Popüler Konu LenaG ile MasterFit

🔴🔴❗❗❗KIRMIZI TAKIM❗❗❗🔴🔴
bugün rüyanızda istediğiniz elbiselerinizle ortalıkta salına salına gezdiğinizi görürsünüz inşallah,
İnşallah kinoalar , brokoliler kovalar sizi,
Çöllerde susuz kaldığınızı görürsünüz de dukan birası çeşmesinden kana kan içersiniz inşallaaaaah
🆘️ acilen toparlanmamız gerek kızlaaar kızlar
📛❤️perşembe günü yediğiniz her lokmanın göbeğinize poponuza yapıştığını düşünelim ve yapışmayacak şeyler yiyelim.
📛❤️moraliniz bozuksa bişi yemek istiyorum ama ne diyorsanız beyninizin oyununa gelmeyin açın bdv okuyun sinirleriniz bozulsun kafanız dağılsın😂
📛❤️Bol bol su içelim hatta dukan birası gibi ödem atıcılar olursa mükemmel olur
📛❤️Temmuz u ortaladık neden ağustos ortasında kendimizle versiğimiz kilolarla gurur duymayalım ki💃
❤️❤️❤️❤️❤️Genel olarak su ve hareket iyi bir de minnak kaçamaklarla mücadele edersek harika sonuçlar kapıda 🔥🔥🔥
♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Çok geçmiş olsun canım

Allah yardimcin olsun canim. Cokk gecmis olsun

Önce kaynanama sonra anneme gittim.çölyaltan mı bilmem çok hastalandım.kalabalikta dikkat edemedim sanırım.Kan verdim bugün.Her yerim şiş ödem halsizlik karın ağrısı kaşıntı.
Size de çok geçmiş olsun 🌸
Geçmiş olsun canım inşallah sabaha hafifler :KK200:

geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey çıkmaz :KK200:
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏🏻

🔴🔴❗❗❗KIRMIZI TAKIM❗❗❗🔴🔴
bugün rüyanızda istediğiniz elbiselerinizle ortalıkta salına salına gezdiğinizi görürsünüz inşallah,
İnşallah kinoalar , brokoliler kovalar sizi,
Çöllerde susuz kaldığınızı görürsünüz de dukan birası çeşmesinden kana kan içersiniz inşallaaaaah
🆘️ acilen toparlanmamız gerek kızlaaar kızlar
📛❤️perşembe günü yediğiniz her lokmanın göbeğinize poponuza yapıştığını düşünelim ve yapışmayacak şeyler yiyelim.
📛❤️moraliniz bozuksa bişi yemek istiyorum ama ne diyorsanız beyninizin oyununa gelmeyin açın bdv okuyun sinirleriniz bozulsun kafanız dağılsın😂
📛❤️Bol bol su içelim hatta dukan birası gibi ödem atıcılar olursa mükemmel olur
📛❤️Temmuz u ortaladık neden ağustos ortasında kendimizle versiğimiz kilolarla gurur duymayalım ki💃
❤️❤️❤️❤️❤️Genel olarak su ve hareket iyi bir de minnak kaçamaklarla mücadele edersek harika sonuçlar kapıda 🔥🔥🔥
Ay yarin tarti günü demi 😵‍💫

Günaydın fıstıklar, nasılsınız?

Ben baya yoğunum ve artılarla bugün bismillah diyerek başlıyorum inşallah 🤲🏼

Yarın foto çekerim, bugünkü beni biraz üzdü
Tr ye giderken 81.300 düm
Bugün 84.400 çıktım 😔
Vallahaa bende döndügüm 3 kiloyla dönmüşümödemin vardır detoksları içmeye başla

X