Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cok safol canim. Insallah eksi gorelim cumaya

Sagol canim. Kaloriden zoyade odem yapiyor ama onun haricinde de az yedim karbonhidrati.
Insallah eksi geleyim artik cumaya. Basladigimdan beri yerimde sayiyirum cok dikkat etmeyince

Hafta başından bu yana Urfa Suriye sınırı ve Antep arası mekik dokuyorum. Menü düzenli olamıyor malesef.

Mesela bugünkü menüm

06:30
Patlican ve acı biber közlemesi
İnce tırnak pide
Yarım kase yoğurt
Az pekmez

13:00
1 paket kaymaklı bisküvi
0.5 ml su (arabada)

15:00
Ciğer şiş
Küçük lavaş
Salata ayran

18:30
Fırında kıymalı patlican
1 kase pirinç pilavı
1 kase cacık
Az lavaş

Ve bol koşturma

Sabah 3 yemek kaşık menemen salatalık falan bir tb ekmek

Ara bir nescafe

Akşam 3 sıkım çiğ köfte ıkı bardak ayran

Çok açım ama iştah yok
ozlemon
Elhan

12 Temmuz Menü Bildirimi

12.00 1 yumurta, 1 domates, 3 zeytin, 1 kk kadar peynir, yarım simit, 3 sivri biber, 4 dilim karpuz

18.00 bol domatesli, soğanlı salata, 1 kase yoğurt

3 litre su

Elhan ozlemon

Görüyorsunuz anlatmaya gerek yoookkk!!!!
benim mavişlerime 40 bin kere maaşallah

s i d e l y a @Cookiie canlarım siz de paylaşın da ortalık menü görsün

GELSİN O ZAMAN PERŞEMBEEEEE
ÇALSIN SAZLAR
OYNASIN KIZLAAARRRR

Hastaneden yeni geldik eve belim öyle kötü ki rapor aldım umarım çabuk geçer. Kızıma nasıl bakıcam bu ağrıyla bilmiyorum Allah yardım eder
Geçmiş olsun canım inşallah sabaha hafifler
Önce kaynanama sonra anneme gittim.çölyaltan mı bilmem çok hastalandım.kalabalikta dikkat edemedim sanırım.Kan verdim bugün.Her yerim şiş ödem halsizlik karın ağrısı kaşıntı.
geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey çıkmaz

Afiyet olsun canım akşamki lavaş olmasa yumurta salatası akşam için iyiymiş
Kahvaltı
18 gr bitter çikolata
200 cc sütlü kahve

Ara öğün
1 muz

Akşam
200 gr kuzu ciğer
Köz salata
Ayran

Yürüyüş yok
Su 2.5t
Afiyet olsun canım off ciğer istedi canımı amaa N Nimooo Napcaz biz sizi yaa çikolatıcılar siziii kızlar söz verin perşembe çikulut yokkkk
Afiyet olsun hoşgeldin Pide bisküvi lavaş pilav gün içi koşturmadan belki dikkatini çekmemiştir ama çok üst üste gelmiş kuzum

KIRMIZI TAKIM
bugün rüyanızda istediğiniz elbiselerinizle ortalıkta salına salına gezdiğinizi görürsünüz inşallah,
İnşallah kinoalar , brokoliler kovalar sizi,
Çöllerde susuz kaldığınızı görürsünüz de dukan birası çeşmesinden kana kan içersiniz inşallaaaaah
️ acilen toparlanmamız gerek kızlaaar kızlar
perşembe günü yediğiniz her lokmanın göbeğinize poponuza yapıştığını düşünelim ve yapışmayacak şeyler yiyelim.
moraliniz bozuksa bişi yemek istiyorum ama ne diyorsanız beyninizin oyununa gelmeyin açın bdv okuyun sinirleriniz bozulsun kafanız dağılsın
Bol bol su içelim hatta dukan birası gibi ödem atıcılar olursa mükemmel olur
Temmuz u ortaladık neden ağustos ortasında kendimizle versiğimiz kilolarla gurur duymayalım ki
Genel olarak su ve hareket iyi bir de minnak kaçamaklarla mücadele edersek harika sonuçlar kapıda

Afiyet olsun
N Nimooo suspushanimcim hadi siz de canlanalım haftayı ortaladıkkk hafifleyelimmm ben bugün sağlıklıydı ama ne bulduysam yedim şimdi spora gidiyorum
Canlandıralim canım. Yakalım şu yağları
Şu saatte kalkıp kiraz sapı çayı yapıyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…