- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
Emeğine sağlık canım ben bu hafta sarı takımda olmak istiyorum menü bildirmekte zorlaniyorum bi de böyle deneyim❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
@Elhan
@SebastianCheesecake
fesang
@minerva1988
@erenmothers
@Kinoalihatun
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@D U T
Mthn83
@gezegenfeza
@belmayne
@Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
Cicekbocekkaktus
succulentaski
@Bal0ncuk
@kelebek19
@karamelllim
Jasminium84
Pnrrr-12
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
@Goklerce
Beyaz leylak
I Ilyusa
bilgeyogii
E Elif Tolga
@Toprak_ Kokusu
Tam persembe menusuMenü 16:20
Kk peynir 5 zeytin
Domates salatalık
Az kaşarlı yumurta
Çay
16:40 kahve
Su1.5 2 3 bulurum
Spor bildirimi 02.02.23
Adım:17099
bilgeyogii Zipzip- Cordelia
Serumla damardanda veriliyo benim bildigimKan ilacı içmekten nefret ediyorum
Ben çok kullandım aklına gelen bütün kan ilaçlarını su pekmeze benzeyen şişe içindekiler dahil kullanmaya 2. Sınıfta başladım ailemden kan hastalığı var genetik ne yazık ki çoğu fmf yada Akdeniz anemisi babam taşıyıcı kardeşlerim hepsi hastası tek bende yok aile fmf ve Akdeniz anemisi kardeşimin çocuğunda bile çıktı ne yazık ki atak dönemleri geçiriyorlar onlar ikiside olmamasına rağmen akyuvar alyuvar ne haltsa Akdeniz anemisi gibi kan kendi kendi yiyor bende de ama yine şükrediyorum aileye göre şanslıyım diye doğum yaparken bile İstanbul da tek hastane kabul etti beni onunda şartı en yakın hastaneden ambulans ile gitmek zorundaydim hastaneye artık bıraktım baktirmiyorum bile çünkü çözümü yok ilaç fayda etmiyor bana
Ahh canim yaa allah korusun3 çocuğu asla düşünmüyorum 2.dogumumda doktor esime açık açık demiş buradan sağ çıkarsa masada kalmazsa iyidir Rabbime şükürler olsun çıktım ama ben çektiğimi biliyorum
Gecmis olsun canimSelam kızlar, bugün küçük kızım ateşlenmiş kreşten aradılar eşim aldı eve gitti. Aksilik bu yarın kayıt gününün sonu asla izin vermezler, daha da fenası babamda vertigo çıktı yazık adamcagizin bütün gün başı dönmüş
Küçük Kızım mecbur babayla kalacak, büyük de benimle ise gelecek
Ne bitmek hastalıkmis atlatamadik bi türlü
Allah beterinden korusun
Evet yaa nerelerde
Canim aslinda yuruyebilirim diye dusundum ama saglik problemlerim yuzunden olamadi maalesef su iki gundur iyi gibiyim .Haftaya daha iyi bir baslangic yapacagim akilli saatimi de aldim yeni haftaya hazirim inşallahCicekbocekkaktus
Beyaz leylak
Gecen hafta Sarı takima girerek adım atmak istediginizi söylediniz ama bu hafta hic adim bildirimi yapmadiniz bir sebebi var mi ???
Dr bana vermiyor canımTam persembe menusu
Serumla damardanda veriliyo benim bildigim
Ahh canim yaa allah korusun
Rabbim cocuklarinin basindan eksik etmesin seni
Gecmis olsun canim
Evet yaa nerelerdeUcanSupurge
CicikuşumKilo bildirimi;
Geçen Hafta Cuma: 89,25
Bu hafta : 86,70
Fark :2,55
Yüzde :2,85Zipzip- bilgeyogii
Masterfit’e devam kaptanım.
Eki Görüntüle 3201738
Bir videolarına kitabına bakayım canım çok teşekkür ederimBu söylediğim kadın Azerbaycan li vefat etti. Bizim canan Karatay gibi.
Ben bide hacamat düşünüyorum. Ama kan böyleyken yapmazlar bakalım