Lcw beni evime çok yakın mesela o yüzden mağaza gezmeden direkt o gün alabilmek işime geldi benimOnun yerine internetten alin evinize kadar gelsin. Hem yorulmayin hem de bu korona zamaninda kalabaliklara girmeyin. Cok mantikli diil mi
:)) doğru hisler ne demeli :) PUBG manyağı bide ben varım çok para yatırdım ama daha yatırmıyorum oynuyorum her akşam gündüz ama para yatırmıyorum yazık günahpubG oynarken "beni takımımda birinde hile var diye bir hafta banladılar."
Ceza almam öyle gücüme gitti ki anlatamam. Bu adamlara ben sezonluk 170 TL para veriyorum ve beni haksız yere banladılar diye çok canım sıkıldı. Hem hile kullananı engelleyemiyorlar hem de hile yapmayanı banlıyorlar.
Bende bunların sayfasında şöyle bir kampanya başlatmıştım ; bu adamlara 170 TL verip ayıplı mal alacağınıza ihtiyacı olan bir çocuğun elinden tutun gidin LCW'de giydirin diye mesaj attım sayfalarına bu mesajım rekor beğeni aldı : )))
LCW görünce aklıma geldi sizlerle paylaşmak istedim...
Aynı gün alınabilmesi güzel geldi bana kargo gönderimini beklemek hoşuma gitmiyo benim pandemiden dolayı geç geliyo zatenMağazaya gitmektense eve söylerim daha iyi değil mi?
Sitesinden baktm bu hemen gel ala kıyafetleri dezenfekte edip oyle hazirliyolarmis temiz temiz alirim icim daha rahat olur en azindanKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Ben de eskiden böyle düşünüyordum. AVM’ye gidince çok kalabalık olduğu için hiç girmezdim. (Corona’dan önce) Sakin zamanlarda oğlum için alırdım pantalon, eşofman falan. Kendim için bulamazdım bir şey. Geçen gün Trendyol’dan LCW’den 3 tane kazak, 1 tane tayt aldım, yumuşacık, dokuları falan inanılmaz güzel. Bir de çok güzel modelleri var.Lcw’de yetişkin kıyafetlerinin kumaşları pek kaliteli gelmiyor bana.
Çocuk ürünleri nispeten daha iyi sanki.
O nedenle alışveriş yaptığım bir marka değil.
Çok nadir yeğenime tişört, mont, oğluma da iç çamaşırı alıyorum.
Ben denedim ama lcw evime 15 dk yürüme mesafesi alisveris yaptım gittim magazadan aldım iceri girmem cıkmam 2 dk sürdü hosuma gitti hem yürüyüs yaptım hem magazada gezmeden siparislerimi aldım sevdim ben bu isiHemen gel alı deneyen oldu mu?
Hmm mağazaya girip direkt alıp çıkmak iyi bide cadde üstündeyse mağaza kolay olur doğruBen denedim ama lcw evime 15 dk yürüme mesafesi alisveris yaptım gittim magazadan aldım iceri girmem cıkmam 2 dk sürdü hosuma gitti hem yürüyüs yaptım hem magazada gezmeden siparislerimi aldım sevdim ben bu isi
Evet aynısı ile değiştirebiliyorsunuz farklı bir üründe alabikirsiniz ama farkı ödüyorsunuz sanırım ona göre daha ucuz bişey alamıyorsunuz öyle söylemişlerdi bizeBir sorum olacak internetten aldığım bir şeyi mağazada değiştirebilir miyim? Oğluma aldığım pantalon çok güzel ama küçük geldi.
Avantajı kargo beklememek oluyorOnun yerine internetten alin evinize kadar gelsin. Hem yorulmayin hem de bu korona zamaninda kalabaliklara girmeyin. Cok mantikli diil mi
Bu saçma konununun bildirimi bana niye geldi şimdi ne alaka. Hiç okumamışım yazmamışım. Ceza geldi 170 lira diye bildirim geliyoKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
4081. bölümdeyim takıldım 2 gündür geçemiyorum .1752 deyim candyde
Yaa ben de her bölümü oynarken, bu oynadığım en zor bölünmüş diyorum bi de böyle bölümler çıkmıs 1 yıl oynamadım ara vermıstım, 2 gundur bu bölumdeyım4081. bölümdeyim takıldım 2 gündür geçemiyorum .
O degısık kutucuklarla henuz tanışmadım ben