Konuyu cozdum , artik rahat uyuyabilirimSanirim konuyu bir tek ben anladim . Pubg oyunu ya da vb .. oynuyanlara; bu oyunu oynamak icin para harcayacaginiza, en basiti Lcw den cocuk giydirin anlamina soylem olmus . Siz de Lcw ikinin istemeden reklamini yapmis oldunuz
Ya çok tatlısınız gece gece güldümKonuyu cozdum , artik rahat uyuyabilirim
Bence mağaza ya gitmeye gerek yok zaten kasada göreceğim ürünleri + eve kargo ile gelen ürünü iade ve değişim seçeneği varken bırakın eve gelsin
Evet guzel bir uygulama ama yeni degil kiKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Zaten artik Lcw'den online alışverişi tavsiye etmiyorum. Hepsijet diye bi kargoyla calismaya basladilar, adamlar kargoyu-ürünü kaybetti.Bugün oğluma bi kaç şey baktım lcw sitesinden ozaman gördüm mağazaya gittim aldım çıktım ne kargo bekleme ne mağazada sıra bekleme olmadı süper olmuşş
Konu ne,ceza nedir, LC ne alaka ,banlanmis ,170 TL kime vermiş niye vermişBen bu konunun neresinden tutmaliyim
Bugün denedim bende oturduğum yerin yakınındaki mağazayı seçtim evden alışverişi ödemeyi yaptım yürüme mesafesindeki mağazaya gittim aldımKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Mağazaya gönderme vardı ama aynı gün gidip alabiliyo olmak o pratik geldi banaBu özellik çok zamandır var ben kullanmadım o ayrı mesele
Evet ban sebebini öğrenememek öğrenelim sonra ban yiyelim değil mi vatsaptan ben dedim ban sebebimizi ban yemeden önce öğrensek olmaz mı dedim sonra banı yiyelim engellediler beni sanki sövdüm ya
Bencede doğru sen gideceğine kargoyla sana gelsinOnun yerine internetten alin evinize kadar gelsin. Hem yorulmayin hem de bu korona zamaninda kalabaliklara girmeyin. Cok mantikli diil mi