra saat 3/4 gibi yemek yiyip ondan sonrada sadece su içiyorum bol bol oda bunu yaptığım da beri ıyı gitti kilom iki haftadacanlarım
bu diyet saatleriyle ilgili ben de araştırdığım şeyleri sizinle paylaşayım.
öğünler arasında 4 saat açlık çok önemli evet. sabah uyanınca en azından ilk 2 saat bir şey yememekte öyle.
işin aslı şu yapabiliyorsak sporu sabah açlığıyla yapmak gerekiyor.
öğünler arasında 4 saat boşluk bırakmak gerekiyor ama bu her zaman mümkün olmayabiliyor. özellikle ara öğün eklediğimiz beslenme programlarında. o zamanlarda öğünlerin arasını mümkün olduğunca açmaya çalışıyoruz. burada önemli olan akşam saat 6-7 den sonra öğünleri bitirmek
hangi sistemin daha iyi olduğuna gelince yani sık sık yemek mi yoksa 2 öğünlük aralıklı oruç mu?
benim size tavsiyem metabolizmanızı denemeniz ve şaşırtmanız. yani 2 ay aralıklı oruç yaptıysak sonraki 1-2 ay 3 ana bir ara öğünle metabolizmayı da şaşırtmış oluyoruz.
aralıklı oruç yaparken bile çoğumuz 2 öğün besleniyoruz. 1-2 ay böyle mi yaptık sonra araya bir ara öğün koyalım. bir süre de böyle devam edelim.
bu beslenme stillerini 1 er 2 şer ay düzenli devam ettirirsek veeee
bütün bunları yaparken boool suuu
ve 1 saatten biraz fazla yürüyüşle verilemeyecek kilo yok
Tatlım herkes kendine bir rakip seçsin. Bugünden itibaren başlayalım. Bana bırakırsanız o da olur.Oyle birşey olcaktıElhan demişti sanırım olmadı y
Harika bilgiler, teşekkür ederiz.canlarım
bu diyet saatleriyle ilgili ben de araştırdığım şeyleri sizinle paylaşayım.
öğünler arasında 4 saat açlık çok önemli evet. sabah uyanınca en azından ilk 2 saat bir şey yememekte öyle.
işin aslı şu yapabiliyorsak sporu sabah açlığıyla yapmak gerekiyor.
öğünler arasında 4 saat boşluk bırakmak gerekiyor ama bu her zaman mümkün olmayabiliyor. özellikle ara öğün eklediğimiz beslenme programlarında. o zamanlarda öğünlerin arasını mümkün olduğunca açmaya çalışıyoruz. burada önemli olan akşam saat 6-7 den sonra öğünleri bitirmek
hangi sistemin daha iyi olduğuna gelince yani sık sık yemek mi yoksa 2 öğünlük aralıklı oruç mu?
benim size tavsiyem metabolizmanızı denemeniz ve şaşırtmanız. yani 2 ay aralıklı oruç yaptıysak sonraki 1-2 ay 3 ana bir ara öğünle metabolizmayı da şaşırtmış oluyoruz.
aralıklı oruç yaparken bile çoğumuz 2 öğün besleniyoruz. 1-2 ay böyle mi yaptık sonra araya bir ara öğün koyalım. bir süre de böyle devam edelim.
bu beslenme stillerini 1 er 2 şer ay düzenli devam ettirirsek veeee
bütün bunları yaparken boool suuu
ve 1 saatten biraz fazla yürüyüşle verilemeyecek kilo yok
Masterfit Yarışması 75.Etap | 14.07 | 16.07 | Fark | Yüzde | |
---|---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | |||||
| 71.2 | ||||
| 72.6 | ||||
| 64.6 | ||||
| 94.2 | ||||
| 75.6 | ||||
| 69.65 | ||||
| 85.8 | ||||
| 60.0 | ||||
Mavi Takim | |||||
@Cookiie KAPTAN | 79.4 | ||||
| 71.45 | ||||
| 78.6 | ||||
| 73.4 | ||||
| 86.4 | ||||
| 79.4 | ||||
| 76.15 | ||||
| 68.6 | ||||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | |||||
@KitapseverAnne | 79.9 | ||||
| 95.2 | ||||
1 1artiikizanasi | 84.5 |
Ooo ikili yarışKırmızı ve Maviş takımın sevgili üyeleri bu hafta ikili yarışma fikri için bu tabloya bakarak kendinize rakip seçebilirsiniz. Beni etiketlemeyi unutmayın.
Masterfit Yarışması 75.Etap 14.07 16.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou Kaptan 71.2 ozlemon 72.6 Nergis 35 64.6 Zeytur 94.2 DeryaOnDiet 75.6 Lavinia_98 69.65 Ellssa 85.8 FitVenus 60.0
Mavi Takim @Cookiie KAPTAN 79.4 s i d e l y a 71.45 Childdevelopment 78.6 TemelinSafinazi 73.4 Kinoalihatun 86.4 Mthn83 79.4 asliogretmen 76.15 suspushanimcim 68.6 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @KitapseverAnne 79.9 Anbuyanbu 95.2 1 1artiikizanasi 84.5
Ben talibim canım sana çünkü haftasonu zaten gluten yüklenmesinden şuan muhtemelen 62 63 ümKendi takımımız dan mı seçeceğiz yoksa farketmezmi benim kiloma yakinsuspushanimcim FitVenus veya
Lavinia_98
Kızlar rakip olabiliriz
Elhan