Bebegi olan biri olarak benim icin cok iyi olduKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Evimin hemen dibinde LC waikiki var ama evde ev işlerinden kafamı kaldıramıyorum ki cıkayım cok iyi oldu bu islerimi bitirip dinlenirken alırım istediğimi :)Kızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Çok yogun calısan biriyim,Kızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Kronik astımım oldugundan şu pandemi döneminde dışarı cıkamıyorum LC Waikiki de sürekli alısveris yaptıgım bir yer cok güzel oldu bu ben secer alırım kardeşim alır benim icinKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Dün alısveris yaptık bizde hemen gel al uygulaması kullanıp evimize cok yakın magazası var hemen gidip aldık kasadan ne sıra bekledik ne cok insan arasına karıştık aldık geldik çok güzel olmus bence bu uygulamalarıKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Çoook harika bir uygulamaKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Ben cok gidip alıyım deniyim diyen bir insan olmadıgım icin benim icin güzel bir uygulama olmus cünkü kargo bekleme derdin yok bişey yok istediğin zaman git alKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
aldım geldim eve diyelim denedim olmadı iadesi değişimi falan nasıl oluyo ?Kızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
faturası varsa direkt magazan iade ya da değişimini yapıyolaraldım geldim eve diyelim denedim olmadı iadesi değişimi falan nasıl oluyo ?
o zaman çok iyiymiş gidip sıra bekleyeceğime hemen gel al alışverişimi yapar gider alırım daha iyifaturası varsa direkt magazan iade ya da değişimini yapıyolar
Normalde zaten online alışverişte mağazaya gönderim vardı ama hızlı bi alışveriş açısından bence bu iyi olduKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
aşırı kolaylık sağlayan bir uygulama başlatmış LC waikiki hem mağazada uzun uzun gezinmek canımı sıkıyordu hem de kargonun gelmesini beklemek ama buna çözüm bulunması çok hoşuma gitti sitede istediğim kadar geziniyorum sonra müsaitsem aynı gün değilsem ertesi gün gidip teslim alıyorum mağazadan çok iyi uygulama vallaKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Hemen gel al uygulaması sadece lcwda var sanırım bence artmalı uygulama alanları ben pratik buldum açıkçası siteden satın aldık sonra saatler içinde gidip teslim aldık gayet güzel benceKızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Evet aynı dert bende de var. Evde iki küçük çocuk, bir de üstüne pandemi olunca mağaza gezemiyorum.Bebegi olan biri olarak benim icin cok iyi oldu
bu bebekten dolayı cıkıp düzgünce gezip biseyler alamıyordum simdi ne güzel alırım onlinedan esimde iş dönüşü alır getirir.
hemen gel aldan yararlanan arkadaşımdan öğrendim ben de bu uygulamayı. siteden alıp mağazaya uğramıştı teslim almak için, aslında rahat bir uygulama olabilir çünkü beklemiyorsunuz gelmesini falan. caddede oturduğum için işime geldi aslında. Kalabalıkla sırayla falan uğraşmam,Kızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
kargo ücreti olmuyor ve aynı gün alabiliyorsunOnun yerine internetten alin evinize kadar gelsin. Hem yorulmayin hem de bu korona zamaninda kalabaliklara girmeyin. Cok mantikli diil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?