Popüler Konu LenaG ile MasterFit

-800 bunada sükür çok verememişim ama Eki Görüntüle 2933900

kilo bildirimini yapayım hemen

geçen hafta 82.5 ( galiba )
bu cuma 81.4
fark -1.1 ama hala aldıklarım duruyor 2 hafta önce 80.2 ydim bu da demektir ki 1 kilo .200 gram artıdayım halaaaa:confused:

yarışmalara katılmıyorum ..

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @Filiz16
maşallah maşallah istediğimiz kiloya gelene kadar devam :nazar::nazar::nazar::nazar:

Benimde horon ama yok pandemide hep sessiz sessiz evlendiler . En son bi dugune gittik bebwlwri anneme birakip daha horon oynayacaktik erkek tarafi mafyaymis dugunu bastilar :KK57: adamlar geldi catcat bacaklarindan vurdular erkek tarafini biz masalarin altina saklanip emekleyerek kactik :mad:
Yok artık :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: sen düğüne gitme :KK60:

Benimde horon ama yok pandemide hep sessiz sessiz evlendiler . En son bi dugune gittik bebwlwri anneme birakip daha horon oynayacaktik erkek tarafi mafyaymis dugunu bastilar :KK57: adamlar geldi catcat bacaklarindan vurdular erkek tarafini biz masalarin altina saklanip emekleyerek kactik :mad:
üleeennnn bu nasıl iş , şükür size bir şey olmamış :KK57:

Kilo bildirimi

Gecen hafta 105. 2
Bugün 103.3
Fark 1.9💙Eki Görüntüle 2933930
Yüzde 1.80
Pazartesiden sonra fazla gitmedi 😐
Guzel eksi tebrik ederim ablacim ❤
Ben sadece adım icin yarıştım ondada hergün ama hergün gece 12 olmadan en az 12 bin adımi tamamladım yani üstüme düşen görevi yaptım .yani kimseye haksızlıkta yapmadim adaletsizlikte yapmadım. Şuanda en son istediğim seyde bu konuda tartısmak. İstenmiyorsam komplede giderim kimseye zarar vermek istemem.
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Yanlis anlasilma olmus canim kaldigin yerden devam et bir yere gitme
Burda herkes iyiliğin icin söylüyordur 🥰🥰🥰
Biraz gecikmeli de olsa Yettin😆
Geçen cuma 82.25
Bugün 80.75
Fark1.5
Yuzde%1.82
Eki Görüntüle 2933945
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Tebrik ederim diuetdaslarim çok güzel kilo vermişsin👏👏
Benim korumanın ilk haftası fiyasko🙄😁
Geçen hafta 68.8
Bu hafta 69.7
4 günde kabak yemeği yedim desem😒
Geri kalan uc gunde ne yediysen artik kabak fayda etmemis 😅😅😅

Bu ne kiz polisiye film gibi töbe töbe😳

Yok artık :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: sen düğüne gitme :KK60:
Ondan oncede Ankarada bir lokonta basildi lokanta akrabalarin karadeniz lok.siydi yanlarinda calisan bulasikcinin kocasi cezaevinden izinli cikip pompali ile kadinin calistigi yeri taradi sozde kadin bunu aldatiyormus oysa kadin bosanama davasi acmis. Bela iste 2 sahibi ve garson oldu bir suru kisi yaralandi haberlerde sadece yarali var dediler gectiler cunku adam izinli cikmisti cezaevinden haber yapamadilar . Tamda duhunde bu olayi konusurken neye uğradığımızi sasirdik :KK43:

Tünaydın kızlar
Kilo bildirimim 90.30
Gecen cuma 89.10 +1.20
Keyfim yoktu sabaha kadar oturdum ağzimda boş durmadı yedim ne bulduysam .

Bu hafta yarişlara katılmıyim.

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @Filiz16
kuzucum merak etme onlar da gidecek :KK200:
hepimizin inişli çıkışlı zamanları oluyor ve olacak da... insanız bunlar çok normal
önemli olan pes etmemek :KK19:
birisi demişti :
"Bir şeyler yapmak için motive olmayı veya o şeyi canı gönülden istemeyi beklemeyin. o şeyi yapmanız gerekiyorsa yapın. başka şeylerin sizi yolunuzdan alı koymasına asla izin vermeyin."

Canim benim ben 2 3 haftadir kilo veremiyorum yada az veriyorum ama hiçbir cuma günu artı gelmedim.
Yinede hiç bir gün menülerimi bozmadım adım sözumude tuttum. Herkes ara ara menülerinin disına çıkıyor ama böyle vebal yüklenmiyor. Takım kaptanlari uyarir anlarim ama yarismazken zarar vermemisken bu muamelede hic adaletli değil
Canım yarıştığını sanmış. Yoksa zaten onları yazmazdı. Bence o konu ufak bir hata. Uzatmamak daha güzel olur. :anne:
Yarışma dışı olduğun için artılarının zararı sadece sana. Emziriyorsun ve yeni annesin. adet oldun mu onu da bilmiyorum. Bir haftanı değerlendirip sen kendini bi analiz et. Biz de yardımcı olacağımız birşey varsa oluruz. Yarışmasan da üzüldüm. İnşallah bu hafta daha güzel bir hafta olur. :KK200: :KK200:

Guzel eksi tebrik ederim ablacim ❤

Yanlis anlasilma olmus canim kaldigin yerden devam et bir yere gitme
Burda herkes iyiliğin icin söylüyordur 🥰🥰🥰

Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤

Geri kalan uc gunde ne yediysen artik kabak fayda etmemis 😅😅😅

Sağol canım zaten kaptan olaran Cordelia Cordelia da sende olgun ve düzeylisin. Yaklaşimıniz ve motivasyonunuz çok güzel. Ama dünden beri ağır bir durum yaşıyorum. Insallah düzelicek

X