Popüler Konu LenaG ile MasterFit

benim tatlışlarım neler yaptı bakiiim
tartı gününü heyecanla bekliyorum

hadi gelsin menüler

@Cookiie
@Lavinia_98
@s i d e l y a
@DeryaOnDiet
@TemelinSafinazi
@J O U
@Ekrl
@asliogretmen
Yoğun bir gündü yine canım, bende merakla cuma gününü bekliyorum. İki gün kaslarımı dinlendirmeye karar verdim. (Tabi ki yine de 10.000 adım tamamlanacak. Bu çok önceden aldığım bir karar. )
hoş geldiniz

tekrar hoşgeldin Fatma arkadaşımııızzz cumaya bir şey kalmadı zaten her gün akşam günün menüsünü saatiyle birlikte yaptığın sporu ve içtiğin suyu yazman gerekli canım. bir takıma girene kadar menülerine beni ve Elhan kaptanımı etiketle. normalde deneme süremiz 2 hafta ama sayımız az o yüzden bu cuma bir takıma girersin canım.
Hadi bakalıımmm zayıflama yolculuğun hayırlı olsun

TEşekkürler kaptanımm
Hergün not defterimde saatine duruyo ve saatiyle aksatmıyorum daha iyi oluyo saati geldimi yiyorum iciyorum saat 10 na kadar hibiskusumu bitiriyorum zaten 7 de kalkıyorum kızımla beraber iyi oluyo
ahh şu erken kalkmak var ya zayıflamada tüm soruların cevabı gibi. aynı saatte yemek içmek acayip işe yarıyor çok iyi yapıyorsun

Tamamdir kaptanim. Etiketleme nasil oluyo anlatirsaniz yaparim

İyi akşamlar güzeller
12.07.23
Sabah 9.45
6 kalık yoğurt
2 kaşık müsli 1 tatlı kaşığı bal

Ara 14.05
200 ml sade kefir
1 avuç içi leblebi
1 avuç içi kuru üzüm

( Saat 17 civarı yarım dilim anne keki ince iki lokmalık dayanamadım kokusuna )

Akşam 19.07
1 tb lavaş
1 biber
Yarım domates
2 KK kaşar
1 tk domates salça
6 zeytin
1 avuç içi Mısır
(Hepsini pizza yaptım protein kalmadı evde yarın eşim nöbetçi artık haftasonu alış verişe çıkarım en uygun buydu kabak var ama yarına saklıyorum )

Su 2.5 Lt
Spor da yok maalesef bugün pek modumda değilim uykusuzum
ozlemon Elhan

12 Temmuz menüsü
Sabah 12.00
3 dilim etimek
Bir kapya biber 5 zeytin biraz peynir
Iki haslanmis yumurta
1 kayisi 5 kiraz
Kayisili form cay
Iki sıkım çig köfte(aksam yemislerdi cok canim istedi oyuzden sabah kahvaltima ekledim)
Ara 16.30
Sütlü nescafe 3 hurma
Aksam 19.00
Susuz kuru fasülye
Kirmizi lahana biraz marul karistirip salata yaptim
Sonrasinda türk kahvesi 9 hurma (hurmalar acve 3 tanesi 1 tane yapicak buyuklukte)

Aralikli oruc yapmaya yada giris yapmaya calisiyorum
Sabah biraz cok oldu ama cok acikmistim daha bile yerdim
Bugun disari cikmadim hareket olarak bolca temizlik koltuk silme

Çok az kaldııı Kılolarımız eşit sayılırdı ne yaptın ne durumdasın, ben biraz artıladıgımı düşünüyorum

Evim 15 gündür ara ara ugradığım bir otel
gel gel yine eşitleriz ben bayramda 3 kg aldım sonra verdim falan yoyo gibiyimortak biyerde buluşuruz
Hoşgeldiin aramıza
Sen zaten çok tatlısın niye bir de araya 4 kare çikolata sokuşturuyosun yaa kg da çok değil şu tatlıdan bir vazgeçsen 55leri görürsün sen bence
suspushanimcim sen kırmızı aşko kuşko takımındasın heyyaaaatım yaz tabi menünü bitaneni de etiketle hatta (beni)

Hoş geldiniz Başlangıcıniz hayırlı olsun. İnşallah ilk hedefinize ulaşırsınız.

Afiyet olsun canım fırsatını bulur bulmaz uyu dinlen toparlan canım.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…