Takımda olmayanların rakibi yok mu?bir eşleştirmeyi eksik yazmişimZipzip- kaptanim hatirlatti
@UcurtmaAvcisii ve60kiloyum rakip
cok özur dilerim gözümden kacmışumarim guzel yaris olur gun bitimine daha var
insa
cook tesekkur ederim kaptanim ben farketmedim
selaaammm hosgeldinnn nasilsin canimm
Hoşbuldum canlar idare eder hamileliğin son demlerindeyim bebeğin her işi duruyor ,geçen hafta dedemi kaybettik. Hayat bu aralar biraz fazla zorlayıcı sizler nasılsınız gorusmeyeliSelam canim hosgeldin nasılsın
başın sağolsun mervecimHoşbuldum canlar idare eder hamileliğin son demlerindeyim bebeğin her işi duruyor ,geçen hafta dedemi kaybettik. Hayat bu aralar biraz fazla zorlayıcı sizler nasılsınız gorusmeyeli
Gecemedim ben. Malum dönem başladı halim yok pek. Başka haftaya kısmetse_ASTRAL_ DeryaOnDiet kızçeler ne yaptınız nasıl gidiyor beni geçtiniz kesinnnnn misafirim vardı gelemedim şimdi bir kaç tur Leslie yapayım geleceğim
Bir kac tur leslie mi_ASTRAL_ DeryaOnDiet kızçeler ne yaptınız nasıl gidiyor beni geçtiniz kesinnnnn misafirim vardı gelemedim şimdi bir kaç tur Leslie yapayım geleceğim
Allah rahmet eylesin merhamet etsin. Sizlere de sabır versinHoşbuldum canlar idare eder hamileliğin son demlerindeyim bebeğin her işi duruyor ,geçen hafta dedemi kaybettik. Hayat bu aralar biraz fazla zorlayıcı sizler nasılsınız gorusmeyeli
Amin Fulyacim Allah razı olsunbaşın sağolsun mervecimAllah rahmet eylesin.
Afiyet olsun canimSalı menü
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta zeytin
Çeyrek simit
Ara kahve minik çikolata
Akşam 19.15
Patatesli patlıcan oturtma (kızartmadan yaptm)
Semiz otu yoğurtlamas
1 dilim ekmek
Su 2 lt
40 dk yürüyüş
Akşam 3 mil leslie yapcm inşaAllah
Zipzip-
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimZipzip- erenmothers DeryaOnDiet
19 Temmuz
Sabah 8.30
Yumurtalı ve peynirli salata ile çay
Öğle
Sütlü kahve
1 dilim kavun
Akşam
Bir parça et haşlama ile ayran (midem bulanıyor iştahım yok)
Sütlü nescafe
Su 3-4 litre
19 temmuz Adım 8707
Puan 8707
Eki Görüntüle 3099579
Basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesinHoşbuldum canlar idare eder hamileliğin son demlerindeyim bebeğin her işi duruyor ,geçen hafta dedemi kaybettik. Hayat bu aralar biraz fazla zorlayıcı sizler nasılsınız gorusmeyeli
Allah rahmet eylesin canımHoşbuldum canlar idare eder hamileliğin son demlerindeyim bebeğin her işi duruyor ,geçen hafta dedemi kaybettik. Hayat bu aralar biraz fazla zorlayıcı sizler nasılsınız gorusmeyeli
İnşallah canım dinlenmene bak kuzumGecemedim ben. Malum dönem başladı halim yok pek. Başka haftaya kısmetse
Ooo iyi yapmışsın canım sporun iyisi kötüsü olmaz canımBir kac tur leslie miben 11dk karin hareketleri yaptim, 2 dk kol. Bir de adimlar simdilik bu kadar
Afiyet olsun canım ayaklarına sağlıkZipzip- erenmothers DeryaOnDiet
19 Temmuz
Sabah 8.30
Yumurtalı ve peynirli salata ile çay
Öğle
Sütlü kahve
1 dilim kavun
Akşam
Bir parça et haşlama ile ayran (midem bulanıyor iştahım yok)
Sütlü nescafe
Su 3-4 litre
19 temmuz Adım 8707
Puan 8707
Eki Görüntüle 3099579
HoşgeldinizADINIZ: lotus
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:110.8
HEDEF KİLONUZ:75
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar ve yanlış beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:artık çok sıkıldım kıyafet sorunundan ve beni her görenin çok güzelsin yüzün bebek gibi ama biraz kilo versem keşke demeleri ve merdiven çıktığım zaman artık 5 dakika boyunca nefes nefese cebellesmek istemiyorum en önemlisi sağlığım
Allah rahmet eylesin, yerinde dinlendirsin inşallah.Hoşbuldum canlar idare eder hamileliğin son demlerindeyim bebeğin her işi duruyor ,geçen hafta dedemi kaybettik. Hayat bu aralar biraz fazla zorlayıcı sizler nasılsınız gorusmeyeli