Hadi ya o nasıl ekşınlı düğünBenimde horon ama yok pandemide hep sessiz sessiz evlendiler . En son bi dugune gittik bebwlwri anneme birakip daha horon oynayacaktik erkek tarafi mafyaymis dugunu bastilaradamlar geldi catcat bacaklarindan vurdular erkek tarafini biz masalarin altina saklanip emekleyerek kactik
Bi kahve istedik be niye cemkiriyon tamam ben yapiyim sen gel incir kuruttun mu onlardan getir bariAllahim sen bana sabır verZipzip- beni şu yardimciliktan silsene yaaaa valla ruhum sıkıldı artık
Basim agriyo abla iyi degilimCok tesekkur kuzummmmher hafta böyle olmasada gitsinde ne kadar olursa olsun
İnşallah tatlim
Moral bozmak yasak kkk bunu en iyi sen biliyorsun bitanecim
Sen zaten fazla yemiyorsun ama daha fazla hareket etmen lazim heralde
Veeee yine merve şovunu yaptiiii
Coook güzel eksi tatlim
Teşekkür ederim cnm
Farkettimbakalim devami nasil gelecek :))
Teşekkür ederim cnm
Neyseki 7 lere geçiş yapmamişin
Bide haftasonu yediklerini sor
Amannn Allah korumuş kizzz
Teşekkür ederim cnm
Ama ama, cok güzel deyip yildizli göz koymamişin
Aynen öyle yapayimSen persembe sabah tartil bacim
Yaaaa istemsizce güldümmmHe biz ilk havai fisek sandik gariban gariban
Valla abla insanin aklina ilk yavrucuklari geliiyorCok tesekkur kuzummmmher hafta böyle olmasada gitsinde ne kadar olursa olsun
İnşallah tatlim
Moral bozmak yasak kkk bunu en iyi sen biliyorsun bitanecim
Sen zaten fazla yemiyorsun ama daha fazla hareket etmen lazim heralde
Veeee yine merve şovunu yaptiiii
Coook güzel eksi tatlim
Teşekkür ederim cnm
Farkettimbakalim devami nasil gelecek :))
Teşekkür ederim cnm
Neyseki 7 lere geçiş yapmamişin
Bide haftasonu yediklerini sor
Amannn Allah korumuş kizzz
Teşekkür ederim cnm
Ama ama, cok güzel deyip yildizli göz koymamişin
Dugun cenazeye donmedi sukur profosyeneller tabi ayaklarina sıkmislar .Hadi ya o nasıl ekşınlı düğün
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Benimde horon ama yok pandemide hep sessiz sessiz evlendiler . En son bi dugune gittik bebwlwri anneme birakip daha horon oynayacaktik erkek tarafi mafyaymis dugunu bastilaradamlar geldi catcat bacaklarindan vurdular erkek tarafini biz masalarin altina saklanip emekleyerek kactik
O zaman korkudan odumuz patlasada sonra biz cok espiri yaptik ustune . Hosgeldin canim duzene girdimi hayatYaaaa istemsizce güldümmm
Bazen hayatta yaşadığımız şeyler o an bizi korkutma da sonrasında güldürebiliyorO zaman korkudan odumuz patlasada sonra biz cok espiri yaptik ustune . Hosgeldin canim duzene girdimi hayat
Canım şimdi okudum. Çok geçmiş olsun. Ne olur sakinleşmeye çalış. Bebek nasıl eşin iyi mi?
ben de şimdi okudum başımın arkasına ağrı girdi o korkup neler yaşamıştır düşünemiyorum rabbim kimseyi kötülerle şerlilerle karşılaştırmasın , aminnnnCanım şimdi okudum. Çok geçmiş olsun. Ne olur sakinleşmeye çalış. Bebek nasıl eşin iyi mi?
geçmiş olsun canımYok yapmadım dün çocuk hastaydi hastaneye gotur gel saat kac oldu yapmadim bende
Geçmiş olsun cnmCanim teşekkür ederim dün esim ve cocuklarimla saldıriya ugradık hatta BDV ye konu açıp yardım istemistim. Kimseyle tartismak gibi niyetimde yok gücümde yok.
Ellerine saglik cnm8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Mefkurem @askrhpozitif @madamhd North River @sardunya1038 @klbk33 @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM fantastikaaa @Aijoo bluegreeneyes @Tostombalakanne @Migim @Zeynebim2020 Nefesimmmsin @aypare- ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul @Bal0ncuk Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl eceboce @Byrmsyda1 @Hazrmmm
Bu hafta menude avantaji kirmizi takim kazandi tebrik ederim ❤❤
Iyi uyumadinmi cnm hayirdirBasim agriyo abla iyi degilim
Tebrikler cnm
Benimde varda allah biliyor soyle az daha sogusun havalar diye bekliyorumBazen hayatta yaşadığımız şeyler o an bizi korkutma da sonrasında güldürebiliyor
Canım oruç borçlarım var onu tutmaya başladım 11 gün tutayım düzene girecek inşallah yoksa gidişat hiç iyi değil
Offfff çok kötü olmuş canım ama neyseki canınız sağ insan korkar oldu artık dışarda kimseye birşey denmiyor nasıl bir vicdansızlık yaaa kucağında bebekle adama vurmak Allah ıslah etsinSagol canim benim Allah halden anlayandan razi olsun. Esimin kafası ense kısmi şiş burnu kırık bir gözü kan içinde. Oglum gece inleyerek uyudu 2 kerede sıçrayarak uyandı. Kızda sabaha kadar huysuzdu emzirmeye çalıstım süt gelneyince çıldırdi resmen . Benimde suratimin sag tarafi sag kolum komple uyuştu hic uyumadım
çok geçmiş olsunCanim teşekkür ederim dün esim ve cocuklarimla saldıriya ugradık hatta BDV ye konu açıp yardım istemistim. Kimseyle tartismak gibi niyetimde yok gücümde yok.