Abla cuma gününe dolma yapcm birde onun tadını düşün özellik le patlıcan dolmasıMenü buram buram Antep kokuyor.
Afiyet olsun canım
HoşbuldumHoş geldinizBaşlangıcıniz hayırlı olsun. İnşallah ilk hedefinize ulaşırsınız.
Sen zaten çok tatlısın niye bir de araya 4 kare çikolata sokuşturuyosun yaakg da çok değil şu tatlıdan bir vazgeçsen 55leri görürsün sen bence
N Nimooo @suspushanimcim hadi siz de canlanalım haftayı ortaladıkkk hafifleyelimmm ben bugün sağlıklıydı ama ne bulduysam yedim şimdi spora gidiyorum
Teşekkür ederim kaptanımcanım menün çok güzel afiyetler olsun
Teşekkür ederim ki o harikalık bakan gözlerden kaynaklanıyor.Afiyet olsun canımmenü sonlarını salatayla noktalamaya çok imreniyorum. Harikasın
Etiket için en başa @ işaretini koyuyoruz, sonra kimi etiketleyeceksek o kişinin ismini yazıyoruz. Zaten sayfa o kişiyi bulmana yardımcı oluyor.Yaslanmisim karistirdim arastirdim ne etimet koyabildim nede ismimin yanindaki baslangic kilosunu silebildim
İsminizin yanındaki başlangıç kilosu içinde yukarıda yer alan profil resminize tıklayın, altındaki hesap detaylarından özel başlık kısmına bakın orayı istediğiniz gibi güncelleyin.Yaslanmisim karistirdim arastirdim ne etimet koyabildim nede ismimin yanindaki baslangic kilosunu silebildim
Pek tadım halim yok@Zeytur @Jasminium84
Mthn83
Childdevelopment
@Akrrep
@Lonely single girl
Kızlaaar neler yedik neler yaktık hadi siz de yazınhadi bi yeşilçay demleyelim limonlu kıaaaz erisin göbüşlerrr
Offf lavişAbla cuma gününe dolma yapcm birde onun tadını düşün özellik le patlıcan dolması
1. Profilini tıklaYaslanmisim karistirdim arastirdim ne etimet koyabildim nede ismimin yanindaki baslangic kilosunu silebildim
kitapseverannecim ilk sayfadaki formu doldurdunuz mu
Teşekkür ederim kaptanım. Evet doldurdum dün paylaşmıştımafiyet olsuuun menü gayet güzel
Kahvaltı@Zeytur @Jasminium84
Mthn83
Childdevelopment
@Akrrep
@Lonely single girl
Kızlaaar neler yedik neler yaktık hadi siz de yazınhadi bi yeşilçay demleyelim limonlu kıaaaz erisin göbüşlerrr
Hastaneden yeni geldik eve belim öyle kötü ki rapor aldım umarım çabuk geçer. Kızıma nasıl bakıcam bu ağrıyla bilmiyorum Allah yardım eder
Sagol canimAfiyet olsun canım