Lcw Hemen Gel Al

Benim kizim da oyle saniyor
Zanlariniz bosa cikmasin,gokten yagsin da yerden toplayin insallah
Ay teşekkür ederim iyi dileğiniz için, aynısını kızınız için diliyorum. Erkek arkadaşıma da aynısını dedim, bir palto 700-800 tl olmuş bu dediğim diğer mağazalarda. Erkek arkadaşım da "ayda 1-2 parça alırsın yine de" diyor, bilmiyorum artık, olmayan paranın da bu kadar hesabını yapmak mantıksız şu an

Daha bugün bani bitmiş bir üye olarak üzülemedim

Lc waikiki den mi bahsediyor bu kişi?
Lc Waikiki demiş ki gidin kk da konu açın biraz reklam olsun adminlere de demişler ki hesabınıza şu kadar para yatırıyorum bildirim atın üyelere sonra hurraaa bu firmanın satışları artmış komediiii

Eskiden civil de baya iyiydi.Simdi Allahim fecaat.O kumaslar

Ilkokulda okudugum bir kitapta basi sonu olmayan bir beyit kalmis aklimda.
"Kendimiz ednayız emme gönlümüz kal'adadir"
Yani kendi ayagimiz cukurdan camurdan cikmiyor,havamizdan gecilmiyor'un edebicesi:))
Anasi binbir hesapla butceyi denklestirmeye calisiyor,kizi akdeniz ulkelerinde arsa aliyor hayallerde:))
Evlenince,cocuk olunca,butce de eh isteyse,ayda 1 2 parca yilda 1 2 parcaya dusuyor:))

Ben de hayallerde babamdan kalacak evlerden birini (iki ev kalacak şu an için) satıp araba alıyorum, telefonumu yeniliyorum, kalan parayı da birikim olarak ayırıp evlendiğimde ev almak üzere peşinata ayırıyorum, babam evin aylık kredisini ödemekte zorlanırken Hayaller güzel, kendi parasını kendisi kazanana kadar hayallerde yaşayacak o da annesi, kendisi çalışıp kazanır ev idare ederse öğrenir bunların anca hayal olacağını.

Olsun iyidir iyi.Bir çin atasozu der ki,agaca cikmak istiyorsaniz, yıldızlara ulasmayi hedefleyin ki basarabilesiniz:))

Kaliteye göre fiyatı çok yüksek bir de reklamlarda uygun yazıyorlar fiyatlarına hiç de öyle değil
Coktandir icine girdigim yok,onunden gelip geciyorum yillardir.Eskiden yegenlerime hediye alirdim,ne guzel modeller,neguzel kumaslardi.
Koskoca magaza buradaki,demek alan var

Neden hiç bişey anlamadım bildiri var diye tıkladım biri beni aydınlatsın

Rekor beğeni alınca , is gerçekleşmeye mi döndü

Lc Waikiki demiş ki gidin kk da konu açın biraz reklam olsun adminlere de demişler ki hesabınıza şu kadar para yatırıyorum bildirim atın üyelere sonra hurraaa bu firmanın satışları artmış komediiii
Çok saçma bir reklam olmuş. Buralara kadar düştüler ise Ülkenin Ekonomisi yok demektir. Gerçi insanlarda Don alacak para yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…