Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ellerine sağlık kaptanım ben bu hafta masterfitte olmak istiyorum

77.4 tum en son ama almisimdir bu hafta 2 kez local aneztezi aldim odem vardir diyet yapmadim ve cogunlukla yattim 79 bile olmusumdur

MasterFit e varım kaptanım eline sağlık

Zipzip- kaptanim ben bugun bildirim yapnayi unuttum kusura bakmayinyarin yaparim ama geç olur isterseniz gece 2 3 gibi yapayim zaten ayaktayim uyumuyorum siz de sabah saatleri olur ama ne kadar gercekci olur bilemem
Canım sen yap yarın ona göre açıklarız. Sorun olmaz bence gece bı bak kav çıkacak

Hepinize şifa versin rabbim.
Kan ilacinla birlikte biber al canım emilimi artırıyor. Benim özel günüm ağır geçiyor. Yapım değil kayıp fazla. Küçük oglanda sıkıntılı olunca depresyon halimi hangisi tetikliyor bilemiyorum.

Beslenmeye odaklanmadim önemsemedim bu hafta. Sadece aralıklı oruç saatlerini yaptım. Bugün de evde ısınma ve kardiyo yaptım. İş çıkışı tempolu 25 dk yürüdüm. Birazda bölgesel çalıştım. İnsan yaptıkça yapasi geliyor
Yarın kesin pert olcam
Ama hala 8 bin adım bile olmadı

Hatırlanmak coook güzel teşekkürler kaptanım. Bu aralar kendime inancım yok ama sizin motivasyon ve desteginizle çabalarım en azından

Biberi ilk defa duydum.Kan ilacıni artık bıraktım boş yere kullanıyorum çünkü işe yaramıyor bir yılda 6 defa ise yaramadigi için ilaç değiştirdi doktor en son prof yönlendirdi serumlar hariç oda o kanser ilacını dene diyince tamamen bıraktım peşini yani derdim ne bilmeden pek mantıklı gelmedi bir de günde 6 defa o yüzden artık böyle deneyeceğim 6 ayda bir kontrol olacağım ayda bir normalde ama ise yaramadıkca psikolojik olarak çok stres oluyorum ben böyle iyiyim mesela doktora gidince yok böyle ayakta nasıl duruyorsun yok böyle yaşanmaz bir sürü şey söylüyor ama ben kendimi iyi hissediyorum belki de benim yapımda bu herkes aynı olacak diye birşey yok ki o kadar ağır konuşunca ben daha kotu oluyorum farkında degiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…