Çok geçmiş olsun kuzum.Hatırlanmak coook güzel teşekkürler kaptanım. Bu aralar kendime inancım yok ama sizin motivasyon ve desteginizle çabalarım en azından
He şöyle gel öpemUzatılmaması benim karıma oluriyice saldım yoooğsam
Maşallah14 yasinda bir oglum var canim Allah hepimizin yavrularina uzun ömürler versin
Cok geçmiş olsun şimdi nasılsın?Iyi geceler kizlar
Giremedin bugun hic halim yoktu cocuklardan firsat buldukca biraz koltukta yattim
Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun
31 ocak sali menum
11.00
2 mandalina
1 avuc leblebi
15.30
1 lokma ekmek
1yk et sote
Spor yok
saatimin sarji bitmis aksama kadar farketmedim hic
REsim cekmek icin baktigimda gordum aksam
Zaten genelde yattim firsat buldukca
Adimida tamamlayamamisimdir
Zipzip-
bilgeyogii
Cordelia
Eşofman lastiğine sıkıştırsanZor geliyor bana uzerimde tasimak kiz tasisam da garanti saymiyor. Neyse bu isin cozumu yok gibi
Oy oy cizkekim
O anlamda demedim kız, yogunsun ya orada, aktif olamadin pek burada diyeayni
Benzerini denedim, sadece telefonu kapsayacak cantayi boynuma takip dolaniyorum evde, o da zoryine de iyi bir alternatif. Sağ ol dusundugun icin,
Sağ ol zipizpim
Sağ olgünaydinn
Anladım canım,afiyet olsunMuz kadar tatli degil canim ama fena degl ben sevdim, aslinfa ogluma aldim kuru meyveler o yemiyor meyve pek ama hosuma gitti bitince yine alicam muz
Masallah kiz büyütmüssün sen artik bilmiyoduk okadar büyük oldugunuaminn hepsine insallah canim
Doğumdan sonra hemen olurdum ben,bu kez iki ay geçti hala olamadımEvet canim
Ayy daldım çıkamadım videolarina
Ya bu hipnozdan ben de istiyorummmmmm
Geçmiş olsun,tez zamanda toparlar insallahSelam kızlar, bugün küçük kızım ateşlenmiş kreşten aradılar eşim aldı eve gitti. Aksilik bu yarın kayıt gününün sonu asla izin vermezler, daha da fenası babamda vertigo çıktı yazık adamcagizin bütün gün başı dönmüş
Küçük Kızım mecbur babayla kalacak, büyük de benimle ise gelecek
Ne bitmek hastalıkmis atlatamadik bi türlü
Allah beterinden korusun
Abouv yarın cuma mı
Ama senin bu cabani başkası yapsa erirdi. Kilo vermeyi de etkiliyor. Aidin Salih i hic duydun mu? O kadın eski tıp ıbaz almış. Belki bize yarar şeyler vardır. Bı bakalım bakalımBiberi ilk defa duydum.Kan ilacıni artık bıraktım boş yere kullanıyorum çünkü işe yaramıyor bir yılda 6 defa ise yaramadigi için ilaç değiştirdi doktor en son prof yönlendirdi serumlar hariç oda o kanser ilacını dene diyince tamamen bıraktım peşini yani derdim ne bilmeden pek mantıklı gelmedi bir de günde 6 defa o yüzden artık böyle deneyeceğim 6 ayda bir kontrol olacağım ayda bir normalde ama ise yaramadıkca psikolojik olarak çok stres oluyorum ben böyle iyiyim mesela doktora gidince yok böyle ayakta nasıl duruyorsun yok böyle yaşanmaz bir sürü şey söylüyor ama ben kendimi iyi hissediyorum belki de benim yapımda bu herkes aynı olacak diye birşey yok ki o kadar ağır konuşunca ben daha kotu oluyorum farkında degiller
Yaa cok gecmis olsun yasemin, gercekten bi bitmedi bu hastaliklar yaSelam kızlar, bugün küçük kızım ateşlenmiş kreşten aradılar eşim aldı eve gitti. Aksilik bu yarın kayıt gününün sonu asla izin vermezler, daha da fenası babamda vertigo çıktı yazık adamcagizin bütün gün başı dönmüş
Allah beterinden korusun
Hosgeldin canimm hadi bakalm yarin baslangicin hayirli olsun simdidenSelam kızlar ben geldimeve döndüm bugün ise de başladım, yarın tartilip tam gaz diyete devam etmek istiyorum
Ödem kesin vardir cnm o yüzdne hic moral bozma bence kac cikarsa ciksin hemen gider insallah77.4 tum en son ama almisimdir bu hafta 2 kez local aneztezi aldim odem vardir diyet yapmadim ve cogunlukla yattim 79 bile olmusumdur
Bence yat uyu dinlen canim valla ben olsam öyle yaparsm sporu yarn yaparsn insallah. Allah kolaylik versin 3 cocuk zordur tabi yeri geliyor bitanesiyle bas edemiyorumÜç çocukla her şeye yetişmek ne kadar zormuşgün yetmiyor salı dış randevum vardı çok da uzun sürmedi ama evden çıkma ve eve girme Faslı tüm günü bitirdi.Dun kızımın 2.ay aşısı vardı, gün yine bitti.Bugun ttum gün evdeydim 2 tane Leslie 3 mil yapma hedefi koydum kendime ama nerdeee çamaşırları bile katlayamadim asi sebebiyle huzursuz olunca.Simdi ayağımda sallıyorum uyursa uyusam mi Leslie mi yapsam diye düşünüyorum (iç sesim de diyor ki yarım saattir ev için fırsat kolluyorsun ne lesliesi )
O kadını duymadım İstanbul'da bir beyefendi var adı sana duyulmuş isim vermeden geçeyim ona gittim şöyle böyle bir sürü karışım verdi sonuç sıfır başka birine gittim para tuzağı açıkça artık bıraktım peşini benim bütün değerlerim düşük yani tansiyon 12 8 olursa ben bayılıyorum 9 4 8/5 normalim şeker 74 75 toklukta bu ama cidden bana zararı yok bunların yanı ne bileyim işte 8 5 tansiyonda birisi bayılma geçirebilir ama beni etkilemiyor bende artık şu mantık oluştu benim yapım bu hamilelikte bil 10/5 üstüne çıkmadı tansiyonum. Öyle değişik bir durum şu konuda haklısın benim yaptığım sporu diyeti başka arkadaşlar yapsa daha çok kilo verebilir ama bu sorun yaratmıyor bende çünkü artık çözüm olmadığını kabullendim benAma senin bu cabani başkası yapsa erirdi. Kilo vermeyi de etkiliyor. Aidin Salih i hic duydun mu? O kadın eski tıp ıbaz almış. Belki bize yarar şeyler vardır. Bı bakalım bakalım
Bu söylediğim kadın Azerbaycan li vefat etti. Bizim canan Karatay gibi.O kadını duymadım İstanbul'da bir beyefendi var adı sana duyulmuş isim vermeden geçeyim ona gittim şöyle böyle bir sürü karışım verdi sonuç sıfır başka birine gittim para tuzağı açıkça artık bıraktım peşini benim bütün değerlerim düşük yani tansiyon 12 8 olursa ben bayılıyorum 9 4 8/5 normalim şeker 74 75 toklukta bu ama cidden bana zararı yok bunların yanı ne bileyim işte 8 5 tansiyonda birisi bayılma geçirebilir ama beni etkilemiyor bende artık şu mantık oluştu benim yapım bu hamilelikte bil 10/5 üstüne çıkmadı tansiyonum. Öyle değişik bir durum şu konuda haklısın benim yaptığım sporu diyeti başka arkadaşlar yapsa daha çok kilo verebilir ama bu sorun yaratmıyor bende çünkü artık çözüm olmadığını kabullendim ben
Yattım vallaYaa cok gecmis olsun yasemin, gercekten bi bitmedi bu hastaliklar ya
Hosgeldin canimm hadi bakalm yarin baslangicin hayirli olsun simdiden
Ödem kesin vardir cnm o yüzdne hic moral bozma bence kac cikarsa ciksin hemen gider insallah
Bence yat uyu dinlen canim valla ben olsam öyle yaparsm sporu yarn yaparsn insallah. Allah kolaylik versin 3 cocuk zordur tabi yeri geliyor bitanesiyle bas edemiyorum
Canım aidin Salih vefat etti, kitabını edinebilirsin.Videolarini izleyebilirsin bı bak istersen. Bir de Ayşegül coruklu var biyokimya uzmanı Ben o kadını çok beğeniyorum. ınstagramdan bakabilir,kitaplarını okuyabilir ya da YouTube da bir suri videosu var izleyebilirsinO kadını duymadım İstanbul'da bir beyefendi var adı sana duyulmuş isim vermeden geçeyim ona gittim şöyle böyle bir sürü karışım verdi sonuç sıfır başka birine gittim para tuzağı açıkça artık bıraktım peşini benim bütün değerlerim düşük yani tansiyon 12 8 olursa ben bayılıyorum 9 4 8/5 normalim şeker 74 75 toklukta bu ama cidden bana zararı yok bunların yanı ne bileyim işte 8 5 tansiyonda birisi bayılma geçirebilir ama beni etkilemiyor bende artık şu mantık oluştu benim yapım bu hamilelikte bil 10/5 üstüne çıkmadı tansiyonum. Öyle değişik bir durum şu konuda haklısın benim yaptığım sporu diyeti başka arkadaşlar yapsa daha çok kilo verebilir ama bu sorun yaratmıyor bende çünkü artık çözüm olmadığını kabullendim ben
Sagol cnm. Sanada çok geçmiş olsun.Bende de aynı sıkıntı var canım. Çok geçmiş olsun. Mide iltihaplanması ilk kez başıma geldi. Doktor ilaçla düzelir diyor. Herhangi bir beslenme şekli söylemedi. Kendim neyin iyi gelip gelmediğini tecrübeyle bulmaya çalışıyorum. Keşke sorsaymisim doktora.
canım çok çok geçmiş olsunSelam kızlar, bugün küçük kızım ateşlenmiş kreşten aradılar eşim aldı eve gitti. Aksilik bu yarın kayıt gününün sonu asla izin vermezler, daha da fenası babamda vertigo çıktı yazık adamcagizin bütün gün başı dönmüş
Allah beterinden korusun
Sağ ol siskopatimCanım sen durumun farkındasın en önemlisi bence bu bugün toparlarsin sporda oldu mu tamamdır sıkıntı yapma
Canim zipzipim❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
@Elhan
@SebastianCheesecake
@fesang
@minerva1988
@erenmothers
@Kinoalihatun
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
Migrenben
Mthn83
@gezegenfeza
@belmayne
@Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
@succulentaski
@Bal0ncuk
@kelebek19
@karamelllim
Jasminium84
Pnrrr-12
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
G Goklerce
@Beyaz leylak
@Ilazram
bilgeyogii
E Elif Tolga
@Toprak_ Kokusu
Sag olMaşallahamin canim
Cok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Eşofman lastiğine sıkıştırsaneğilip dogrulurkennrahatsiz etmez.Ben sırt çantası gibi takıyorum arka tarafa kalınca eğilip dogrulurken rahatsız etmiyor.
Anladım canım,afiyet olsun
Doğumdan sonra hemen olurdum ben,bu kez iki ay geçti hala olamadımne yapsak da gelse bu regl hazretleri
Ayy daldım çıkamadım videolarinabiz o hipnozla da kilo alırız bence
Geçmiş olsun,tez zamanda toparlar insallah
Atlayıp cumartesiye gecebilsek
İnsaallah, iyi gecelerriyi geceler kizlar yarin yüzümüz güler insallah