Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım sen yinede dikkat et arada öyle sürekli olmasada arada baktir. Bazen bir doktorun görmediğini başka bir doktor görüyor. Rabbım korusun senide

Aynende öyle düşünüyorum, benim bilinçaltı temizliğine deyil, eskisi gibi dua etmeye ihtiyacım var, dediğim kişinin ilmi bilgisi yüksek, boş deyil, o kafamı karıştırıyor

Hiç karışmasın canım gönülden edilen her dua hertürlü ilimden yüksektir. Rabbım gönül ferahlığı versin

Kizlarr bugünkü menüyü yazıyorum.

Saat 07.00 kiraz saplı çay ( kızım 5 de uyandı )
Saat 09.00 kolajen + hindiba kahvesi

Saat 11.30 1.5 haşlanmış yumurta 1/4 avakado + 6 zeytin + 1 parça peynir + 6 çiğ fındık

Saat 14.00 1 çay kaşığı ucuyla helva( piserken şekeri tuttumu diye baktim)

Saat 18.00 4 kaşık haşlanmış kurufasulye ile salata + 2 kasik et haşlama maden suyu içerim
Su 2litre 4000adim
LenaG sibel_84 Boncuk2307

Kuzum ben bu doktoru takıp ediyorum. Çok güzel bilgiler veriyor gerçekten. Önceden bende çok wc giderdim hep şekerdenmi diyordum sonra iyi tuz kullanmaya başladım şimdi okadar gitmiyorum.
Evet canım geçen sitare yazmıştı ve herkes tuz eksikliği olabilir demişti önüme video çıkınca paylaşmak istedim bende

Sen ne desen haklisin daha dikkatli olup takip etmeliyim. Gelinler kulaklarını açsın de mi ama

Aynende öyle düşünüyorum, benim bilinçaltı temizliğine deyil, eskisi gibi dua etmeye ihtiyacım var, dediğim kişinin ilmi bilgisi yüksek, boş deyil, o kafamı karıştırıyor
Gezegenim planli yasamayla ilgili bir kamp olacak. Bu benim taktığım ev düzeni kamplarini yapan kişi. Kadin ilahiyat mezunu zaten. Arada kitap okuma alışkanlığı kazanma , namazlari duzene koymak gibi konular geciyor. Bu sefer planlar yapip uyguliiiiciiiz nasil bir dua etme alışkanlığı istiyorsan sen de onu hedeflersin. Istersrn özelden link atayim

Harika!
Peki herkes kafasına göre bir diyet mi uyguluyor ve her gün menüleri ve sporları mı yazıyoruz sistemi anlatabilecek biri var mıdır?

Harika!
Peki herkes kafasına göre bir diyet mi uyguluyor ve her gün menüleri ve sporları mı yazıyoruz sistemi anlatabilecek biri var mıdır?
Herkes kendine göre diyet yapıyor, kimisi diyetisyen takipli kimisi kafasına göre, feza abla özel bir şey yapıyor mesela, aralıklı oruç yapanlar var. Her gün menü spor bildirimi yapılıyor ona göre puan hesaplanıyor ve hafta sonu o puanlara göre kazanan +1 puan alıyor ve takımına da katkı sağlamış oluyor

Ben bir dönem ne kadar çok aradım sizi biliyor musunuz siz

Harika!
Evet dediklerinin tamami dogru. Mavi takim, kırmızı takim var. Her hafta değişiyor. Bir yaris var yani. Ilk sayfada ayrintili olarak yaziyor. Yine ilk sayfada bir form var yeni grlenleri tanimaya yönelik. Onu doldurup yarin sabah ac karna baskül fotosu atiyorsun ve başlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…