Kızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
bazılarınızın bu olay çok hoşuna gittiğini hissediyor, suratınızda ki o gülümsemeyi görüyorum
bir anda sizleri gördüm karşımda....yaaa Kazen bey nasılmış haksız yere banlanmak dediğinizi de duyuyorum
Onun yerine internetten alin evinize kadar gelsin. Hem yorulmayin hem de bu korona zamaninda kalabaliklara girmeyin. Cok mantikli diil miKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Evett bende gördüm bunu baya güzel olmuş seçtiğin mağazadan aynı gün içinde alabilmek iyi gerçekten beğendim bendeKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
İyi dusunmusler kargodan gelen kisiyle temas ediyoduk az da olsa ayni gun gidip magazadan alabiliyosun iste ne guzelKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Yok sıra beklemiyosun kasaya gidip söyleyince veriyorlar direkt o beklemek zorunda kalmamak iyi olmuş zaten :)Mesela aldık mağazada kasadan alırken sıraya girilmiyomu nasıl direkt alıyosunuz?
Evet iyimiş ozaman bende bakıyım pandemiden dolayı mağaza gezmiyodum böyle bi uygulama varsa bakıyım ben seviyorum lcwyi iyi fiyatlara çok güzel kıyafetler buluyorumYok sıra beklemiyosun kasaya gidip söyleyince veriyorlar direkt o beklemek zorunda kalmamak iyi olmuş zaten :)
Bugün oğluma bi kaç şey baktım lcw sitesinden ozaman gördüm mağazaya gittim aldım çıktım ne kargo bekleme ne mağazada sıra bekleme olmadı süper olmuşşKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Hislerimizi hissetmeniz iyi olmuş sayın KazenpubG oynarken "beni takımımda birinde hile var diye bir hafta banladılar."
Ceza almam öyle gücüme gitti ki anlatamam. Bu adamlara ben sezonluk 170 TL para veriyorum ve beni haksız yere banladılar diye çok canım sıkıldı. Hem hile kullananı engelleyemiyorlar hem de hile yapmayanı banlıyorlar.
Bende bunların sayfasında şöyle bir kampanya başlatmıştım ; bu adamlara 170 TL verip ayıplı mal alacağınıza ihtiyacı olan bir çocuğun elinden tutun gidin LCW'de giydirin diye mesaj attım sayfalarına bu mesajım rekor beğeni aldı : )))
LCW görünce aklıma geldi sizlerle paylaşmak istedim...
Yalnız bu uygulama hep vardı lcw'deKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Hatırladım banlanışınızı Kazen bey, bildirim gelince yeni bir şey mi oldu diye şaşırdım. O ara konuştuğumuz kırmızı ışıklı asus artık benim, erkek arkadaşımdan satın aldımpubG oynarken "beni takımımda birinde hile var diye bir hafta banladılar."
Ceza almam öyle gücüme gitti ki anlatamam. Bu adamlara ben sezonluk 170 TL para veriyorum ve beni haksız yere banladılar diye çok canım sıkıldı. Hem hile kullananı engelleyemiyorlar hem de hile yapmayanı banlıyorlar.
Bende bunların sayfasında şöyle bir kampanya başlatmıştım ; bu adamlara 170 TL verip ayıplı mal alacağınıza ihtiyacı olan bir çocuğun elinden tutun gidin LCW'de giydirin diye mesaj attım sayfalarına bu mesajım rekor beğeni aldı : )))
LCW görünce aklıma geldi sizlerle paylaşmak istedim...
Empati yapabilmeniz adına fena olmamış bence"beni takımımda birinde hile var diye bir hafta banladılar."
Bu fikrinizi çok beğendimbu adamlara 170 TL verip ayıplı mal alacağınıza ihtiyacı olan bir çocuğun elinden tutun gidin LCW'de giydirin
Bu uygulama birkaç yıldır var, yeni değil yaniKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?