Lcw Hemen Gel Al

Yürürlülüğü güzel kargo bekleme ve gözlemlemelerin yok lakin ben zaten ürün seçimimi internet sayfasından bakıp hangi mağazada olduğu stok durumuna bakar ona göre gider elimle bulmuş gibi alırım.
Ayrıca şu dönemde kargo en risksiz iş,şahsen kargocular bizim siteye girmiyor güvenliğe teslim edip görevli getiriyor.
Çok ve çok gerekli olmadıkça mağazaya gitmediğim gibi şu an en uygun olanı kargonun size gelmesi,şahsi fikrim tabi ki. Herkesin fikrinede saygı duyarım 🙏

Kazen bey, çok güzel bir akım baslatmışsınız aslında , bu oyunun bağımlılığından kurtulup bu dediğinizi siz yapabildiniz mi peki ?

Kim, bu tür oyunlara para yatiriyorsa sizin bu kampanyanızdan ( kampanyaya döner umarım) söz ediyorum.

Yapıyorlar mı bilmiyorum ama en azından her ödeme yaptıklarında akıllarına gelecek.

Bu arada LCW dan reklam payı almalısınız 😊

Kızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Evet guzel bir uygulama ama yeni degil ki
Misal ben 2 sene once de gidip aliyodum
Simdi eve istiyorum

Bugün oğluma bi kaç şey baktım lcw sitesinden ozaman gördüm mağazaya gittim aldım çıktım ne kargo bekleme ne mağazada sıra bekleme olmadı süper olmuşş
Zaten artik Lcw'den online alışverişi tavsiye etmiyorum. Hepsijet diye bi kargoyla calismaya basladilar, adamlar kargoyu-ürünü kaybetti.

Kızlar bugün lcwden alışveriş yaptım yeni bir hizmet gelmiş hemen gel al diye siteden alıncakları seçip alıyosun istediğin mağazada ayırtıyosun gidip kasadan direkt alıyosun yani mağazada gezmeden siteden alıp kasada da sıra beklemeden aynı gün kıyafetleri alabiliyosun aşırı iyi olmuş çok hoşuma gitti benim sizde gördünüz mü?
Bugün denedim bende oturduğum yerin yakınındaki mağazayı seçtim evden alışverişi ödemeyi yaptım yürüme mesafesindeki mağazaya gittim aldım

İnternetten ayırtıp gidip magazada almanın espirisi ne allasen biri bana açıklayabilir mi? Onu yaptıktan sonra kargoyla gelsin. Bir de dikkatimi çekti bu şekilde alışveriş yapanlar da varmış yorumlara baktım da. Seçtiğiniz beden cuk diye oturuyor mu yahu? Ben aynı kıyafetin 3-4 farklı bedenini denemedikçe üzerime olanı bulamıyorum 😂😂 Herkes 34-36 beden demek ki. Ah şişmanlık, bugün de senin yüzünden lcw'dan kıyafet ayırtamadım 😂

Evet K Kazen benim de bazen banlandığım durumlar gücüme gidiyor, daha şimdi banım açılmışken bu bildirim manidar oldu. Ban sebebimi bilmeyince daha da gücüme gidiyor üstelik.
Evet ban sebebini öğrenememek öğrenelim sonra ban yiyelim değil mi vatsaptan ben dedim ban sebebimizi ban yemeden önce öğrensek olmaz mı dedim sonra banı yiyelim engellediler beni sanki sövdüm ya

X