Popüler Konu LenaG ile MasterFit

-800 bunada sükür çok verememişim ama Eki Görüntüle 2933900

maşallah maşallah istediğimiz kiloya gelene kadar devam

Yok artık sen düğüne gitme

üleeennnn bu nasıl iş , şükür size bir şey olmamış

Kilo bildirimi

Gecen hafta 105. 2
Bugün 103.3
Fark 1.9Eki Görüntüle 2933930
Yüzde 1.80
Pazartesiden sonra fazla gitmedi
Guzel eksi tebrik ederim ablacim ❤
Yanlis anlasilma olmus canim kaldigin yerden devam et bir yere gitme
Burda herkes iyiliğin icin söylüyordur
Biraz gecikmeli de olsa Yettin
Geçen cuma 82.25
Bugün 80.75
Fark1.5
Yuzde%1.82
Eki Görüntüle 2933945
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Tebrik ederim diuetdaslarim çok güzel kilo vermişsin
Benim korumanın ilk haftası fiyasko
Geçen hafta 68.8
Bu hafta 69.7
4 günde kabak yemeği yedim desem
Geri kalan uc gunde ne yediysen artik kabak fayda etmemis

Bu ne kiz polisiye film gibi töbe töbe

Yok artık sen düğüne gitme
Ondan oncede Ankarada bir lokonta basildi lokanta akrabalarin karadeniz lok.siydi yanlarinda calisan bulasikcinin kocasi cezaevinden izinli cikip pompali ile kadinin calistigi yeri taradi sozde kadin bunu aldatiyormus oysa kadin bosanama davasi acmis. Bela iste 2 sahibi ve garson oldu bir suru kisi yaralandi haberlerde sadece yarali var dediler gectiler cunku adam izinli cikmisti cezaevinden haber yapamadilar . Tamda duhunde bu olayi konusurken neye uğradığımızi sasirdik

Tünaydın kızlar
Kilo bildirimim 90.30
Gecen cuma 89.10 +1.20
Keyfim yoktu sabaha kadar oturdum ağzimda boş durmadı yedim ne bulduysam .

Bu hafta yarişlara katılmıyim.

Zipzip- Cordelia @Filiz16
kuzucum merak etme onlar da gidecek
hepimizin inişli çıkışlı zamanları oluyor ve olacak da... insanız bunlar çok normal
önemli olan pes etmemek
birisi demişti :
"Bir şeyler yapmak için motive olmayı veya o şeyi canı gönülden istemeyi beklemeyin. o şeyi yapmanız gerekiyorsa yapın. başka şeylerin sizi yolunuzdan alı koymasına asla izin vermeyin."

Canım yarıştığını sanmış. Yoksa zaten onları yazmazdı. Bence o konu ufak bir hata. Uzatmamak daha güzel olur.
Yarışma dışı olduğun için artılarının zararı sadece sana. Emziriyorsun ve yeni annesin. adet oldun mu onu da bilmiyorum. Bir haftanı değerlendirip sen kendini bi analiz et. Biz de yardımcı olacağımız birşey varsa oluruz. Yarışmasan da üzüldüm. İnşallah bu hafta daha güzel bir hafta olur.

Sağol canım zaten kaptan olaran Cordelia da sende olgun ve düzeylisin. Yaklaşimıniz ve motivasyonunuz çok güzel. Ama dünden beri ağır bir durum yaşıyorum. Insallah düzelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…