- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
ben de öyle oluyordumNöbet cikisi hep arti geliyorm. Kıçımı da yirtsam fayda etmez
Malesef... fazlasiyla ödem tutuyorm nöbet ertesi oldugumdaO yorgunluktan uykusuzluktandir canim
Bilmem kiYırtmı diyorsun yani
ağzım açık kaldı yine , hep duyuyorum böyle şeyleri ama her defasın da beynim dumura uğrayıp bir süre öyle kalıyorumOndan oncede Ankarada bir lokonta basildi lokanta akrabalarin karadeniz lok.siydi yanlarinda calisan bulasikcinin kocasi cezaevinden izinli cikip pompali ile kadinin calistigi yeri taradi sozde kadin bunu aldatiyormus oysa kadin bosanama davasi acmis. Bela iste 2 sahibi ve garson oldu bir suru kisi yaralandi haberlerde sadece yarali var dediler gectiler cunku adam izinli cikmisti cezaevinden haber yapamadilar . Tamda duhunde bu olayi konusurken neye uğradığımızi sasirdik
Sen de mi saglikcisin cnm. Nöbetler cok yipratiyor malesefyaben de öyle oluyordum
yorgunluktan yüzüm gözüm ayaklarım şiş bir halde eve dönüyordum
ancak 2 güne normale dönüyordu. tabi çoğunlukla 2 gün dinlenemediğim için ağır ağır gidiyordu ödem
Persembe nobet yazdirmaMalesef... fazlasiyla ödem tutuyorm nöbet ertesi oldugumda
Canım yarıştığını sanmış. Yoksa zaten onları yazmazdı. Bence o konu ufak bir hata. Uzatmamak daha güzel olur.
Yarışma dışı olduğun için artılarının zararı sadece sana. Emziriyorsun ve yeni annesin. adet oldun mu onu da bilmiyorum. Bir haftanı değerlendirip sen kendini bi analiz et. Biz de yardımcı olacağımız birşey varsa oluruz. Yarışmasan da üzüldüm. İnşallah bu hafta daha güzel bir hafta olur.
He biz ilk havai fisek sandik gariban garibanağzım açık kaldı yine , hep duyuyorum böyle şeyleri ama her defasın da beynim dumura uğrayıp bir süre öyle kalıyorum
Haftaya prs nöbetciyim cok malesefPersembe nobet yazdirma
Bide bana yap geliyorum bayilirim beles kahveyeIyide biz olgun degiliz sanirim ben şuradan bir gideyim kahve iceyim heyheylerim geldi
ayy bir de güldürdün ya baharım yaaaaHe biz ilk havai fisek sandik gariban gariban
Sen persembe sabah tartil bacimHaftaya prs nöbetciyim cok malesef
Allahim sen bana sabır verBide bana yap geliyorum bayilirim beles kahveye
Canım şimdi okudum. Çok geçmiş olsun. Ne olur sakinleşmeye çalış. Bebek nasıl eşin iyi mi?Canim teşekkür ederim dün esim ve cocuklarimla saldıriya ugradık hatta BDV ye konu açıp yardım istemistim. Kimseyle tartismak gibi niyetimde yok gücümde yok.
Cok tesekkur kuzummmmmuhteşemsin beee mefkuşummmm işte böyle her haftaya imzanı atarsın sen
İnşallah tatlimyakınlaştırır.. seni benm yanıma doğru alalım inşallahhhhhhhhhhhhh
Moral bozmak yasak kkk bunu en iyi sen biliyorsun bitanecimşükür çıkmadım yoksa cidden moralim bozulacaktı
Veeee yine merve şovunu yaptiiiiBiraz gecikmeli de olsa Yettin
Geçen cuma 82.25
Bugün 80.75
Fark1.5
Yuzde%1.82
Eki Görüntüle 2933945
Teşekkür ederim cnmİki eksi de harikatebrikler
FarkettimHep ayni kiloyu veriyorz
Teşekkür ederim cnmherkes süpper vallahi
Neyseki 7 lere geçiş yapmamişinTebrik ederim diuetdaslarim çok güzel kilo vermişsin
Benim korumanın ilk haftası fiyasko
Geçen hafta 68.8
Bu hafta 69.7
4 günde kabak yemeği yedim desem
Bide haftasonu yediklerini sorAaa kabak mi sisirdi senio zaman sen sütlü yeşilçay devam
Amannn Allah korumuş kizzzBenimde horon ama yok pandemide hep sessiz sessiz evlendiler . En son bi dugune gittik bebwlwri anneme birakip daha horon oynayacaktik erkek tarafi mafyaymis dugunu bastilaradamlar geldi catcat bacaklarindan vurdular erkek tarafini biz masalarin altina saklanip emekleyerek kactik
Teşekkür ederim cnmGuzel eksi tebrik ederim ablacim ❤
düzelir kuzum düzelirEvet canım oldu bir kere. Ailevi problemlerim var . Moralsiz olunca yemeğe veriyorum kendimi. düzelicek ama
KIRMIZI TAKIM | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
K klbk33 | |||||||
| |||||||
| |||||||
MAVİ TAKIM | |||||||
| |||||||
@Aijoo | |||||||
| |||||||