Lcw Hemen Gel Al

Rekor beğeni alınca , is gerçekleşmeye mi döndü :KK66:
Öyle demek istemedim aslında , sizin ne kadar yardımsever olduğunuzu biliyorum . Söyle diyelim . İcinizdeki yardımseverliğinizi bi şekilde gösteriyorsunuz . Ben dahil herkes görüyor zaten . İs gerçekleşmeye mi döndü derken eğer kafanız da bir yardım düşüncesi varsa, ben elimden geleni yaparım.

Ben de anlamıyorum cumartesi sokağa çıkma yasağı var reno çalışıyor üretimden çıkan arabaların hepsinin de sahibi var kuzenim sıfır araba alacak hala sıra bekliyor ne ilginç dimi
Artar o hacizler 55 milyonu bulur.. Peynir ekmek gibi kredi dağıtıyorlar 🙄

Oyun oynamak genel olarak bağımlılık yapan bir şey, o oyuna özgü değil aslında. Ben tv'de bir şey izlerken bir yandan bilgisayarda oyun oynuyorum. Bilgisayardan izliyorsam telefon ya da tabletten oyun oynuyorum. Telefondan tabletten oynadığım oyunlar da o kadar dandik oyunlar ki... Ancak ellerimin tık tık çalışmasına alışmışım, ellerim boş durduğunda bunalıyorum, panik atağa beş kalıyor. Ciddi dikkat dağınıklığı yaşıyorum bu yüzden, bu forumda bir konuyu okurken daha önce okuduğum yorumları ikinciye okuduğumda fark etmeyebiliyorum.
Bilmem artik oyle duymuatum her oyunun bu oyun kadar tiryakisi yok mesela.. bazi oyunlara ilgi daha az bu oyundan bilmem qrtik bagimliliktan mi baska birsey mi ama bayaa oynayan var bu oyunu

Bilmem artik oyle duymuatum her oyunun bu oyun kadar tiryakisi yok mesela.. bazi oyunlara ilgi daha az bu oyundan bilmem qrtik bagimliliktan mi baska birsey mi ama bayaa oynayan var bu oyunu
Ulaşılabilirlik diye açıklayabiliriz pubg oynanmasının bu kadar yaygın oluşunu aslında :) Bilgisayarda ücretli de oynanıyor, ücretsiz de. Tablet telefon vs mobil cihazlarda da oynanıyor. Bu üç cihazda oyun formatı değişmeden oynanabilen tek oyun olabilir bile. Ben ilkokuldan beri Sims oynuyorum mesela. O zamanlar ilkiydi, şimdilerde Sims 4 var, hepsini oynadım. Bağımlılık konusunda suç oyunda değil sadece :) Bir ara League of Legends furyası vardı, bu ara pubg furyası var. Yarın bir gün başka bir oyun olur.

Ulaşılabilirlik diye açıklayabiliriz pubg oynanmasının bu kadar yaygın oluşunu aslında :) Bilgisayarda ücretli de oynanıyor, ücretsiz de. Tablet telefon vs mobil cihazlarda da oynanıyor. Bu üç cihazda oyun formatı değişmeden oynanabilen tek oyun olabilir bile. Ben ilkokuldan beri Sims oynuyorum mesela. O zamanlar ilkiydi, şimdilerde Sims 4 var, hepsini oynadım. Bağımlılık konusunda suç oyunda değil sadece :) Bir ara League of Legends furyası vardı, bu ara pubg furyası var. Yarın bir gün başka bir oyun olur.
Dogru hehe sims bende oynamistim eskiden sevgili yapiyordum ev duzuyordum falan 😄

pubG oynarken "beni takımımda birinde hile var diye bir hafta banladılar."

Ceza almam öyle gücüme gitti ki anlatamam. Bu adamlara ben sezonluk 170 TL para veriyorum ve beni haksız yere banladılar diye çok canım sıkıldı. Hem hile kullananı engelleyemiyorlar hem de hile yapmayanı banlıyorlar.

Bende bunların sayfasında şöyle bir kampanya başlatmıştım ; bu adamlara 170 TL verip ayıplı mal alacağınıza ihtiyacı olan bir çocuğun elinden tutun gidin LCW'de giydirin diye mesaj attım sayfalarına bu mesajım rekor beğeni aldı : )))

LCW görünce aklıma geldi sizlerle paylaşmak istedim...
LCW para verse bu kadar reklam yaptiramazdi heralde bir sürü kadın aynı anda bu özelliği öğrendi artık ciroyu ikiye katlarlar

O değil de topicte pubg pubg dendi, canım istedi, oyuna girdim :KK70: En son 3 yıl önce falan oynamıştım.
Aman oyna nolcak saatlerce oynayacak halin yok sonucta gozlerin yorulunca birakirsin.. ben silahli boyle savas oyunlari sevmiyorum pek o yuzden ilgimi cekmemisti pubg.. yoksa bi ara adini cok duyunca neymiş bu diye merak edip bakmıştım.. matchington malikanesi indirdim onu oynuyorum ara ara... 🙂

Sanirim konuyu bir tek ben anladim . Pubg oyunu ya da vb .. oynuyanlara; bu oyunu oynamak icin para harcayacaginiza, en basiti Lcw den cocuk giydirin anlamina soylem olmus . Siz de Lcw ikinin istemeden reklamini yapmis oldunuz 😄

X