İyi akşamlar kızlar. Günün özetini geçip kendimi kanepeye atacağım
19 temmuz salı menüler
Sabah 10.00
Kaşarlı tost (sabahları geç kaldığım için 2 gündür kahvaltı hazırlayamıyorum kendime. Henüz işe adapte olamadım)
Öğlen 13.00
1 tabak taze fasülye yemeği,
1 kase yoğurt.
Akşam 18.00
1 tabak ciğer sote,
Salata.
Şimdi çörçil içiyorum.
Gün boyu 2,5 lt su.Zipzip- Kinoalihatun
Dünün adımlarını göndermemiştim hesaplanmayacak diye,
18 temmuz adımları;
Eki Görüntüle 3099616
12.267 adım.
19 temmuz adımları;
Eki Görüntüle 3099618
Eki Görüntüle 3099619
Eve gelir gelmez telefonun ve saatimin resmini çektim. Telefon adımlarına şimdiki adımları ekleyeceğim.
Eki Görüntüle 3099621
9.357 adım @Ayyulduz
19 Temmuz 2022
sabah
8-9 zeytin
2 dilim ekmek
1 erik
öğlen
zeytinyağlı taze fasülye
3 yk makarna
1 kayısı, 1 erik
ara
1 kayısı
akşam
karışık kızartma
2 dilim tbe
karpuz
yatana kadar 2 lt den fazla suZipzip- Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3099623
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kızlar
Selam dostlarım. Benim bugün canım çıktı resmen. Baya adım yaptığımı düşünüyorum bakalım. Çok giremiyorum ben gün içinde çok yoğun olduğum için ama burayı düşünerek sağlıklı beslenme kafasına girdim gibi inşallah.
Şimdilerde reformer pilatese gitmek istiyorum. Birkaç yerle konuşacağım. Umarım istikrarlı olurum.Sizin tavsiyeleriniz var mıdır spor konusunda? Sevgili Hedef60kgolmak az çok biliyor beni. Tam bir spor tembeliyimdir.
Yaa Canım ablam, gel sarılalım birbirimizeTatlım beni de almamışlar sesimi çıkarmadım
evet evet malesfİnanki bende hep spor yapmadan önce yada spor yapacaksam yediklerime extra dikkat ediyorum diyorum ki şimdi yediğin şeyi zevkini saatlerce terleyerek acı içerisinde veriyorsun
anladim kaptanim allah yardimvin olsunOlsun canim
Iyi gidiyor canim şimdilik mola verdikce buraya bakiyorum ya da ev isi yapiyorum
he kiz walla kusuruma bakma ben profosyonel degilim bu konuda acemiyim sadece kimse kendini salmasın kendimde dahil.. kücuk kücuk takipleselim diye sey ettimBen de mavi takimdayim ya
Neyse önemli değil Canım. Ben tek siz hepiniz
hoşgeeelldinnnnSelam çıtır hatunlar nasılsınız....
gel o zaman ne duruyorsunnnValla ben itinayla kilo nasıl alınır onu deniyorum....gayette başarılıyim. bayramda 60larigene gördüm
Veririrken canım çıkıyor.. bıraktım mi hoooop kilolar gene benimle
elhan ablaaaaTatlım beni de almamışlar sesimi çıkarmadım
canım beni etiketlemeyi unutma bide sporumuda muhakkak ilk tabloya göre puanla olur muSalı menü
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta zeytin
Çeyrek simit
Ara kahve minik çikolata
Akşam 19.15
Patatesli patlıcan oturtma (kızartmadan yaptm)
Semiz otu yoğurtlamas
1 dilim ekmek
Su 2 lt
40 dk yürüyüş
Akşam 3 mil leslie yapcm inşaAllah
Zipzip-
haydi bakalim insaRegl kapida o vurmazsa benden iyi bir eksi gelir kaptancığım
Takımda olmayanların rakibi yok mu?Ben çok yeniyim yok derseniz bağrıma taş basarım.
Selam dostlarım. Benim bugün canım çıktı resmen. Baya adım yaptığımı düşünüyorum bakalım. Çok giremiyorum ben gün içinde çok yoğun olduğum için ama burayı düşünerek sağlıklı beslenme kafasına girdim gibi inşallah.
Şimdilerde reformer pilatese gitmek istiyorum. Birkaç yerle konuşacağım. Umarım istikrarlı olurum.Sizin tavsiyeleriniz var mıdır spor konusunda? Sevgili Hedef60kgolmak az çok biliyor beni. Tam bir spor tembeliyimdir.
Hoşbuldum canlar idare eder hamileliğin son demlerindeyim bebeğin her işi duruyor ,geçen hafta dedemi kaybettik. Hayat bu aralar biraz fazla zorlayıcı sizler nasılsınız gorusmeyeli
İyi geceler canımIyi geceler
olursun canımBu hafta kendime büyük bi eksi hedefledim Kaptanım , inşallah başarılı olurum
Regl kapida o vurmazsa benden iyi bir eksi gelir kaptancığım
Bebiş şimdi aile hekimliğindeyim. Ama acilden sürekli kons falan atıyolar gereksiz. Biz de sürekli ona git gel yapıyoruz. Aslında normalde yorucu bi bölüm değil de. Bu haftalık böyle oldu.Selam kuzum hangi bölümdesin
Bence leslieyle başla
Arkadaşın varsa git salona cnm paran boşa gitmesin
Çok güzel bi fikir olmuş. İnşallah o harika kaptanımız bir an önce aramıza döner diyeyim.inan harika bir spor kaptanımiz vardi ama su an musait degil bende kucuk fikrimi kaptana soyledim sadece zorunlu menu spor yapan masterfit ekibini eslestirdim cumadan sonra yeni eslestirme yapariz katilmak istersen
kac adım oldu bende spor tembeliyimdir ama spora bir basladim mı tadi sonradan geliyor