- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Aksam nöbet var. Bende döktürcemAkşam kına vargideyim de iki doktureyim
-800 bunada sükür çok verememişim ama Eki Görüntüle 2933900
maşallah maşallah istediğimiz kiloya gelene kadar devam
Ahandq benim bilinc alti bunlarin altini supurmek gerekdileğim 4 gün kabağın yanına ne yedin kiii
şaka bir yana şu an da bilinç altın yasaklar kalktı rahatım ama, ya yine diyet olursa diye kendince birikim yapıyor olabilir
Bir oraya bir burayaAksam nöbet var. Bende döktürcem
Yok artıkBenimde horon ama yok pandemide hep sessiz sessiz evlendiler . En son bi dugune gittik bebwlwri anneme birakip daha horon oynayacaktik erkek tarafi mafyaymis dugunu bastilaradamlar geldi catcat bacaklarindan vurdular erkek tarafini biz masalarin altina saklanip emekleyerek kactik
üleeennnn bu nasıl iş , şükür size bir şey olmamışBenimde horon ama yok pandemide hep sessiz sessiz evlendiler . En son bi dugune gittik bebwlwri anneme birakip daha horon oynayacaktik erkek tarafi mafyaymis dugunu bastilaradamlar geldi catcat bacaklarindan vurdular erkek tarafini biz masalarin altina saklanip emekleyerek kactik
Aynen aynen. Tedavileeeer mamalaaaar bakimlaaaar oh ohBir oraya bir buraya
Güzel kıvır en az 1kilo gitsinAksam nöbet var. Bende döktürcem
Guzel eksi tebrik ederim ablacim ❤Kilo bildirimi
Gecen hafta 105. 2
Bugün 103.3
Fark 1.9Eki Görüntüle 2933930
Yüzde 1.80
Pazartesiden sonra fazla gitmedi
Yanlis anlasilma olmus canim kaldigin yerden devam et bir yere gitmeBen sadece adım icin yarıştım ondada hergün ama hergün gece 12 olmadan en az 12 bin adımi tamamladım yani üstüme düşen görevi yaptım .yani kimseye haksızlıkta yapmadim adaletsizlikte yapmadım. Şuanda en son istediğim seyde bu konuda tartısmak. İstenmiyorsam komplede giderim kimseye zarar vermek istemem.
Zipzip- Cordelia
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤Biraz gecikmeli de olsa Yettin
Geçen cuma 82.25
Bugün 80.75
Fark1.5
Yuzde%1.82
Eki Görüntüle 2933945
Geri kalan uc gunde ne yediysen artik kabak fayda etmemisTebrik ederim diuetdaslarim çok güzel kilo vermişsin
Benim korumanın ilk haftası fiyasko
Geçen hafta 68.8
Bu hafta 69.7
4 günde kabak yemeği yedim desem
demeeeee bak şimdi iyice içim gittiiiiiKadınlara Özel
Bu ne kiz polisiye film gibi töbe töbeBenimde horon ama yok pandemide hep sessiz sessiz evlendiler . En son bi dugune gittik bebwlwri anneme birakip daha horon oynayacaktik erkek tarafi mafyaymis dugunu bastilaradamlar geldi catcat bacaklarindan vurdular erkek tarafini biz masalarin altina saklanip emekleyerek kactik
Nöbet cikisi hep arti geliyorm. Kıçımı da yirtsam fayda etmezGüzel kıvır en az 1kilo gitsin
Ondan oncede Ankarada bir lokonta basildi lokanta akrabalarin karadeniz lok.siydi yanlarinda calisan bulasikcinin kocasi cezaevinden izinli cikip pompali ile kadinin calistigi yeri taradi sozde kadin bunu aldatiyormus oysa kadin bosanama davasi acmis. Bela iste 2 sahibi ve garson oldu bir suru kisi yaralandi haberlerde sadece yarali var dediler gectiler cunku adam izinli cikmisti cezaevinden haber yapamadilar . Tamda duhunde bu olayi konusurken neye uğradığımızi sasirdikYok artıksen düğüne gitme
kuzucum merak etme onlar da gidecek
O yorgunluktan uykusuzluktandir canimNöbet cikisi hep arti geliyorm. Kıçımı da yirtsam fayda etmez
Canım yarıştığını sanmış. Yoksa zaten onları yazmazdı. Bence o konu ufak bir hata. Uzatmamak daha güzel olur.Canim benim ben 2 3 haftadir kilo veremiyorum yada az veriyorum ama hiçbir cuma günu artı gelmedim.
Yinede hiç bir gün menülerimi bozmadım adım sözumude tuttum. Herkes ara ara menülerinin disına çıkıyor ama böyle vebal yüklenmiyor. Takım kaptanlari uyarir anlarim ama yarismazken zarar vermemisken bu muamelede hic adaletli değil
Olsun kız denemekten zarar gelmezNöbet cikisi hep arti geliyorm. Kıçımı da yirtsam fayda etmez
Omru hayatimda ilkti bir dahada olmasin insallah eltimde krize girdi agliyor kacayim mi onu mu cekistireyim bilemedikteBu ne kiz polisiye film gibi töbe töbe
Benide alin kiz ne olur, valla halay başı olcam bakBende geliyimmi nasıl cnm düğün istiyor bu sıralar
Guzel eksi tebrik ederim ablacim ❤
Yanlis anlasilma olmus canim kaldigin yerden devam et bir yere gitme
Burda herkes iyiliğin icin söylüyordur
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Geri kalan uc gunde ne yediysen artik kabak fayda etmemis