Popüler Konu LenaG ile MasterFit

rabbim bir daha yaşatmasın bunu da inşallah çabuk atlatırsınız ki hiç kolay değil yaşadıklarınız rabbim yardımcınız olsun , senin yanına ailenden gelebilecek kimse yok mu destekle çabuk atlatırdın sütün de belki hızlıca geri gelirdi , eşinin babası abisi var mı ona da destek lazım

Çok geçmiş olsun canım

Ayy cnm ya simdi okudum. Şok oldum. Bu nasil biseydir ya adamin kucaginda cocuk varken bile saldirabiliyorlar. Insan degiller bunlar. 3-5 krs verip cezasiz kurtulacaklarini bilmeleri böylelerini daha da cesaretlendiriyor cnm. Cok gecmis olsun. Gercekten cok üzüldüm.

Cok gecmis olsun halden anlamayan ben halinize cok uzuldum tum samimiyetimle .Nasil bir zorbaliktik ,vicdansizliktir

Mavi takimdaki tüm arkadaslarima tsk ederim. Duyarli olup sorumluluklarini eksiksiz yerine getirenlere ayrica tsk ederim. Güzel bir hafta gecirdim. Kaptanlik sorumluluguyla daha fazla kilo verdim. Iyiki bu yarisin icindeyiz. Tek basimiza zor olurdu dirayet gösterebilmek. Umarim bu hafta da ayni sekilde verimli bir hafta olur

Cok gecmis olsun halden anlamayan ben halinize cok uzuldum tum samimiyetimle .Nasil bir zorbaliktik ,vicdansizliktir

Benim kimseyle problemim yok herkes buraya rahatlamaya motive olmaya geliyor. kimse kimseyi reelde tanimiyor. Bu yazacağimi lütfen üstüne alınma kesinlikle senle ilgili değil ama ben bu hayatta herkesi kucaklarım kimseyi irdelemem küçümsemem ama en sevmedigim insan tipi laf sokan ,hadsiz , ukala ,kendini birşey sanan insanlar.

Tebrik ederim diuetdaslarim çok güzel kilo vermişsin
Benim korumanın ilk haftası fiyasko
Geçen hafta 68.8
Bu hafta 69.7
4 günde kabak yemeği yedim desem
Bende arti geldim gel gazoz içip efkar dağıtalım

Burda oyle insanlarin oldugunu düşünmüyorum canim herkes birbirine destek icin burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…