Gerçekten köklü değişiklikler yapmak istiyorum beslenmem de ..bütün hastalıkların problemlerin tokluktan yemek üstüne yemek yemekten zarar veren gıdaları tüketmekten olduğuna çok çok inanıyorum. Ara ara Şifa niyetine yapılan su orucunun yanlış beslenme ile vücuda giren zehirli maddelerin atımını sagliyacagini düşünüyorum.Saglikli yaşlanmak ölmek istiyorum açıkçası canım yaİyi geceler kuşum tatlı rüyalar
çok çok zormuş canım
Yine sen bilirsn
Günaydın ablacığımGünaydınlar hanımlar
Günaydın ablacığım
Günaydınlar canımGünaydın canlar
Tamam canımGerçekten köklü değişiklikler yapmak istiyorum beslenmem de ..bütün hastalıkların problemlerin tokluktan yemek üstüne yemek yemekten zarar veren gıdaları tüketmekten olduğuna çok çok inanıyorum. Ara ara Şifa niyetine yapılan su orucunun yanlış beslenme ile vücuda giren zehirli maddelerin atımını sagliyacagini düşünüyorum.Saglikli yaşlanmak ölmek istiyorum açıkçası canım ya
öyle zaten kafama göre birden yapmam adım adım ve iyce sistemi öğrenip yapicam inşaallah
Günaydın canim iyi gidiyor simdilik bugun temizlik yapacağım amaSağol kaptanım. Sen nasılsın çalışmaların nasıl gidiyor?
Günaydın pastelfitimGünaydın
Günaydın canimGünaydın kizlareksiler ile buradayım
Bende cok kilo aldim hareketsizliktenHaftasonu gömdüm baklavaları yaaaadet olucam , ölüyorum tatlı diye Çok feci kilo aldım
Pilatesten geldim , kahvaltı hazırlıyorum. Nası dur diyeceğim bu iştaha bilmem
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar
Günaydın canimGünaydın canlar
Hoşgeldin hayırlı olsun harika canım.
uğruyorum buraya arada bi :)Wilma11 bebeğim kıyamam sana. Sen bizim bitanecik kıymetli migimizsin . Yerin apayrı. Bazıları gibi unutulup gidecek biri değilsin. Değerlisin.
İyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın üzücü şeyler okudum. Aman bizi üzme.uğruyorum buraya arada bi :)
nasılsın miram.
evet iki üç gün önce anksiyete krizi yaşadim... birden patlak verdi... cinnet geçirdim...İyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın üzücü şeyler okudum. Aman bizi üzme.Sen hep iyi ol.
Geçmiş olsunevet iki gün önce anksiyete krizi yaşadim... birden patlak verdi... cinnet geçirdim...
bagirma çagirma.. kimse beni anlamiyor diye kafama vurdum... o derece cinnetti...
hapı içtim ama pişmanim içmeseydim...
neden böle bişey yaptığımı bilmiyorum.
çok kötüydü
dün iyi olmaya çalıştım eşimle konuştum anlattim...
bugün daha iyiyim çok şükür.
Kendine değer ver canım. Sen kendini sev kimsenin sevgisine ihtiyacın yok. İyi olmana sevindim.evet iki gün önce anksiyete krizi yaşadim... birden patlak verdi... cinnet geçirdim...
bagirma çagirma.. kimse beni anlamiyor diye kafama vurdum... o derece cinnetti...
çok kötüydü
sagol bugün iyiyim hiç bişey olmamiş gibi devam etmeye çalışıyorum...Geçmiş olsun
Profil resmini pozitif bir şey yap pozitif ol. Hadi göreyim.sagol bugün iyiyim hiç bişey olmamiş gibi devam etmeye çalışıyorum...
pozitif düşünmeye çalışıyorum şöle düşünmeye çalışıyorum işin gücün evin kocan çocuğun var migi kendine gel dedim...Kendine değer ver canım. Sen kendini sev kimsenin sevgisine ihtiyacın yok. İyi olmana sevindim.
bu resim tam beni anlatiyor :)Profil resmini pozitif bir şey yap pozitif ol. Hadi göreyim.
Günaydınlar kuzumGünaydın canim iyi gidiyor simdilik bugun temizlik yapacağım ama
Günaydın pastelfitim
Günaydın canim
Bende cok kilo aldim hareketsizlikten
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Geçmis olsun migim, ben de 2 gün üstüste yasiyorum bu krizi, gittikçe sıklaştı. Allah acil şifa versin.evet iki üç gün önce anksiyete krizi yaşadim... birden patlak verdi... cinnet geçirdim...
çok kötüydü