- 12 Nisan 2019
- 24.072
- 38.201
Boşver ablacım, kımse anlamadıBu saçma konununun bildirimi bana niye geldi şimdi ne alaka. Hiç okumamışım yazmamışım. Ceza geldi 170 lira diye bildirim geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver ablacım, kımse anlamadıBu saçma konununun bildirimi bana niye geldi şimdi ne alaka. Hiç okumamışım yazmamışım. Ceza geldi 170 lira diye bildirim geliyo
Ben tabletten oynuyorum can bitti derdim yok saati ileri alıp alıp oynuyorum , öbür türlü olsa bu seviyeye 2 senede anca ulaşırdımO degısık kutucuklarla henuz tanışmadım ben
Sizin seviyeye gelene kadar 2 yıl geçer
bu hemen gel al da iade ya da değişim nasıl oluyo peki diyelimki aldım eve geldim olmadı?Kızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Evet yine mağazaya iade yapılabiliyo fatura olduktan sonra sıkıntı olmuyobu hemen gel al da iade ya da değişim nasıl oluyo peki diyelimki aldım eve geldim olmadı?
Diğer markalarda bi sipariş veriyorum 10 gündür kargoda lcw kimsenin yapmadığını yapmış böyle en azından günlerce kargo beklememiş olurumKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Kesinlikle beden biliniyorsa ne gerek varOnun yerine internetten alin evinize kadar gelsin. Hem yorulmayin hem de bu korona zamaninda kalabaliklara girmeyin. Cok mantikli diil mi
Kargodan gelen kişiyle temas etmek mağazaya gitmekten daha güvenilir emin olun.İyi dusunmusler kargodan gelen kisiyle temas ediyoduk az da olsa ayni gun gidip magazadan alabiliyosun iste ne guzel
Bir kaç defa bu şekilde alışveriş yaptık gayet pratik oldu gün içinde alışverişimi yaptım eşim iş dönüşü aldı siparişimizi kargo bekleme mağazada dolaşma falan yapmadık güzel yöntemKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Ben ilk defa duydum bu hizmeti ama bence cok mantıklı kargo beklemekten sıkılmıs biri olarak cok begendim bu uygulamayıKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?