Ellerine sağlık kaptanım❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
@Elhan
@SebastianCheesecake
@fesang
@minerva1988
@erenmothers
@Kinoalihatun
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
Migrenben
Mthn83
@gezegenfeza
@belmayne
@Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
@succulentaski
@Bal0ncuk
@kelebek19
@karamelllim
Jasminium84
@Pnrrr-12
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
G Goklerce
Beyaz leylak
@Ilazram
@siskopat
E Elif Tolga
@Toprak_ Kokusu
Hosgeldin tekrar canımmSelam kızlar ben geldimeve döndüm bugün ise de başladım, yarın tartilip tam gaz diyete devam etmek istiyorum
77.4 tum en son ama almisimdir bu hafta 2 kez local aneztezi aldim odem vardir diyet yapmadim ve cogunlukla yattim 79 bile olmusumdurTürkiye giristen itibaren 6ay gecerliymis cnm alman türk cift vatandas olanlara fa 2 sene. Sonrasinda sürmek icin cikartmak gerekiyormus
Masallah canim
sagol canim kapisalim tabiki gecen hafta 76ydim 3 gündür tartilmadm bende merak ediyorm sonucu bakalm kac cikcak yarn sen kacsin suanda
Hoşgeldin canim ben de tam gaz bu hafta basliyorum inşallahSelam kızlar ben geldimeve döndüm bugün ise de başladım, yarın tartilip tam gaz diyete devam etmek istiyorum
MasterFit e varım kaptanım eline sağlık❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
@Elhan
@SebastianCheesecake
@fesang
@minerva1988
@erenmothers
@Kinoalihatun
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
Migrenben
Mthn83
@gezegenfeza
@belmayne
@Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
@succulentaski
@Bal0ncuk
@kelebek19
@karamelllim
Jasminium84
@Pnrrr-12
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
G Goklerce
Beyaz leylak
@Ilazram
@siskopat
E Elif Tolga
@Toprak_ Kokusu
Canım sen yap yarın ona göre açıklarız. Sorun olmaz bence gece bı bak kav çıkacakZipzip- kaptanim ben bugun bildirim yapnayi unuttum kusura bakmayin yarin yaparim ama geç olur isterseniz gece 2 3 gibi yapayim zaten ayaktayim uyumuyorum siz de sabah saatleri olur ama ne kadar gercekci olur bilemem
Sana her gün cumaAbouv yarın cuma mı
Amin canım sağol.Bi kaç gün uykusuz kalarak döngüyü normale döndürecez ben de bugün uyumadim 4 saatlik uyku ile hic iyi degilim ama sabredecem
Başka ülke heyecani ile benim gibi 17 kilo alabilirsin amaAllah gönlüne ferahlik versin poldelyam
Yeme kuzum ayaklarına o yükü bindirme. Hafif şeylerle oyala kendini ne olur.Ben çok yiyorum ya
İlk hafta iştahım kapalıydı
Şimdi çok açık
Sabah bir tartı vardı, çıktım üstüne
Kıyafetlerle, kahvaltı sonrası ve sonda elimde 84 çıktım
Hoş buldum canım
Hoş buldum canım, başlayalım verelim kiloları ya, insan tek başına motive olamıyorHoşgeldin canim ben de tam gaz bu hafta basliyorum inşallah
Uzatılmaması benim karıma olurİzinler uzatılmayacak bilgine
Hepinize şifa versin rabbim.Görünürde bende yok aile genetik yatkınlık varsa görünürde problem olmasa da ne yazık ki bir şekilde vücutta bulunuyor ailemin hepsi kan hastası tek bende yok ama nerdeyse hepsinden beter durumlara düşen yine de benim cort... kullanıyor hepsi bir tür kanser ilacı bu fmf dediğim hastalık atak halinde değilsen o an kan tahlilinde çıkmıyor ne yazık ki ben atak geçirmiyor hiç belki de bu yüzden bulunamıyor dedi bı tane prof. Aynı ilacı kullan dedi benim içim almadı günde 6 defa kullanmayı
Hatırlanmak coook güzel teşekkürler kaptanım. Bu aralar kendime inancım yok ama sizin motivasyon ve desteginizle çabalarım en azından❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Cordelia
@Elhan
@SebastianCheesecake
@fesang
@minerva1988
@erenmothers
@Kinoalihatun
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
Migrenben
Mthn83
@gezegenfeza
@belmayne
@Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
@succulentaski
@Bal0ncuk
@kelebek19
@karamelllim
Jasminium84
@Pnrrr-12
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
G Goklerce
Beyaz leylak
@Ilazram
@siskopat
E Elif Tolga
@Toprak_ Kokusu
Biberi ilk defa duydum.Kan ilacıni artık bıraktım boş yere kullanıyorum çünkü işe yaramıyor bir yılda 6 defa ise yaramadigi için ilaç değiştirdi doktor en son prof yönlendirdi serumlar hariç oda o kanser ilacını dene diyince tamamen bıraktım peşini yani derdim ne bilmeden pek mantıklı gelmedi bir de günde 6 defa o yüzden artık böyle deneyeceğim 6 ayda bir kontrol olacağım ayda bir normalde ama ise yaramadıkca psikolojik olarak çok stres oluyorum ben böyle iyiyim mesela doktora gidince yok böyle ayakta nasıl duruyorsun yok böyle yaşanmaz bir sürü şey söylüyor ama ben kendimi iyi hissediyorum belki de benim yapımda bu herkes aynı olacak diye birşey yok ki o kadar ağır konuşunca ben daha kotu oluyorum farkında degillerHepinize şifa versin rabbim.
Kan ilacinla birlikte biber al canım emilimi artırıyor. Benim özel günüm ağır geçiyor. Yapım değil kayıp fazla. Küçük oglanda sıkıntılı olunca depresyon halimi hangisi tetikliyor bilemiyorum.