️ ️ ️KIRMIZI TAKIM ️ ️ ️
bugün rüyanızda istediğiniz elbiselerinizle ortalıkta salına salına gezdiğinizi görürsünüz inşallah,
İnşallah kinoalar , brokoliler kovalar sizi,
Çöllerde susuz kaldığınızı görürsünüz de dukan birası çeşmesinden kana kan içersiniz inşallaaaaah
️ acilen toparlanmamız gerek kızlaaar kızlar
perşembe günü yediğiniz her lokmanın göbeğinize poponuza yapıştığını düşünelim ve yapışmayacak şeyler yiyelim.
moraliniz bozuksa bişi yemek istiyorum ama ne diyorsanız beyninizin oyununa gelmeyin açın bdv okuyun sinirleriniz bozulsun kafanız dağılsın
Bol bol su içelim hatta dukan birası gibi ödem atıcılar olursa mükemmel olur
Temmuz u ortaladık neden ağustos ortasında kendimizle versiğimiz kilolarla gurur duymayalım ki
Genel olarak su ve hareket iyi bir de minnak kaçamaklarla mücadele edersek harika sonuçlar kapıda
Günaydın evet tazesıde var ama kişlik bir başka oluyorOfff lavişkışlık dolmaliktan mı yoksa ben de mi yapsam
Çok geçmiş olsun canım
Allah yardimcin olsun canim. Cokk gecmis olsun
Size de çok geçmiş olsunÖnce kaynanama sonra anneme gittim.çölyaltan mı bilmem çok hastalandım.kalabalikta dikkat edemedim sanırım.Kan verdim bugün.Her yerim şiş ödem halsizlik karın ağrısı kaşıntı.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimGeçmiş olsun canım inşallah sabaha hafifler
geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey çıkmaz
Günaydın herkes için az kalorili bol hareketli bir gün olsun ben hariç
Çok gecmiş olsunHastaneden yeni geldik eve belim öyle kötü ki rapor aldım umarım çabuk geçer. Kızıma nasıl bakıcam bu ağrıyla bilmiyorum Allah yardım eder
Ay yarin tarti günü demi️ ️ ️KIRMIZI TAKIM ️ ️ ️
bugün rüyanızda istediğiniz elbiselerinizle ortalıkta salına salına gezdiğinizi görürsünüz inşallah,
İnşallah kinoalar , brokoliler kovalar sizi,
Çöllerde susuz kaldığınızı görürsünüz de dukan birası çeşmesinden kana kan içersiniz inşallaaaaah
️ acilen toparlanmamız gerek kızlaaar kızlar
perşembe günü yediğiniz her lokmanın göbeğinize poponuza yapıştığını düşünelim ve yapışmayacak şeyler yiyelim.
moraliniz bozuksa bişi yemek istiyorum ama ne diyorsanız beyninizin oyununa gelmeyin açın bdv okuyun sinirleriniz bozulsun kafanız dağılsın
Bol bol su içelim hatta dukan birası gibi ödem atıcılar olursa mükemmel olur
Temmuz u ortaladık neden ağustos ortasında kendimizle versiğimiz kilolarla gurur duymayalım ki
Genel olarak su ve hareket iyi bir de minnak kaçamaklarla mücadele edersek harika sonuçlar kapıda
Bende herkes uyurken cikiyimmi diye dusunurken sizi gordum giyinip cikiyorum. Bu uzun suredir ilk sabah yuruyusumGünaydın can kızlar yuruyusumu de yaptim geldim kahvaltıya kadar filtre kahve ve su ile gün başladı
Maşallah ya size hem iş hem ev hem cocuklar nasıl yetiştiriyorsunuzGünaydın evet tazesıde var ama kişlik bir başka oluyor
Cok geçmiş olsun canım neden öyle oldu kiHastaneden yeni geldik eve belim öyle kötü ki rapor aldım umarım çabuk geçer. Kızıma nasıl bakıcam bu ağrıyla bilmiyorum Allah yardım eder
Çok iyi yapmissin canım bi alistimi insan her gün çıkıp yuruyesi geliyor zaten daim olsun inşallah kolay gelsinBende herkes uyurken cikiyimmi diye dusunurken sizi gordum giyinip cikiyorum. Bu uzun suredir ilk sabah yuruyusum
Oy oy çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun, 2 hafta geçti anca girebildim, nasılsın şimdi?Çok iyi olmuş bitanem. süre de tam tadında olmuş. Ben glutene maruz kaldım sanırım.hastalandim kötüyüm bugün.Kalabalikta olacağı buydu
Vallahaa bende döndügüm 3 kiloyla dönmüşümödemin vardır detoksları içmeye başlaGünaydın fıstıklar, nasılsınız?
Ben baya yoğunum ve artılarla bugün bismillah diyerek başlıyorum inşallah
Yarın foto çekerim, bugünkü beni biraz üzdü
Tr ye giderken 81.300 düm
Bugün 84.400 çıktım
Afiyet olsuunAfiyet olsun
Canlandıralim canım. Yakalım şu yağları
Şu saatte kalkıp kiraz sapı çayı yapıyorum kendime.
Çok geçmiş olsun inşallah kızınla çok yorulmadan atlatırsınHastaneden yeni geldik eve belim öyle kötü ki rapor aldım umarım çabuk geçer. Kızıma nasıl bakıcam bu ağrıyla bilmiyorum Allah yardım eder