Anam ben neymişimBende korkardim zuhal abladan 2018de 90lar topiginde
hem de ne zalııım ağızları olsa vallaha tükürücemoy oy gelirken 2 kilo 2 kilo geliyür
giderken 10 g 10 g gidiyür
zalım kilolar
Aaa kabak mi sisirdi seniTebrik ederim diuetdaslarim çok güzel kilo vermişsin
Benim korumanın ilk haftası fiyasko
Geçen hafta 68.8
Bu hafta 69.7
4 günde kabak yemeği yedim desem
herkesin iyiliği için dediğini biliyoruz baharım seni en iyi tanıyanlardan biride benim bence senin samimi kalbini bilirim benCidden diyorum yanlis seyler yaziyorsam boyleyse eger soyleyin daha yazmayacagim valla menu spor paylasirim ohh miss kimseyede karismam
Sagol abla, bosver ilk degil ama sondu bu muhabbetler .herkesin iyiliği için dediğini biliyoruz baharım seni en iyi tanıyanlardan biride benim bence senin samimi kalbini bilirim ben
Kabak bana yaramiyi demekkiAaa kabak mi sisirdi senio zaman sen sütlü yeşilçay devam
Yediklerini yak tabiAkşam kına vargideyim de iki doktureyim
dileğim 4 gün kabağın yanına ne yedin kiiiTebrik ederim diuetdaslarim çok güzel kilo vermişsin
Benim korumanın ilk haftası fiyasko
Geçen hafta 68.8
Bu hafta 69.7
4 günde kabak yemeği yedim desem
Kaptanlar dışında bizde birbirizi eleştirip yorum yapabiliriz canm yanlış anlaşılmasınCanim benim ben 2 3 haftadir kilo veremiyorum yada az veriyorum ama hiçbir cuma günu artı gelmedim.
Yinede hiç bir gün menülerimi bozmadım adım sözumude tuttum. Herkes ara ara menülerinin disına çıkıyor ama böyle vebal yüklenmiyor. Takım kaptanlari uyarir anlarim ama yarismazken zarar vermemisken bu muamelede hic adaletli değil
Sağol canımherkes süpper vallahi
Bende geliyimmi nasıl cnm düğün istiyor bu sıralarAkşam kına vargideyim de iki doktureyim
Gelir gelmez bos bulduklari yere yapisiyorlaroy oy gelirken 2 kilo 2 kilo geliyür
giderken 10 g 10 g gidiyür
zalım kilolar
Gel gel karşılıklı döktürüruzBende geliyimmi nasıl cnm düğün istiyor bu sıralar
kadınlara özel kına olsa da biz de gitsekkkkkkAkşam kına vargideyim de iki doktureyim
Benimde horon ama yok pandemide hep sessiz sessiz evlendiler . En son bi dugune gittik bebwlwri anneme birakip daha horon oynayacaktik erkek tarafi mafyaymis dugunu bastilarBende geliyimmi nasıl cnm düğün istiyor bu sıralar
Kadınlara Özelkadınlara özel kına olsa da biz de gitsekkkkkk
bizi de götür gittiğin yereeeee
gidelim dileğim hem yakın akrabanın değil yok şunu yetiştir bu oldu olmadı stresi de olmaz sadece eğleniriz vallahaBende geliyimmi nasıl cnm düğün istiyor bu sıralar