Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayırlı akşamlar. Annemlerin yanına yazlığa geldim dün o yüzden hiç uğrayamadim. Burda ne yemek piserse ondan yiyorum mecbur ama ölçülü olduğunu düşünüyorum. İki günlük menümü yazayım.
Cuma
Kahvaltı 12
Yulaf ve yoğurttan bir hamur hazırlayıp üzerlerine yumurta kaşar ve biber koyup pişirdim
Eki Görüntüle 3273028

Akşam 18:30
5 YK kuru fasulye
2 yk tavuklu bulgur pilavı
1 küçük dilim karpuz
Birkaç kiraz

21
Çeyrek haşlama mısır 🌽
2,4 lt su
Spor yok

Cumartesi menüsü

Kahvaltı 10
3 YK kıymalı menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık

Ara 13
2 hurma

Ara 16
3 hurma (hacdan dönen bir yakinimizi ziyarete gitmiştik orada tekrar hurma ikram ettiler)

Akşam
18:30
5 YK patlıcan yemeği
4-5 adet yaprak sarması

3 lt su
40dk Eva
@Cooki
ie
Elhan Elhan
Cookiie Cookiie

Hicccc takmiyacaksin canım insanlar soyler çok zayiflarsin laf ederler kilo alırsın laf ederler konuşmak için bahane.arayanlar çok be güzelim ver cevaplarını gec

Ay gerçekten öyle. Bi ara da çok zayıftım o zaman de pek şaşkın olmuşsun kimse seninle evlenmez derdi aynı insanlar 😅😀😂

birkaç gün önce youtube ta bir hesaba denk geldim. kızcağız 50 kilo vermiş. 104 ten 54 e düşmüş. lise yıllarından beri al ver al ver hep 60-70-80 kilolardaymış. evlenmiş falan 90 olmuş. geri vermiş sonra pandemide 104 ü görmüş. bazı şeyler de yaşamış psikolojik olarak terapi almış.
kızın videolarını izliyorum kaç gündür. gözleri doluyor bazen. bu konuda çok hassasım diyor. en başta aile bireyleri olmak üzere konu komşu, tanıdık vs hep kilosunu baz alan saçma sapan yorumlar yapmışlar ve halen yapıyorlarmış. düşün kız 54 e düşmüş halen eskiyi konuşuyorlarmış yüzüne ve şimdi de blumia gibi oldun diyorlarmış ki fıstık gibi olmuş.
yani anlayacağın insanların terbiyesizliği bu... kızın halen gözünden yaş geliyor yaa çok üzüldüm izlerken.
bana da bazen yapıyorlar gözleriyle.... ayyy nasıl olmuşun gibi. ben zaten nasıl olduğumun farkındayım sana ne yani :KK62:

Ay küm kü o youtuber, kıyamam üzüldüm ya . İnsanlar çok tuhaf sırf konuşmak için konuşuyorlar resmen . Kilo alan kilo aldığını biliyordur yani mesela değil mi? Ne tuhaflar..

💙💙💙💙💙
Maviş takımın güzelleri güzeli çıtır kızları yeni bir haftaya başlıyoruz. Kimimiz çok güzel kilolar verdi kimimiz veremedi. Ama bu hafta yeniden bir başlangıc zamanı. Bugün itibariyle öğünlerimizi daha sıkı bir şekilde geçirip haftayı eksi ile tamamlamalıyız. Bu güzel yaz günleri hala bitmedi. O güzel bedenlere kavuşalım. Giydiklerimizi kendimize yakıştıralım. Herşeyden öte kilo verdikce sağlıksal olarakta değişikleri görüyorsunuzdur. Hareketlerimiz kısıtlanmıyor. Nefes alışımız bile değişiyor. Daha da güzel günler daha da güzel bir beden için son gaz devam.
Bol sebze protein tüketiyoruz.
Bol su günlük en az 3 lt
Bol yürüyüş, bol hareket.
Hadi göreyim sizi mavi takım fıstık gibi çıkcak bu haftadan 😍
:spor::spor: Elhan Elhan

Mthn83 Mthn83

@TemelinSafinazi

@Kinoalihatun

asliogretmen asliogretmen

suspushanimcim suspushanimcim

Childdevelopment Childdevelopment

s i d e l y a s i d e l y a
:KK9: :KK9: :KK9:
:sampiyon:
Masterfit Yarışması 75.Etap14.0716.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
@J O U Kaptan71.2
@ozlemon72.6
Nergis 35 Nergis 35 64.6
@Zeytur94.2
@DeryaOnDiet75.6
@Lavinia_9869.65
@Akrrep85.8
@sudansebep60.0
Mavi Takim
Cookiie Cookiie KAPTAN79.4
s i d e l y a s i d e l y a 71.45
Childdevelopment Childdevelopment 78.6
@TemelinSafinazi73.4
@Kinoalihatun86.4
Mthn83 Mthn83 79.4
asliogretmen asliogretmen 76.15
suspushanimcim suspushanimcim 68.6
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
kitapzede kitapzede 79.9
Anbuyanbu Anbuyanbu 95.2
@1artiikizanasi84.5
Kırmızı ve Maviş takımın sevgili üyeleri harika bir yeni etap sizinle olsun. :KK68:
Teşekkür ederim can kaptanım Elhan Elhan :KK68:

15 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi

11.30 1 yumurta, kk kadar peynir, 3 zeytin, 1 domates, 3 biber, 4 dilim kavun

15.00 şekersiz kahve

18.30 4 yk taze fasülye, 2 dolma biber, 1 kase yoğurt

3 litre su

12.063 adım 🏃🏼‍♀️

Elhan Elhan 💙 Cookiie Cookiie

IMG_3820.png

Hayırlı akşamlar. Annemlerin yanına yazlığa geldim dün o yüzden hiç uğrayamadim. Burda ne yemek piserse ondan yiyorum mecbur ama ölçülü olduğunu düşünüyorum. İki günlük menümü yazayım.
Cuma
Kahvaltı 12
Yulaf ve yoğurttan bir hamur hazırlayıp üzerlerine yumurta kaşar ve biber koyup pişirdim
Eki Görüntüle 3273028

Akşam 18:30
5 YK kuru fasulye
2 yk tavuklu bulgur pilavı
1 küçük dilim karpuz
Birkaç kiraz

21
Çeyrek haşlama mısır 🌽
2,4 lt su
Spor yok

Cumartesi menüsü

Kahvaltı 10
3 YK kıymalı menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık

Ara 13
2 hurma

Ara 16
3 hurma (hacdan dönen bir yakinimizi ziyarete gitmiştik orada tekrar hurma ikram ettiler)

Akşam
18:30
5 YK patlıcan yemeği
4-5 adet yaprak sarması

3 lt su
40dk Eva
@Cooki
ie
Elhan Elhan
Gezmede bile güzel tutmussun kendini ben evde tutamıyorum tebrik ederim

💙💙💙💙💙
Maviş takımın güzelleri güzeli çıtır kızları yeni bir haftaya başlıyoruz. Kimimiz çok güzel kilolar verdi kimimiz veremedi. Ama bu hafta yeniden bir başlangıc zamanı. Bugün itibariyle öğünlerimizi daha sıkı bir şekilde geçirip haftayı eksi ile tamamlamalıyız. Bu güzel yaz günleri hala bitmedi. O güzel bedenlere kavuşalım. Giydiklerimizi kendimize yakıştıralım. Herşeyden öte kilo verdikce sağlıksal olarakta değişikleri görüyorsunuzdur. Hareketlerimiz kısıtlanmıyor. Nefes alışımız bile değişiyor. Daha da güzel günler daha da güzel bir beden için son gaz devam.
Bol sebze protein tüketiyoruz.
Bol su günlük en az 3 lt
Bol yürüyüş, bol hareket.
Hadi göreyim sizi mavi takım fıstık gibi çıkcak bu haftadan 😍
:spor::spor: Elhan Elhan

Mthn83 Mthn83

@TemelinSafinazi

@Kinoalihatun

asliogretmen asliogretmen

suspushanimcim suspushanimcim

Childdevelopment Childdevelopment

s i d e l y a s i d e l y a
Dün eşimin mezuniyet kutlaması vardı paylaşıma uygun bir menüm yok hatta üstüne taşa tutarsiniz beni 🤣
Bugün piknik planımız var ama bakalım ne olacak. Dün ki yediklerimden sonra 1 hafta aç gezsem yeri var 😅
Perşembe den beri evdeyim. Acilayim diye eşim sağa sola götürüyor sürekli sağolsun. Pazartesi daha iyi başlarım inşallah 💙
Proteinin üstüne bol fıstıklı baklava ve dondurma acaip güzel gider haydin hanımlar hergün ekleyin menülerinize :deli:
Boyu boyuma kilosu kiloma denk varnı bakiim aranızda özel yarışalım:dondurma::dondurma:
Kendimi motive etme çalışmaları sürüyor :ıslık:
Aynen o dediğini yaptım 🤣💙

Rakip olarak kaptanım yamacına aldı beni. Boy bilmiyorum ama kilo gramina kadar aynı. Cookiie Cookiie kaptanım azimli onun hızına yetisirmiyim bilmiyorum 🙄😅💙💙💙💙

X