Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Benimde horon ama yok pandemide hep sessiz sessiz evlendiler . En son bi dugune gittik bebwlwri anneme birakip daha horon oynayacaktik erkek tarafi mafyaymis dugunu bastilar :KK57: adamlar geldi catcat bacaklarindan vurdular erkek tarafini biz masalarin altina saklanip emekleyerek kactik :mad:
Hadi ya o nasıl ekşınlı düğün:KK57:

Cok tesekkur kuzummmm 😍😍😍her hafta böyle olmasada gitsinde ne kadar olursa olsun 😁

İnşallah tatlim 😍😍😍

Moral bozmak yasak kkk bunu en iyi sen biliyorsun bitanecim 😍

Sen zaten fazla yemiyorsun ama daha fazla hareket etmen lazim heralde

Veeee yine merve şovunu yaptiiii 😍😍😍😍
Coook güzel eksi tatlim 😍😍😍😍

Teşekkür ederim cnm 😍

Farkettim 😅😅😅😅bakalim devami nasil gelecek :))

Teşekkür ederim cnm 💓

Neyseki 7 lere geçiş yapmamişin 😁

Bide haftasonu yediklerini sor 🤣🤣🤣

Amannn Allah korumuş kizzz 😲😲😲

Teşekkür ederim cnm 😍
Ama ama, cok güzel deyip yildizli göz koymamişin 😥😥😥😂😂😂
Basim agriyo abla iyi degilim

IMG_20211015_123804.jpg
Gecen hafta 66.9
Bu hafta 66.2
Fark - 700

Cok tesekkur kuzummmm 😍😍😍her hafta böyle olmasada gitsinde ne kadar olursa olsun 😁

İnşallah tatlim 😍😍😍

Moral bozmak yasak kkk bunu en iyi sen biliyorsun bitanecim 😍

Sen zaten fazla yemiyorsun ama daha fazla hareket etmen lazim heralde

Veeee yine merve şovunu yaptiiii 😍😍😍😍
Coook güzel eksi tatlim 😍😍😍😍

Teşekkür ederim cnm 😍

Farkettim 😅😅😅😅bakalim devami nasil gelecek :))

Teşekkür ederim cnm 💓

Neyseki 7 lere geçiş yapmamişin 😁

Bide haftasonu yediklerini sor 🤣🤣🤣

Amannn Allah korumuş kizzz 😲😲😲

Teşekkür ederim cnm 😍
Ama ama, cok güzel deyip yildizli göz koymamişin 😥😥😥😂😂😂
Valla abla insanin aklina ilk yavrucuklari geliiyor
Hadi ya o nasıl ekşınlı düğün:KK57:
Dugun cenazeye donmedi sukur profosyeneller tabi ayaklarina sıkmislar .

Benimde horon ama yok pandemide hep sessiz sessiz evlendiler . En son bi dugune gittik bebwlwri anneme birakip daha horon oynayacaktik erkek tarafi mafyaymis dugunu bastilar :KK57: adamlar geldi catcat bacaklarindan vurdular erkek tarafini biz masalarin altina saklanip emekleyerek kactik :mad:
:oha: yok artık

O zaman korkudan odumuz patlasada sonra biz cok espiri yaptik ustune . Hosgeldin canim duzene girdimi hayat
Bazen hayatta yaşadığımız şeyler o an bizi korkutma da sonrasında güldürebiliyor🤗🤗

Canım oruç borçlarım var onu tutmaya başladım 11 gün tutayım düzene girecek inşallah yoksa gidişat hiç iyi değil🙄🙄

Canım şimdi okudum. Çok geçmiş olsun. Ne olur sakinleşmeye çalış. Bebek nasıl eşin iyi mi?

Sagol canim benim Allah halden anlayandan razi olsun. Esimin kafası ense kısmi şiş burnu kırık bir gözü kan içinde. Oglum gece inleyerek uyudu 2 kerede sıçrayarak uyandı. Kızda sabaha kadar huysuzdu emzirmeye çalıstım süt gelneyince çıldırdi resmen . Benimde suratimin sag tarafi sag kolum komple uyuştu hic uyumadım

Canım şimdi okudum. Çok geçmiş olsun. Ne olur sakinleşmeye çalış. Bebek nasıl eşin iyi mi?
ben de şimdi okudum başımın arkasına ağrı girdi o korkup neler yaşamıştır düşünemiyorum rabbim kimseyi kötülerle şerlilerle karşılaştırmasın , aminnnn

Canim teşekkür ederim dün esim ve cocuklarimla saldıriya ugradık hatta BDV ye konu açıp yardım istemistim. Kimseyle tartismak gibi niyetimde yok gücümde yok.
Geçmiş olsun cnm
8 -14 Ekim Menü Bildirimleri

Bu hafta menude avantaji kirmizi takim kazandi tebrik ederim ❤❤
Ellerine saglik cnm 😍😍😍

Kirmizi takimimi tebrik ediyorum 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
Bugün yer gök kirmizi olacak inşallah 😅😅😅😅
Basim agriyo abla iyi degilim
Iyi uyumadinmi cnm hayirdir
Eki Görüntüle 2933964 Gecen hafta 66.9
Bu hafta 66.2
Fark - 700
Tebrikler cnm 💓

Bazen hayatta yaşadığımız şeyler o an bizi korkutma da sonrasında güldürebiliyor🤗🤗

Canım oruç borçlarım var onu tutmaya başladım 11 gün tutayım düzene girecek inşallah yoksa gidişat hiç iyi değil🙄🙄
Benimde varda allah biliyor soyle az daha sogusun havalar diye bekliyorum :KK70: 90 gun borc var hamileliklerden emzirmelwrden

Sagol canim benim Allah halden anlayandan razi olsun. Esimin kafası ense kısmi şiş burnu kırık bir gözü kan içinde. Oglum gece inleyerek uyudu 2 kerede sıçrayarak uyandı. Kızda sabaha kadar huysuzdu emzirmeye çalıstım süt gelneyince çıldırdi resmen . Benimde suratimin sag tarafi sag kolum komple uyuştu hic uyumadım
Offfff çok kötü olmuş canım ama neyseki canınız sağ insan korkar oldu artık dışarda kimseye birşey denmiyor nasıl bir vicdansızlık yaaa kucağında bebekle adama vurmak Allah ıslah etsin

Canim teşekkür ederim dün esim ve cocuklarimla saldıriya ugradık hatta BDV ye konu açıp yardım istemistim. Kimseyle tartismak gibi niyetimde yok gücümde yok.
çok geçmiş olsun
niye böyle bir şey oldu
nasıl böyle bir şey olabilir
inşanlar çıldırmış olmalı

X