- 30 Aralık 2022
- 2.989
- 12.064
çook geçmiş olsun canım inşallah geçer hiçbir etkisi olmadan da etkisini yitirir.
bende de betadan (olduğunu tahmin ediyoruz) kalp kapakçığımda kaçak var, varmış yani check upta tesadüfen öğrenmiştim. Ama hiçbir etkisini görmedim inşallah yavrunda da hiç etkisi olmaz.
Aynende öyle düşünüyorum, benim bilinçaltı temizliğine deyil, eskisi gibi dua etmeye ihtiyacım var, dediğim kişinin ilmi bilgisi yüksek, boş deyil, o kafamı karıştırıyor
Evet canım geçen sitare yazmıştı ve herkes tuz eksikliği olabilir demişti önüme video çıkınca paylaşmak istedim bendeKuzum ben bu doktoru takıp ediyorum. Çok güzel bilgiler veriyor gerçekten. Önceden bende çok wc giderdim hep şekerdenmi diyordum sonra iyi tuz kullanmaya başladım şimdi okadar gitmiyorum.
Evet bitanem bu videoyu izlemiştim.
Etrafımızda gözle görülen iki ayaklılardan korunmak lazim. Diğerleriyle bir alışverişimiz yok onlar kendi aleminde için rahat olsun bitanemAnneden dolayı bize nüfus edebiliyormuş üç harfliler
Sen ne desen haklisin daha dikkatli olup takip etmeliyim.Tünaydın kaptanım
Çok geçmiş olsun
Tünaydıııınn çiçekkk
Tünaydınafiyet olsun
Tünaydın canım
Estağfurullah kraliçemAma dertliyim bu konuda ayrıca kızım sana diyoruuummm gelinler siz anlayıııınmm
C.tesi hazırlığa alırım canımbebiş bizimle büyüyecek
Gülerken mi düştünÇok güldürüyon gııı, yeter, bişey demesağ kolum, dizim ağrıyor , azıcık düşmüş olabilirim
Gezegenim planli yasamayla ilgili bir kamp olacak. Bu benim taktığım ev düzeni kamplarini yapan kişi. Kadin ilahiyat mezunu zaten. Arada kitap okuma alışkanlığı kazanma , namazlari duzene koymak gibi konular geciyor. Bu sefer planlar yapip uyguliiiiciiizAynende öyle düşünüyorum, benim bilinçaltı temizliğine deyil, eskisi gibi dua etmeye ihtiyacım var, dediğim kişinin ilmi bilgisi yüksek, boş deyil, o kafamı karıştırıyor
Hoşbulduk Feza. teşekkürler.Hoşgeldin canım
Harika!Burasi var artikcok guzel kilolar veriyoruz sen de gel
Menüler paylaşılıyor ama henuz spor yok sanirim.
2.Menun cok güzel❤. Kofteyi arada sebze ile arada baklagille tavukla vb. degistirerek gidebilirsin. Patatesi yemek gibi degil de pilav gibi poğaça gibi düşünüp menude pek yer vermesen iyi olur
Mizah arke olocisi mi okuyorsunuz kaz kaz bitmiyor.
Hoş geldin balpamuk. Cuma takımlarınin bazıları bizim gibi devam etti. 6. Takımdan oluşuyorduk zamanla guncellendik .
Elhan merhaba seni hatırlıyorum ve mutlu oldum gördüğüme
Herkes kendine göre diyet yapıyor, kimisi diyetisyen takipli kimisi kafasına göre, feza abla özel bir şey yapıyor mesela, aralıklı oruç yapanlar var. Her gün menü spor bildirimi yapılıyor ona göre puan hesaplanıyor ve hafta sonu o puanlara göre kazanan +1 puan alıyor ve takımına da katkı sağlamış oluyorHarika!
Peki herkes kafasına göre bir diyet mi uyguluyor ve her gün menüleri ve sporları mı yazıyoruz sistemi anlatabilecek biri var mıdır?
Ben bir dönem ne kadar çok aradım sizi biliyor musunuz sizçok güzel görünüyorlar afiyet olsun
Afiyet olsunCanım kahvaltıdan itibaren doyurucu bir şey görünmüyor o yüzden de ara ihtiyacın oluyor
Canım geçmiş olsunnöroloji gibi geldi bana
Afiyet olsun canımbir ara öğün olabilirmiş
Canım afiyet olsun çok kısmışsın gibi geldi bana
Merhabaaçılmadı canım biz burdan devam ediyoruz
Afiyet olsun çok güzel menü olmuş4 kaju nedir ki bir şey olmaz
Afiyet olsun canım gün içinde az olduğundan çiğ köfteden bir sorun olmaz
Geçmiş olsun şimdidengüzel sonuçlar çıkar umarım
Evet dediklerinin tamami dogru. Mavi takim, kırmızı takim var. Her hafta değişiyor. Bir yaris var yani. Ilk sayfada ayrintili olarak yaziyor. Yine ilk sayfada bir form var yeni grlenleri tanimaya yönelik. Onu doldurup yarin sabah ac karna baskül fotosu atiyorsun ve başlıyorsunHarika!
Peki herkes kafasına göre bir diyet mi uyguluyor ve her gün menüleri ve sporları mı yazıyoruz sistemi anlatabilecek biri var mıdır?