Lcw Hemen Gel Al

Onun yerine internetten alin evinize kadar gelsin. Hem yorulmayin hem de bu korona zamaninda kalabaliklara girmeyin. Cok mantikli diil mi
Lcw beni evime çok yakın mesela o yüzden mağaza gezmeden direkt o gün alabilmek işime geldi benim

:)) doğru hisler ne demeli :) PUBG manyağı bide ben varım çok para yatırdım ama daha yatırmıyorum oynuyorum her akşam gündüz ama para yatırmıyorum yazık günah

Süperr online alışverişe alıştım ama kargonun bu dönemde yoğunlaşmasından geç geliyo hep , böyle aynı gün gidip alabilmek iyi oldu

Sitesinden baktm bu hemen gel ala kıyafetleri dezenfekte edip oyle hazirliyolarmis temiz temiz alirim icim daha rahat olur en azindan

Ben de eskiden böyle düşünüyordum. AVM’ye gidince çok kalabalık olduğu için hiç girmezdim. (Corona’dan önce) Sakin zamanlarda oğlum için alırdım pantalon, eşofman falan. Kendim için bulamazdım bir şey. Geçen gün Trendyol’dan LCW’den 3 tane kazak, 1 tane tayt aldım, yumuşacık, dokuları falan inanılmaz güzel. Bir de çok güzel modelleri var.

Ben denedim ama lcw evime 15 dk yürüme mesafesi alisveris yaptım gittim magazadan aldım iceri girmem cıkmam 2 dk sürdü hosuma gitti hem yürüyüs yaptım hem magazada gezmeden siparislerimi aldım sevdim ben bu isi
Hmm mağazaya girip direkt alıp çıkmak iyi bide cadde üstündeyse mağaza kolay olur doğru

Bir sorum olacak internetten aldığım bir şeyi mağazada değiştirebilir miyim? Oğluma aldığım pantalon çok güzel ama küçük geldi.
Evet aynısı ile değiştirebiliyorsunuz farklı bir üründe alabikirsiniz ama farkı ödüyorsunuz sanırım ona göre daha ucuz bişey alamıyorsunuz öyle söylemişlerdi bize

İade kargo ile geldiyse mağazadan olmuyormuş .

Bu saçma konununun bildirimi bana niye geldi şimdi ne alaka. Hiç okumamışım yazmamışım. Ceza geldi 170 lira diye bildirim geliyo

4081. bölümdeyim takıldım 2 gündür geçemiyorum .
Yaa ben de her bölümü oynarken, bu oynadığım en zor bölünmüş diyorum bi de böyle bölümler çıkmıs 1 yıl oynamadım ara vermıstım, 2 gundur bu bölumdeyım

Eklentiler

• Screenshot_20201211_202720_com.king.candycrushsodasaga.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…