Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hiçbir hastalığım yok canım. Hem hemoglobin hem ferritin düşüyor. 4 e düşmüş şimdide.
Bı kadın doğuma gitme vakti geldi sanırım.

Bi kaç gün uykusuz kalarak döngüyü normale döndürecez ben de bugün uyumadim 4 saatlik uyku ile hic iyi degilim ama sabredecem
Keşke bende Kanada da olsam. Biliyorum dertler orada da aynı ama başka ülke heyecanı derken belki nefes alırım. Beyaz leylak
Başka ülke heyecani ile benim gibi 17 kilo alabilirsin ama Allah gönlüne ferahlik versin poldelyam

Ferinjek takılıyor mu sana?
Arada. Ben istedim de çok önemsemediler. Olmaz dediler

Bende heryerde geçerli zannediyordum
Sadece ab de mi geçerli ki
Türkiye giristen itibaren 6ay gecerliymis cnm alman türk cift vatandas olanlara fa 2 sene. Sonrasinda sürmek icin cikartmak gerekiyormus
Çok daha iyiyim
Minik adım atıyorum
Masallah canim
Hem menü hem adimlar harika pınar şu hastane işleri bitsin kapışalım yine senle ayni kilolardaydik tabi sen su an daha zayifsindir
sagol canim kapisalim tabiki gecen hafta 76ydim 3 gündür tartilmadm bende merak ediyorm sonucu bakalm kac cikcak yarn sen kacsin suanda

Ferinjek takılıyor mu sana?
Arada. Ben istedim de çok önemsemediler. Olmaz dediler
Takıldı ama faydasini görmedim ayda bir bazen 6 ayda bir mecburiyetten takılıyor ama bana sorsan bı faydası yok 5 6 gün sonra yine eski haline geri dönüyor ama doktora söyledim kaç kez her defasında mecbursun diyerek takıyor sağolsun

Selam kızlar, bugün küçük kızım ateşlenmiş kreşten aradılar eşim aldı eve gitti. Aksilik bu yarın kayıt gününün sonu asla izin vermezler, daha da fenası babamda vertigo çıktı yazık adamcagizin bütün gün başı dönmüş
Küçük Kızım mecbur babayla kalacak, büyük de benimle ise gelecek
Ne bitmek hastalıkmis atlatamadik bi türlü

Allah beterinden korusun

Hiçbir hastalığım yok canım. Hem hemoglobin hem ferritin düşüyor. 4 e düşmüş şimdide.
Bı kadın doğuma gitme vakti geldi sanırım.
Görünürde bende yok aile genetik yatkınlık varsa görünürde problem olmasa da ne yazık ki bir şekilde vücutta bulunuyor ailemin hepsi kan hastası tek bende yok ama nerdeyse hepsinden beter durumlara düşen yine de benim cort... kullanıyor hepsi bir tür kanser ilacı bu fmf dediğim hastalık atak halinde değilsen o an kan tahlilinde çıkmıyor ne yazık ki ben atak geçirmiyor hiç belki de bu yüzden bulunamıyor dedi bı tane prof. Aynı ilacı kullan dedi benim içim almadı günde 6 defa kullanmayı

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah minige

Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )

Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
Elhan
Hedef60kgolmak
fesang
minerva1988
erenmothers
Kinoalihatun
@Willemijn-
60kiloyum
aypare ackerman
Kmsl Hnd
Migrenben
Mthn83
gezegenfeza
belmayne
Bar_na
sara_28
_ASTRAL_
Cicekbocekkaktus
succulentaski
Bal0ncuk
kelebek19
Hedef65tir
Jasminium84
Pnrrr-12
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
G Goklerce
Beyaz leylak
I Ilyusa
bilgeyogii
E Elif Tolga
@Toprak_ Kokusu

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah minige
Amin canım sağol

Ellerine sağlık kaptanım ben MasterFitte devam etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…